Colectia de toamna iarna 2005(128)
Raspunsuri - Pagina 23
Madutza10 spune:
Joy ,cred ca am fost la BE in acelasi timp ,pacat ca nu ne-am intilnit .
Camelia si cu tine as fi vrut sa ma vad ,daca n-ati zis si voi nimic ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
bb_alinus spune:
Si printre pinguini sa mai scriu si eu ceva!
Gabitaco tare faina tricicleta aveti, cu ursuletul ala galben! Aici nu am vazut asa ceva.
Roxi sa poarte sanatoasa Alexia tot ce i-a luat mami de la BE. Mey m-ati innebunit cu palariutele voastre, se vede ca a venit vara pe la voi! Sanatate maxima Alexiei!
Lavi si io inclin sa cred ca trici e buna pe la 2 ani incolo, desi nu imi pare rau ca i-am luat-o deja. Ce mai face Natilici? Ca nu ne zici nimic de ea. Si Silviuk, nici o perluta ceva in ultima vreme?
Bic nu stiu care sunt legaturile voastre afective cu bunicii paternali, poate ar fi mai bine sa le ziceti voi ce vreti, ca ei poate nu indraznesc. Noi suntem tare rasfatati de bunicii de aici, insa de fiecare data ne intreaba ce vrem sau mai nou le zicem noi. Ba mai rau pt bucatarioara missei, am comandat-o mai intai si abia apoi i-am intrebat daca vor sa participe sau nu.
Camelia wowwwwwww ce mai vorbeste Dariuca!Bravo!!!
Feli ce bine ca esti mai bine, sper sa gasesti un leac pt sinuzita asta.
Joy hai nu te oftica ca nici noi nu zicem mare lucru, tot la stadiu de imitat animale am ramas ![]()
Ba mai nou vrea mereu sa ii zic ce e aia si ailalta de ma doare gura. Daca nu raspund sa vezi ce ridica vocea la mine!
Cum mai e somnul lui Vlad?
Acuma hai sa fiu corecta: miss zice "maman" asa nazal ca si francezii, tare dulce e si papa.
Maria Alexia ma intreb oare King jouet de unde am comandat io trici nu livreaza si in Ro? Daca tot e in UE! Ia sa ne spuna Madau ca ea stie tot ce misca pe net.
Apropos Madau, despre trici cred ca Noki a spus tot ce era de spus, missa nu o pedaleaza inca, cred ca e nevoie de cam 85 cm inaltime bebe ori noi avem abia 81,5 cm, insa pot sa spun ca a fost cea mai completa dintre toate studiate de noi pe piata. Adica le-am studiat direct in magazinele de jucarii, si am si pus-o pe Amalia in ele asa incat asta ni s-a parut cea mai buna.
Pischi multumim de aprecieri, ca si uitasem de filmuletul de la semnatura!
No stiti de ce am putut sa ma placintesc la ora asta? Pt ca pinguinoasa mea a adormit, la ora 18h00....
Alina si Amalia 17.11.2005
Pozici de 8 Martie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
felicia74 spune:
Am gasit si eu pe vestitul site La Redoute
tricileta ca a lui Noki:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=22910322&productid=324077240&documentid=419506
Chiar merita banii. Ma mai gandesc, sa vina mai intai prima comanda si apoi vaz eu...
BB_alinus multumesc pentru urari, dar nici nu stiu ce sa zic, parca nu ma lasa pacostea de viroza. Acum imi curge nasul garla
Ma duc sa ma uit la Tv.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Am ajuns si eu de la servici si sunt happy pt ca mi-a venit calculatorul propriu dar...mai astept mobilierul de birou si atunci voi putea intra mai des ca o sa am biroul meu (incaperea mea) asa ca....o sa fie ok.
Noki eu te-am intrebat ca stiam ca ai prospectat piatza si eu vreau sa ii iau lui Stefan si inca nu m-am hotarat. Dar alea de pe site-ul lui Madau sunt ok??? Froggy in special!!!
Gabitaco exact din aia vroiam si eu dar....acuma imi e teama desi am auzit-o pe colega mea ca o super si ca fi'su (de 2 ani) o foloseste cu succes. Dar vad si alte pareri pro aici asa ca....nush ce sa mai zic!
Bic si la noi e la fel. Socrosenia nu l-a mai vazut pe Stefan de la botez unde nici nu a participat. Ba...a mai venit o data cu o rata si niste oua de la tzara. Ea e din Buc dar...s-a dus la tzara sa aiba grija de gospodaria ramasa de la parintii ei si...acolo sta majoritatea timpului. Mai vine cam o data pe luna sau la 2 luni dar...nici gand sa ne viziteze decat daca are nevoie de ceva. Asa ca ....stiu ce simti. Desi...sincera sa fiu....imi pare bine ca nu ne viziteaza ca....nu imi e draga deloc...ba din contra.
