Colectia de toamna iarna 2005(128)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cami mama, ce vorbeste Daria, si asta e doar inceputul
Ilincai mai nou ii place sa tipe, ca bunicii o tot indemnau "hai, striga, mai tare" Si asa a facut

Roxi mersi, dar nu cred ca mai apuc sa ma duc la BE, mai ales pe vremea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata pe o vreme kkcioasa.........

CAMELIA la voi, in prahova si inca un judet au anuntat cod ga;ben: inundatii peste limita.
asa ca mare grija cu placarea spre bucale.
bravos pt fata vorbitoare.

io-s "ofticata" ca al meu copil numai spune nici macar CAH. de cateva zile zice Uf la cuptor daca-i calda usa, daca nu, nu zice.
dar in rest...nimic. nici macar PA.
in schimb imi care in pat cand ii este somn, daca vede bibele cu suc si lapte imi arata care dintre ele il vrea...
daca i-l dau pe cel gresit, il scoate din gurita si intinde mana spre 'allalt.

noi mergem azi la BE chiar daca-i ploaie, poate o conving pe nasa sa luam un taxi renunt eu la carucior si vin cu vladu in brate. ca si asa o sa fie aglomeratie, al meu noway sa stea in carut, tot pe jos o sa fie.
mai rau ma incurca carutu. plus ca daca ploua, nu va vrea sa stea cu husa pe carut. urla cand i-o pun.

TRICICLETE: MADAU astept parerea ta despre triciccleta ce ai luat-o.
ne plac si noua(mai mult lui cristi), DAR nu stiu cat de tepene sunt.

BABYCARE eu am carutu si-s multumita super de el - mai putin de material, este sintetic si vara este super naspa, dar poate reusesc sa-i fac eu o husa.
tricicleta are nasa de aproape 2 ani, nu am manevrat-o, o ridica cu piticu in ea si cateva trepte, o trage de ghidon cand urca trotuarul, a luat la busituri si tranteli....(chiar ea a luat-o si a aruncat-o de cateva ori cand o lasa lucarinul prin toata casa) si a rezistat,
si o tine si pentru fetita - asta dca i-o va da luca pt ca el are acum 2 ani si 8 luni si inca se plimba pe ea.

deci, eu INCA nu vad banii aruncati, eu nu-i voi mai lua alta decat pe la 4 ni direct bicicleta daca va vrea.

dar acum vreau sa-i iau pt ca a devenit deja cosmar plecarea cu caruciorul, vrea numai pe jos. in piata il pun in carut si bineinteles ca-l stie toata lumea si apoi dupa ce iau ce trebuie, il dau jos.
sunt exceptii cand sta in carut fara comentarii.

eu am ochit una www.reclama ilegala - avertizare.ro/detalii/Tricicleta-cu-maner---Baby-Care/1327/" target="_blank">asta
(este vorba despre PRO B E B E, dar nu ma lasa sa-l scriu)
dar acum astept parerea Madalinei ca lui cristi ii plac alea mai mult, cica-s mai simple

ROXI multam de raspuns. mai bine iau niste cash la mine.
dar nu oprea mult ca zau nu vreau sa cheltuiesc aiurea

BIC nici bunicii lui vlad nu-i cumpara sau nu i-au cumparat nimic.
cica sa-l trimita tataie la carciuma sa-i ia o bere si de rest sa-si ia el bomboane..cam asa il vede socru meu pe nepotasu'
dar....de cate ori am zis au, au sarit.
plus ca ne tooot da de ale gurii de la tara, mai un curcan, mai un pui, oua...
de la anul o sa avem si lapte de vacuta, branza de la capre - cand le da la cioban vara.

DAR mie nu-mi plac puii de tara, deci gaini...nici atat. mai, mi-a adus acu un pui cica, l-am fiert cam 1 ora, apoi l-am pus in ciorba si a mai fiert si acolo cam 1 ora si este atos. nu-mi dau seama de ce.
si sigur era pui, nu gaina.

DORDIA ce mai face Stefanelul???

ce bine ca ati vazut-o pe CORAP si ca-i bine....

Joy 13+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna dimineata!!

Mai mamici sint invidioasa pe voi ca ati ajuns la BE ,eu abia maine merg dar nu prea am multe de luat ,doar ceva caciulite ,sepcute ,ca ieri i-am luat piticului toale pentru cind botezam de la Zara ,super misto ,barbatzesti ,sucare rau :)))

Vaz ca limbuta nu mai e incarcata ,am dat mereu cu glicerina ,sper sa fi trecut ,e bine ,vioi ,maninvca de ma sperie de cind ii dau Pikovit ...

Scuze ca n-am citit din urma ,poate-o fac mai tirziu cind doarme puiu.

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

ELA iote ce zice aici.....FEBRA AFOTASA ESTE ALTCEVA DE STOMATITA ESTE CONTAGIOASA....DECI, dr nu stie chiar totul...

