Colectia de toamna iarna 2005(128)
Raspunsuri - Pagina 21
felicia74 spune:
Fetele tusitoare, ma bag si eu cu un sfat - in cazul meu a mers foarte bine cu Favitusin sirop, beam o lingura inainte de culcare si era mult mai bine. In cazul unui acces de tuse, iar o lingura.
Multa sanatate!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Feli ,merci pentru sfat dar io nu suport siropurile ..,ma mai mir cu cine seamana fi'miu ,vars de la ele ,doar pastile pot lua :((
Mai vine cineva azi la BE?????
Gata ,am fugit ca tre' sa ma intilnesc cu fina ,va pooop!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
canuta-om-sucit spune:
Sanatate multa Dariei!!! Ela imi pare foarte rau ca treceti prin asta!

Cat despre cadourile bunicilor, parerea mea e ca daca vor sa faca vreu cadou fac, daca nu, nu. Deci fazele cu voi aveti sunt de prost gust. Parerea mea [:P]
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
mandyksch spune:
Salutare si de la noi.
Ce va pot invidia pt BE. Macar aveti unde va clati ochii si de unde va face cumparaturile pt bebei. La Budapesta este pe 20 mai un fel de BE si ma cam mananca si pe mine palma sa cheltui si io niste bani, dar cred ca ramane in stadiu de vis, ca nu prea cred ca ne duce tati pana acolo.
Poate mai la vara.
Kriszti spune o gramada de cuvinte, in general cele scurte, bineinteles.Nu vi le pot spune ca sunt in maghiara
, dar macar enumer cateva (unele le spune mai pocit, altele destul de corect):obisnuitele, mama, tata, buni, bunu, nu, tzitzi (asta la el e suzeta), caine, inel, lant, ou, apa, baie, pantof, ciocan (febletea lui
), banana, biscuite, papa, masina, talpa, unghie, masina etc.Astea mi-au venit in minte acum. Isi spune si numele dar putin pocit; Kiszti. Si bineinteles ca vorbeste mult si pe limba lui.
Legat de tuse, la mine a functionat f bine Plantusinul, l-am folosit chiar dupa ce am nascut, caci eu am venit cu o f frumoasa raceala atunci din spital.
Tricicleta...am ochit si eu la alti copii, dar la noi prin oras gasesti numai de slaba calitate, asa ca astept pareri de la voi.Poate dau o comanda pe Net...sau o conving pe nasa lui Kriszti (sora-mea) sa ii cumpere de Pasti.
. Nevoie mai mare am insa de un carucior sport, ca nu vreau sa mai trambalez cu mine in concediu ditamai caruciorul Graco, da' nu-l pot convinge pe sotu'. Mai fac io munca de lamurire. Oricum daca voi lua tre sa iau de pe Net, si ma tem sa nu fie f ingust si sa nu incapa Kriszti in el. Ca e cam mare smecherasul.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
lavi02 spune:
Mandy
ce simpatic Kristi, cu ciocanul!! ![]()
Carucior daca vrei sa nu fie ingust iti recomand modelul meu, Peg Perego Aria. Din aceleasi motive l-a luat si Corap pentru Ardeias, care se stie, nu-i tocmai cel mai firav bebelus. Si Corap e foarte multumita de carut, ca si mine.
La BE l-am vazut cu 500 RON. Se pliaza, are 5.8 kg, se manevreaza usor, materialul e misto, se curata usor... eu zic ca inca vreun an mai e de folosit. Ca minus - nu are husa de ploaie.
Madutza 

pentru ca i-ai luat finutului pt botez hainute de la Zara. Am mai citit eu pe forum la un moment dat, o mamica plina de bani si de fitze (o stiam de pe alte topicuri) a zis ca boteaza si s-a dus In Europa si a cumparat de acolo tot ce-i trebuie.
Ceea ce mie mi se pare de prost gust - tu plina de fitze dar cand e sa dai, dai ce gasesti mai ieftin.
Eu daca as boteza as lua copilasului hainute de la magazinele cele mai scumpe de la care imi permit, ca doar trebuie sa poarte cu mandrie hainele de la botez.
joy04 spune:
quote:
Originally posted by canuta-om-sucit
Cat despre cadourile bunicilor, parerea mea e ca daca vor sa faca vreu cadou fac, daca nu, nu. Deci fazele cu voi aveti sunt de prost gust. Parerea mea [:P]Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
nu inteleg....

