Colectia de toamna iarna 2005(128)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Dordia- alea tot la categoria chinezarii intra. Dar chiar marca Babycare nu am vazut la mine prin parc. Am vazut triciclete la care eu le zic generic chinezarii cumparate de la: Niro, Piciul si First Bike si toate au ca trasatura comuna lipsa de fiabilitate si extrem de rapida deteriorare.

Lavi, maine ce faci? Dam o tura de Tineretului? Daca tot sunt in zona...Evident, intrebare valabila pentru tot poporul mamicos din zona...Dar cum Vladutz si Uka nu sunt in forma...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Astae tricicleta noastra. Iar aici aveti o poza cu scaunul Chicco key 1
Tricicleta e BayCare ... si e destul de buna... mai ales ca de la 2,5 ani vrem una pt copii mai mari iar scaunul, am vrut unul bun , chiar daca e mai scump... e vb de siguranta copilului in trafic, cu care eu nu glumesc.Mateei ii place tare mult sa stea in scaun cand mergem cu masina, se uita pe gem, imi arata copii, animalutele din masini, se uita la beculete daca calatorim noaptea.Iar intricicleta... nu mai spun. Marea ei placere e sa impinga ea tricicleta.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Fetelor eu zic ca aveti ce gasi in BE, depinde si pentru ce mergeti si de cati bani dispuneti.Eu sunt foarte incantata de ce am luat, am fost pentru haine si incaltaminte, se gasesc foarte multe la preturi diferite.I-am luat sandale din piele bufo si captusiti cu piele la 50 lei, pantofi de la ortopedica cu 90 lei superrr frumosi( noki ii sunt doar un pic de tot maricei, eu zic ca numai bine), caciulite de primavara de la TATu, si sepcute de la SPC, cei de la piticot aveau numai modele vechi( am cumparat una de astupat urechile de vant la 5 lei), geaca de primvara si pantaloni, sampon si gel de la Klorane(cu care o spal in prezent)la un pret foarte bun.
Tricicleta eu am vazut ca cea a Deliei(ripley) era la 190 lei si un model super adevarat de la rolly toys insa era la 400 lei, feli cei de la canpol aveau aparatori(cel putin azi) m-am uitat eu, am vazut carut sport de la Hauck la 99 lei.Carti si jucarii cate vrei.
Cei de la nestle, pampers ca deobicei nu au reduceri.EX: cutia de nestle junior21 lei si pamapers nr 5 -57 lei( cu marele cadou un pachet de servetele).
Una peste alta, e de mers dimineata pentru ca este mai aerisit si te poti uita in voie, eu prefer acest sistem de toate magazinele la un loc pentru ca fac economie de timp.
Eu azi am facut partida cu noki si tare bine a fost m-am super relaxat iar la final, rectific ce a spsu noki, am luat pranzul= o salata la MC....
Spor la cumparaturi tuturor !

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Noki, vroiam sa te intreb ce fel de cereale folosesti tu pt Sarah? gris? de care? Sunt fara lapte? trec prin bibe?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki confirm din experienta proprie cele spuse de tine privind tricicleta chinezeasca. Eu am de gand sa-i iau una Nataliei mai incolo, dupa 2 ani, sa o chiar pedaleze. Fara suport de picioare.

Maine (9.30->14 = programul bonei) din pacate trebuie sa ticluiesc tema pentru amaratii de studenti E groasa treaba, pana duminica dimineata trebuie sa le-o afisez pe net cu tot cu exemple de test, etc. Ca azi m-am plimbat

Daca cumva sunteti si pe la ora 14 in parc sau aveti vreo propunere de program "liber ales" 14-16 luam un borcanel pt pranz si ne infiintam! Eu cu Nati! De abia asteptam! Numai sa fie vreme buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola si de la noi in miez de noapte!
Pupam gasca de virusate si virusati! Sa se faca bine cat mai repede.

Io ma uit acum la PRO tv international si ma crucesc ce vad... Povestiri adevarate, cu o mama care vrea drept de vizita pt copilul ei, insa mama asta are o bunica tare pezevenghe, face un circ si bate pe toti in jur. Doamne ce-o mai fi si asta

Feli, da', despre Mihai era vorba.