STOMATITA AFTOASA
Cauza este necunoscuta. Se intalneste mai frecvent la copii, la anemici, debili­tati, diabetici. Se manifesta prin aparitia unor vezicule pe mucoasa obrajilor, a pa­latului si a limbii; veziculele se sparg dupa 2 - 3 zile si lasa o necroza superficiala, care se acopera apoi cu un exsudat fibrinos-albicios. Leziunile se vindeca destul de greu (12 - 14 zile) si cateodata se observa forme recidivante, cu durata de luni si chiar ani de zile.
Stomatita aftoasta trebuie deosebita de febra aftoasa, care este o boala contagi­oasa, apare in epidemii si este provocata de un virus filtrant, care se transmite de la vite bolnave prin laptele nefiert; bolnavul are febra, greturi, diaree si prezinta leziuni pe mucoasa bucala.

si daca am nevoie si eu de aparatul tau fota, poti sa mi-l imprumuti azi????
ca al meu face germania cu nasu'

(astept sa se logheze mesu' si intru si eu)

foto

Mergi la inceput

dar pe unde umblati????????
ca-i naspa rau afara, deci nu sunteti prin parc...
acum ca doarme vlad si chiar nu am treaba, bananai singura pe aici.

MADUTZA eu ii dau lui vlad acum VI-SOL cu calciu. si nu prea mai mananca de cand ii dau. de ce naiba..nu stiu.
pana la urma ii dai cu glicerina simpla??

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Superba tricicleta Amaliei . Si pret super-ok, ufff, ce ma mai oftic...
Baby care am vazut si aici pe strada, banuiesc ca se gasesc prin magazine. Si parca si pe cele date de Mada, va trebui sa cautam. N-avem ce face, de Pasti trebuie tricicleta, de care-o fi deocamdata

quote:
Originally posted by felicia74
Chiar, nu stiti un dr bun in Buc care sa se priceapa sa vindece sinuzita? Chiar vreau sa ma vindec, m-am saturat sa sufar an de an.

Feli, si tu cu pb. cu sinusurile?? Mie mi-a spus orl-istul ca vindecare miraculoasa nu exista decat daca ma mut in tarile calde, sa nu ma mai bata vantul si frigul . Alti factori favorizanti tin de conformatia locala (deviatie de sept, ...) Ideea ar fi ca la fiecare sinuzita mucoasa se tot irita si-i pierde din proprietati, fiind tot mai predispusa la inflamatii. Sinuzita cronica scrie pe noi .
Anul asta eu am despoperit un medicament-minune, din plante: Sinupret, exista tablete si cred si picaturi. Dreneaza foarte bine sinusurile si nu mai e nevoie de antibiotic + antiinflamator.

Bic, subscriu si eu la parerea lui Roxi: sau buniciilor le e teama sa nu dea gres cu cadoul, sau pur si simplu nu-si imagineaza ca e important ca nepotica sa aiba "ceva de la ei", indiferent ce, si isi imagineaza ca voi in state aveti de toate iar ei de-aici nu pot cumpara ceva la fel de frumos (ceea ce e si senzatia mea personala).
Cam asa e si la noi, bunicii sunt coplesiti de lucrusoarele lui Cristi si depasiti de alergatura prin magazine. Dar pana la urma le-am explicat ca e mai important simbolul, "lucrusorul de la bunici", decat obiectul in sine.

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Joy ,ii dau cu glicerina cu nistatin ,vad ca i-a mai trecut .Vi-sol cu calciu i-am dat si eu acu' citeva luni dar n-a avut efect ,incearca daca vrei Pikotiv sirop si Peritol seara .

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Maria vai de sinusurile noastre. Deviatie de sept am... O sa incerc si Sinupret, dar vreau sa ma vada si un dr, poate imi spune daca e caz de operat sau nu.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello

Tot ma zapaceste tusea asta..deja n-o mai suport, toata noaptea am facut ture prin casa sa nu scol copilul, cred ca trec pe sirop de tuse, am luat deja paxeladine si tussin si degeaba. Tusesc ca un magar comunal...nu ma pot

Tricicleta si eu as fi vrut una din aia fara suport la picioare ptr ca e mai "tzapanoasa"..dar am pus-o pe Miruna in una, a unui copilas in parc si a stat fix 5 minunte, timp in care tot cauta unde sa-si puna picioarele..bineinteles ca negasind a inceput sa tipa si sa se dea jos. Asa ca i-am luat-o pe asta, sincer nu ma doare de cat o tine, macar pana la toamna si tot e bine, la 1 milion cat costa. Apoi facem investitii mai serioase.

Noki de acord cu tratatul tau..dar la noi nu merge in practica..ti-am mai zis eu si ieri asta.

Joy cum vine te anunt cum e si daca merita banii. Stai linistita cu vorbitul, fiecare are ritmul lui, nici io n-am vormit mare branza pana pe la 3 ani, era mama disperata...si na, acum nu ma mai poate opri. Felicitari ptr "fluturasi" ca nu cred ca ti-am zis ieri.

Alinush tricicleta aia o vreau si eu ptr Miruna, musai sa-mi spui cum se descurca miss cu ea. Vad ca ai fata gospodina, gata ai scapat de grija bucataritului

Ilenutza ai grija de tine...stai cuminte in pat..lasa terasele

Vroiam sa mai zic ceva, bineinteles ca m-am luat cu altele si am uitat. Fug sa mananc ceva, poate imi revine si memoria

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Schimbare de plan :ma duc azi la BE cu finuta ,plec in juma de ora ca a venit mama la mine si am cu cine lasa piticu ,yuuhhuuu ,abia astept ,ma maninca undeva sa mai cheltui niscai bani

Cuscra si io's in aceeasi situatie cu tusea ,nu-mi trece deloc si tot seaca e ,nu mai ,,rupe'' deloc ,ce ne facem ??:(((
Sa stapiniti sanatosi carutu' si toalili ,abia adtept sa ajung si io :)
Va pup!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

Mergi la inceput