Colectia de toamna iarna 2005(128)
Raspunsuri - Pagina 22
lavi02 spune:
Mandy eu de la inceput te-am admirat ca scrii si te exprimi foarte corect romaneste; daca zici ca nu ai facut scoala in romana, cu atat mai multe
si
pentru tine.
ela27oana spune:
joy-nu stiu ce ai inteles tu,daria nu are febra aftoasa,ci stomatita aftoasa,este adevarat in in cele mai multe cazuri are cauza necunoscuta,dar uneori este dat de scaderea imunitatii,de fructe sau legume crude sau produse lactate,este de natura virala,provocata de un virus din aceeasi familie dar tulpini diferite,asa ca ce are daria nu este contagioasa iar explicatia data de dr referitoare la locul de provenienta este perfect valabila
da vino sa il iei
mandyksch spune:
Lavi,
, m-ai facut sa rosesc...eh, mai si eu greseli, ca deh au cam trecut ceva ani de cand am terminat scoala.Chiar anul asta fac 10 ani de la terminarea facultatii. Ce mai trece timpul.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
bb_alinus spune:
Nu pot sa ma ating de pc ca miss vrea sa vada www.youtube.com/watch?v=PkB8RqxDloU" target="_blank">asta.Mereu, mereu, mereu...nu stiu unde sa mai ascund calculatorul!
Help!
Alina si Amalia 17.11.2005
Pozici de 8 Martie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
www.youtube.com/watch?v=IzFoP4JXA8I&NR" target="_blank">Da de "ratza" dansata de pinguini ce ziceti?
Sunt terminata, azi numai pinguini am vazut 
Alina si Amalia 17.11.2005
Pozici de 8 Martie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Bad news...a plecat Adila la Bistritza. Iar eu azi nu pot merge la cursuri, ca mama are treaba.
Si maine la fel avea treaba garla, dar i-am bagat-o pe Sarah pe gat, ca am u curs la care nu pot sub nicio forma lipsi, ca as pierde prea mult din explicatii. Daca nu era cursul asta, plecam si io la Bistritza...asa chef as fi avut...si lui mama ii ea si rau, nu se simte bine deloc. Of of of si iar of.
Si acuma stau consemnata in casa..afara ploua, imi vine sa fac un bungee de la geam...![]()
![]()
Mandy- hi hi hi...asa si eu. Cum am crescut pana la 5 ani la bunici, la inceput nu stiam decat ungureste, apoi abia am invatat romaneste si m-am indragostit iremediabil de gramatica lb romane....
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
pischi2003 spune:
Salut
Bbalinus si Amalia, v-am vazut filmuletul aniversar, grozave toate fotografiile. Ce ochisori poznasi are, parca e tot pusa pe sotii.
Noki, si tu Brutus? Il astept pe tati duminica ca s-a saturat fii-mea doar de mine.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
Madutza10 spune:
Am ajuns si io finally acasa ,am bintuit la BE vreo 2 ore dar sint dezamagita rau ,n-am gasit nimic ,nu mi-a placut nimic ,nimic pt puiu meu ,as fi vreut o gecuta de primavara alba ,o sepcuta sau ceva frumos de pus pe cap dar fara dungi ,pichiponti ,floricele etc ,sint prea copilaresti ,deci tot fan Zara raman ,acolo chiar au lucruri barbatzesti pt pitici!
Lavi ,lui Orlando i-am luat din Zara toale pt botez ,ca finutului i-am luat de mult frac ,pantofiori etc .unele din Plaza ,altele de la o gagica care aduce din Polonia hainute de ocazie ,pt botez .Nu am fitze dar nici nu i-as lua finutului haine de 2 lei ,botez cu toata inima ,il iubesc ca pe copilul meuasa ca ce fac pt al meu voi face si pt el ,in limita posibilitatilor!
Dupa BE am fost la Bamboo in Carrefour sa iau o cutie mare de carton pe care o imbraca croitoreasa in tull sau satin ca sa pun hainutele finutului la botez ,abia astepta sa vad cum iese ,..am vazut la BE dar la un pret super nesimtit
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
joy04 spune:
ne-am adunat de pe drumuri si noi.
nu am vazut nimic la BE!!!!!
am fost cu ploduletul fara carucior ca am ales sa plecam cu taxi si a luat nasa carutu pt cea mica.....eu am renuntat.
in concluzie nu va pot spune nimic.
ne-am intalnit cu CAMELIA...moooaaaama ce ochi verzi are!!! in poze nu-ti dai seama.
noroc ca ea l-a vazut pe vlad si l-a recunoscut.
ELA numai esti pe mess si nu te sun ca poate dormi si tu cu UKA.
ca zau ai nevoie de nani
eu am vrut sa zic ca stomatita aftoasa este diferita de febra aftoasa si ca cea din urma este "produsa de vaci" .am scos io expresie
adica in concluzie ori este stomatita si nu se ia si a facut-o din alte motive, ori este febra aftoasa si se ia si a facut-o de la derivatele din lapte
intru cand mai pot ca acum trage vlad de mine.
si asa am scris cam mult ![]()
Joy
13+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
canuta-om-sucit spune:
Joy spuneam de scuza bunicilor care spun ca nu fac vreun cadou nepotilor deoarece parintii au de toate si pot oferi ce le trebuie copiilor ca sunt de prost gust. Chiar daca ai de toate un cadou la nepoti tot trebuie sa fac daca iti sunt dragi.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()