Fetele va urez spor la cumparaturi, sa nu mai lasati nimic la BE!

Noi i-am luat saptamana trecuta o tricicleta - cadou de Pasti asa cum am promis - dar miss plimba ursul prin casa cu ea.Deocamdata. Si se urca pe ea ca sa aibe de unde sa cada in nas. Ieri a cazut fix cand manca o briosa cu dulceata de si-a lipit-o toata pe fata. Inca nu am scos-o afara ca miss e cam salbateca si mi-e ca vrea sa se dea jos si sa imi faca circ, asa ca deocamdata folosim caruciorul.
Aici e www.king-jouet.com/kjhtml/produit/fiche_produit.asp?IDproduit=GU68965" target="_blank">trici a noastra.
Noki, Sarah ajunge bine la pedale? Ca noi nu prea si de aia poate nici nu ne place atat de mult!

Insa e innebunita dupa www.king-jouet.com/kjhtml/produit/fiche_produit.asp?IDproduit=GU82770" target="_blank">bucatarioara asta primita tot cadou de pasti, de la bunici. Toata ziua e cu nasul ba in cuptor, ba intoarce butoane, mesteca prin farfurioare sau incearca sa manance prajiturelele din plastic

Alina si Amalia 17.11.2005

Pozici de 8 Martie

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ioana, inteleg ca ai avut ceva de sarbatorit!

Vad ca sinteti ocupate cu BE. Sa aveti spor!

Eu voiam sa va scriu mai demult despre ceva ce ma framinta...
Bunicii paternali... Problema este ca, in afara de o bijuterie, nu i-au luat niciodata nimic de cind exista fata asta pe lume. Daca nu ma insel, nici macar o felicitare de ziua ei nu au trimis. Mama, in schimb, ii ia tot timpul fie lucruri - de la second, deci nu scumpe - fie carticele, etc., ii trimite felicitari.
Acum soacra-mea a venit la mine si i-au adus un CD pe care il comandasem eu special. Sa mai spun ca eu le-am cerut si lor si alor mei o lista lunga de lucruri, din care mama a luat majoritatea, in afara de acel CD.

Sincer, ma doare sufletul cind vad ca nu-i iau absolut nimic, mai ales in conditiile in care socrul meu mi-a spus odata ca le-a luat celorlalti nepoti nu stiu ce chestii cind au venit la ei "ca asa e obiceiul la noi, la romani"
Ma mai doare sufletul si pentru ca noi neavind prieteni si familie pe aici, copilul meu nu prea primeste lucruri cum se intimpla la alti copii. Nu spun ca duce lipsa de ceva. Desi trebuie sa recunosc ca noi nu prea i-am luat jucarii, cam tot ce avem este donat de prieteni cu copii mai mari.

Marea mea mirare, insa, provine de la faptul ca este dincolo de orice indoiala ca bunicii paternali, ca si cei maternali, sint topiti dupa fii-mea, o iubesc foarte mult si nu-si mai incap in piele de bucurie cind le trimit poze - sint foarte prompti in a o congratula de fiecare data cind vad poze cu ea.
De ce atunci nu-i iau niciodata nimic??? Stiu, poate argumentati ca iubirea nu se cuantifica in lucruri, dar totusi....parca bunicii erau innebuniti sa faca nepotilor cadouri!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Am uitat sa raspund aseara pentru joy, nu sunt nici case de marcat( care sunt obligatorii) deci nici gand de POS-uri, ba am ramas uimita sa aflu la un stand ca preturile sunt afisate fara TVA(cred ca se trezeau ca se afla in america), ceea ce nu este normal .

ilenuta mi s-a parut mie sau esti mult mai slaba ca inainate.

simona am vazut-o pe Patricia este asa o dulce si are niste ochi jucausi parca ai surprins-o dintr-o nazbataie.

dayssy e un frumos piticul tau, sa fie sanatos, doamne ce ochisori are..ptiu ptiu..