Roxi i-a trecut lui Stefan asa zisa uricarie (i-au iesit 3 bubite pe picioruse si inca cateva grupate pe langa glezna) si i-am dat cu mixtura. Acuma....se poate sa fie de la ou, de la unt sau de la smantana. Le-a lmancat in ziua respectiva cu mamaligutza asa ca....se poate sa fie de la una dintre ele. O sa le iau pe rand sa vedem ce se intampla. Eu inclin sa cred ca a fost de la unt dar...o sa vedem data viitoare. Pe dr. nu l-am sunat pt ca si eu fac urticarie foarte des asa ca .... sunt obisnuita si stiu ca nu are ce pati de la ea. Ii dau cu mixtura si i-a trecut in 2 zile.
Felicia de acord cu tine asa ca...tot spre Babycare ma inclin. Si despre carut am primit pareri pro si contra (Primii Pasi) si e suuuuper rezistent si ok. Cum te mai simti?
Joy ms de intrebare. Stefan e ok, creste, se joaca frumos, canta din ce in ce mai mult...ii place enorm sa asculte muzica si sa danseze. Il imita pe bb-ul din reclama de la Pampers si da din funduletz, se lasa pe vine danseaza de mori de ras. Pacat ca nu va pot pune filmulete dar...asta e. Ce ma uimeste este faptul ca atunci cand canta o face cu tonalitatile melodiilor. Acuma asculta Take That si imita melodia foarte bine. Si se perfectioneaza in "La multi ani" pe care il canta de muuulte ori pe zi.
Alinush e suuuper tare. A chiuit Stefan de mama mama!!! E superincantat de clipuri!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
madau spune:
Feli uite si ptr fetite...http://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=22910263&productid=324111170&documentid=201206..asa mai roz![]()
Alinush hai mai ca nu stiu chiar tot ce misca pe net..aproape tot![]()

.
Apropo de cele de situl pe care vi l-am dat, am vazut ca incet, incet au cam inceput sa apara cu "stoc epuizat"..care ati mai comandat?????
Gata, fug ca incepe "dansez ptr tine"...
si noapte buna
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Noki dar tu cat ai dat pe trici si de unde ai luat-o? Sorry, dar nu mai stiu. Merita mai degraba de pe La Redoute?
Si pe mine ma tenteaza modelul asta daca il tot laudati dar inca nu vreau sa fac achizitia.
BB_alinush Nati s-a facut bine, cred; N-am perluta recenta de-a Silviei; hai ca peste 2 saptamani ne vedem. Chiar, cand ajungeti in Ro? Cam care va e programul?

felicia74 spune:
Madau nu se vede nimic la acel link![]()
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
buna seara!
am ajuns si eu acasa, cu bine, pe la 19:30! 
In primul rand vreau sa spun ca ma bucur enorm ca am intalnit-o pe Joy!!! In sfarsit am cunoscut si eu pe una dintre voi !!!!! 
Mi- imaginam pe Joy mai inalta! Vladut este un scumpel, dragalas si frumusel!!! Stiti cum sunt, am sentimentul unui copil care se bucura de ceva... NOU!
Am innoit si eu pitik! I-am luat pantofiori, (nu stiu ce firma - etaj, sala D, rosii, din piele, cu taloneta si inalti pe glezna) ! I-am mai laut vreo 5 badyuri, 2 mingiute si ... cam atat ca nu mai aveam banutzi! Mi-au placut multe alarioare si sepcute! Le stiti pe alea de 200 000?? Spuneti-mi cum se numea firma, ca nu-mi mai amintesc, si tipa de acolo mi-a promis ca s-ar putea sa onoreze si comenzile pe net! Daca va amintiti, sau stiti spuneti-mi va rog, ca am uitat! 
Altceva, cam nimik nou ... aaa, zice Daria mea de ieri "Dane-Dane"= Doamne Doamne!
SANATATE MULTA TUTUROR,MAMICI SI PITICI!!!!!!!!!!!!!!!!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Madutza10 spune:
Mada ,nu se vede tricicleta minune :) ,mai da link o data!
Mai eu nu alerg asa tare dupa ea ,voi lua de undeva de pe aici sau pe net ,sa-mi placa cum arata ,nu tin neaparat sa fie rezistenta ,ca la cat de suciti sint copii nostri nici nu stiu daca v a sta in ea ,asa am patit si cu masinuta de la Chicco ,macar vara asta ,eventual si viitoarea ,daca se strica ata ete ..,la cate am pe cap nu vreau sa ma stresez si cu cautarea tricicletei .
Cami ,sa poarte sanatoasa pantofirii si body-urile ,ce pacat ca nu v-am intilnit azi ,am bintuit de la 12:00 pina la 14:00 in BE
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
dordia2000 spune:
Cum ceasul meu arata 11.55 si probabil pana termin mesajul se va face 12.00 vreau sa fiu prima care ii ureaza Elei La muuulti ani!!! cu sanatae, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul La multi ani si Sus paharul!!!
si de la Stefan!!! si..."Budaiaca, budaiaca.....aaaaaa....buuuuuu....aaaaani" Adica "Multi ani traiasca" cantat de fi'miu!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!