si da, daca vlad ar avea giardia normal ca i-as spune elei. (am uitat sa-ti raspund)
Joy
13+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)foto
gabitaco spune:
buna fetelor!!! Desi nu am mai scis de multisor .... nu ne-a simtit imeni lipsa. Acum ca am scris ... la fel
.
Multa sanatate la cei bolnaviori.
Sa stapaniti cu placere noile achizitii de la BE... frumoase foc.
Se vede ca mamicile sunt ocupate cu pruncii ca e cam slaba miscarea pe aici. Va
si numai bine va doresc.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Noki_Lara spune:
Asa...ne-am adunat iar de pe drumurile Baby Expoului. Suuuper misto a fost. Traiasca ploaia. 
Era gol-gol, muuuult mai gol ca ieri. In schimb mi-a luat o ora prin oras inapoi, cu masina.
Sarah a stat la pozat la standul Disney, i-am lua banda decorativa de perete, i-am mai luat o canutza din care nu curge ca se astupa intr-un anumit fel - ca deh, dn cana Primii pasi anti-curgere nu bea ca nu stie sa traga - murea de sete cu ea alaturi.![]()
Dar din pacate sandalele nu le-am putut schimba, ca nu mai aveau nr 19.
O sa merg in Unirea sau Cocor in week-end, poate gasesc acolo.
Ce m-a uimit ca Sarah a stat fff cuminte, am fost fara carucior si a misunat cuminte cu mine de mana!!!!!![]()
![]()
La un moment dat m-am uitat mai bine la ea sa vad daca nu cumva mi-au schimbat-o!![]()
Tricicleta a noastra e identica cu a Amaliei, marca Berchet. Cu unica diferenta ca in loc de gri e verde, deci difera putin culoare, in rest model, tot, la fel. Sarah ajunge bine d etot la pedale si e fana.
Feli- nu stiam cu Andy Kids...ce bine ca ai zis. Amu o sa ma uit cu respect la sandalutze, ca si asa la cat am dat pe ele...
Gabitzaco- uite, io chiar am vrut sa zic ieri ca ce bine ca ai mai dat si tu un semn, dar am zis ca am citit pe mega-diagonala...si am raspuns la fel. Nu te supara!
Mai bine mai pune niste poze cu Mateea!
Trimit mini-placintzica si citesc in amanunt in urma, ca acum am frunzarit doar...E si socrul pe vine din oras, urmeaza sa vedem und emancam si apoi sa plecam. Vestea naspa de tot e ca se pare ca pleaca Adila pana la Bistritza, asa ca voi avea un dezastru de week-end.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Mandy- voi cum vorniti cu Kristi? Doar ungureste? Romaneste deloc? La noi mama vorbeste ungureste cu ea, dar ce e ciudat e ca desi intelege absolut tot si in romana si in maghiara, rapunde in romaneste. Cu o singura exceptie: la covrigei le spune "kicsi=mic", pentru ca mama obisnuita sa-i zica vrei un pic de .... in ungureste s-ar traduce ceva de genul "vrei un mic nu stiu ce" si ea a asociat cuvantul mic pentru covrigei...

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mandyksch spune:
Lavi, mersi de pont...dau o cautare pe Net sa vad cum este caruciorul asta. Si apoi sa vad cum duc maunca de lamurire cu tati.
Gabi, nu fii suparat, un camp de flori pt tine si Mateea 
Noki, da, deocamdata vorbim numai in maghiara cu el (ca defapt noi in casa numai asa vorbim
). Romana mai tarziu, probabil la joaca afara sau la gradi ca si eu acolo am invatat.Si nu am avut niciodata probleme. Defapt inafara de gradi si faculta, restul le-am facut la sectia maghiara.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)