gandacel, iti doresc multa sanatate si sper ca lucurile sa rezolve in asa fel ca bogdan sa nu iti simta lipsa. si ai mare grija de tine.

diana, eu toata viata mea am facut urticarie de la ouale de tara, sunt foarte periculoase.Da-i niste zyrtec-5 pic seara, doctorul l-ai sunat?

alina, este super tricicleta sigur va pedala dupa 2 ani la ea, pana atunci merge plimbata.Iar bucataria este intradevar interesanta. amalia mmica.

bic, lasa-i pe ei sa simta sa cumpere ceva, eu zic ca nu e bine sa ai asteptari ca uite asa primesti si dezamagiri.Poate ei vad in tine o persoana foarte greu de multumit si se gandesc sa nu greseasca.Iar daca vrei ceva de la ei eu zic sa le-o spui intr-un mod foarte indirect.

Noi sutem un pic mai bine, alexia a facut febra 39 ieri noapte si ieri pe zi 38.7 nu are alte simptome in afara de o maraiala excesiva si kk un pic mai moale, suntem pe antitrmice si sper sa fie de la canini.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Roxi multa sanatate Alexiei! Poate ar fi mai bine sa o duci la dr sa o consulte, ca ai vazut ca puneam si eu febra pe seama dintilor, cand colo era virus in toata regula

Bic lasa, mai, important, e s-o iubeasca, poate ii aduce cadouri mai incolo cand o stii si ea mai multe. Nici parintii lui Doru nu i-au facut cadouri, dar soacra-mea ii face pulovarase super, zici ca sunt cumparate, plus ca au atata grija de ea. Asa ca sunt dispusa sa nu-mi mai pun atatea intrebari.

Dordia eu am citit si despre patuturi si carucioare Babycare, ca "cica" cati bani dai atat face. Exclus, chiar Poli e plin de carucioare Babycare care se tin bine de tot, iar patut am tot de la ei si sunt foarte multumita. Eu deocamdata nu stiu daca ii iau trici, ca nu prea am chef s-o imping, e mai comod cu carutul. Dar daca o face fii-mea o pasiune arzatoare ptr ele ma sacrific, na! Deocamdata i-as lua una de pe linkul dat de madau, ca la 2-3 ani vom avea alti bani, poate atunci ma arunc si eu la produse de marca

BB_alinus mica bucatareasa!

Noki stiai ca firma Andy Kids e recomandata de unii pediatrii (inclusiv cei ai colegilor de joaca ai Ilincai), e foarte buna. Mai au magazin in Unirea, o sa ma duc si eu pe acolo sa vad ce ofera.

Camelia multumesc de intrebare, ma simt excelent, dar am si bagat sucuri facute in casa si catina cu miere in mine la greu, plus propolis cu vit C, plus Imunorezistan... vai de capul meu! Dar am ramas cu nasul infundat ca eu am probleme vechi cu sinusurile.
Chiar, nu stiti un dr bun in Buc care sa se priceapa sa vindece sinuzita? Chiar vreau sa ma vindec, m-am saturat sa sufar an de an.
Dar de Daria nu ne mai zici nimic? Ce mai face?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Feli, ma bucur ca esti mai bine! Multumesc de intrebare, Daria e ok, multumesc lui Dumnezeu! E voiasa si vorbareata de ne-a innebunit! Mia noi zice asa :
"bichi"= biscuitzi;
"tacu"=ciocolata (nu stiu de unde pana unde),
"cheta"=tricicleta;
"nu-i" = nu este;
"poua"=ploua;
"nate"=noapte;
"mica/buni"=bunica;
"dani"= dan adica bunicul, tatal meu;
"manu"=balonul;
stie cum ne cheama pe mine si pe tati, respectiv "Tami"=eu si "entzu"=Laurentiu/ tati.
Si mai sunt ... dar am uitat!
Gata, ne-am laudat de-ajuns!!!
Aaaaa, am uitat sa ma laud - mi-am pus jaluzele verticale la balcon ! A fost cumplit vara trecuta !

Gata ca m-am placintit ... si nu prea am scris ce voiam, da' am uitat!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput