***LA REDOUTE(11)***
Raspunsuri - Pagina 18
madau spune:
Addya ea zice de piata din orasul Rm. Sarat..ca ce sa caute in piata la tine, jos?.
Claudia sa stapanesti sanatoasa hainutele, ar fi interesant sa pui si poze, doar asa sa le admiram, ca io una in Focsani, nu ma vad ajungand, ca n-am de ce
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
croco21 spune:
Fetelor,
Hai sa va spun ce-am luat azi de la posta
Pimul colet:
- camasa aia imprimata de 3-4 euro - e ok la banii astia dar cred ca am s-o tai, s-o las cu maneci scurte
- fusta asta http://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=8419748&productid=324104443&documentid=381306 -care ar fi OK, doar ca am luat-o cam mare. Acum trebuie sa iau si sacoul, sa am tot costumul. Culoarea nu se vede bine pe site, in realitate e pepit bej pe negru
Cadou am primit o pilota subtitica, si anume asta http://media.laredoute.fr/newsletters/2007/anneweyburn/sem8/popup2.htm?omniturecode=0010213RM021408700213 (dar pe site arata mai bine ca in realitate)
A doilea colet contine trei ustensile pt cuptorul cu microune, doua din ele cred ca sunt puse in lista pe prima pagina (o chestie pt facut omleta si una pentru fiert oua). Am mai luat un recipient pentru facut mar copt la microundde. Pe primele doua nu pot sa le incerc acum ca postesc dar mar copt o sa fac in we si va spun atunci daca merita banii. Cadou am primit pilota aia portocalie.
Nu stiu de ce dar nu nimeresc deloc masurile la fuste... si am comandat fuste masurile 46,48,50,52 , e drept ca marci diferite.
Croco
ella_74 spune:
CROCO,
si nici n-o sa nimeresti masurile la fuste , ca e LR sunt de vina ; eu am comandat, de fapt azi am primit o fusta 40 ca am vrut sa vad cu cat e mai mare decat 38, acelasi brand LR; si stii ce? !! stupefactie! aia care e marime 38 are in talie 1cm mai mult decat cea 40; modelul de fusta e aproximativ daca nu chiar identic, cu banda lata in talie, dupa care pica in volane pana la genunchi.
Deci?
claujro spune:
Neata! Fi-miu a facut febra pe la ora 5, i-am scazut-o cu algocalmin fiola, l-am adormit si nu mai am somn. Sunt ingrijorata, asa ca am intrat sa va scriu...pana s-o trezi si-si da seama ca nu mai sunt langa el...
Apropo de masuri sa va spun, ca ieri, la Focsani, mi-am luat o pereche de pantaloni 42 si un 44 (pe probate), aia 44 sunt mai ficsi decat aia 42 care sunt largutzi. E vina firmei care face respectivele produse. Iar la ce am mai probat 42 imi era mare...Ca sa vedeti diferente!
L-am rugat pe sotz sa-mi pozeze ultimele achizitii si o sa pun poze.
addya, erai in RmSarat ieri? Noi in piata centrala am fost.
Cu Monica am vb pe mail si mi-a spus ca nu e libera, si-a intrerupt concediu si e la un curs pana sambata, nu m-am vazut cu ea.
mada, Multumesc pentru urari!
Poze: http://good-times.webshots.com/album/558180458KlbGGV
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
Neata gagici...
Claudia, sanatate lui Matei, sper sa nu fie nimic grav. faine lucrusoare ti-ai cumparat tu de pe-acolo si tare ieftine
Mai casc ochii pe-aci si revin, sa vad daca v-ati trezit toate, sa bem o cafea
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
Lorenza spune:
Claujro,
sunt super toate,mi-au placut in special cele Naf-Naf!
Sa le porti cu placere!
Sanatate celui mic si sunt si eu in aceeiasi situatie,al meu a facut aproape 40,tot cu algocalmin i-am scazut-o!Alte simptome n-are,il tin acum pe paracetamol!
felicia74 spune:
Neata!
Fetele, comanda mea este "EN COURS DE PREPARATION" de luni dupa-amiaza. Cat mai stau astia pana mi-o trimit?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
lilupep spune:
mistocute lucrusoare Clau.Sa le porti iubita.
Sanatate multa puiutilor!!!
Cat despre masurile de la LR ...eu zic ca tine de model sau firma...eu am luat acelasi numar, la camasi... si unele imi sunt mari, alte ok.
vlada spune:
Multa sanatate puiutilor bolnaviori !
Sa le porti sanatoasa Clau !
Azi dau si io o fuga la magazinul Naf-Naf...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
cris-gabi spune:
quote:
Originally posted by tania-z
Da, VLADA, eu am 1,62 si am luat chiar marimea 162. S-a potrivit. Uite, asta comandasem, acum vreo ceva timp:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324064530&DocumentID=321407
Tania 10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005)
www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Tania, te rog sa masori salopeta pe care ti-ai cumparat-o. Ma intereseaza cat are la piept, talie si solduri ( ca eu sunt mai rotundasi nu stiu daca incap).
A....si daca nu vreau prea mult ce lungime are.
Multumesc mult
PS: Azi dimineata am dat o comanda cu faimosul cod de 15 euro si a mers.Din pacate merge o singura data