Colectia de toamna iarna 2005(128)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Nici nu stiam ca-i ziua Elei dar bine c-am aflat ..:)
Ela ,la multi ani ,sa fiti fericiti ,sanatosi si mult noroc in viata Ukai!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ela , LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita de familia ta! Petrecere frumoasa si multa sanatate Dariucai bucalate, va pupam

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ela, LA MULTI ANI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ela azi e ziua ta? LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, VOIOASA SI LA PUNGA GROASA!

{s]

Azi e si ziua tatalui meu

Dordia azi parca ma simt mai bine, chiar daca azi noapte am avut insomnie - am adormit la 5 dimineata

Ai tai cum se descurca cu Stefan?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Asta e tricicleta data de Madau:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=22910263&productid=324111170&documentid=201206
Erau niste "..." in coada, de aceea nu mergea.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut
Cine se trezea la 2 dimineata si ma privea insistent din patutul ei????? Alexutza, bineinteles. Probabil ca facea inventarul si l-a gasit pe tati lipsa.

Ela, la multi ani!!!! si toate frumoase sa ti se intample in aceasta zi speciala. La fel si tatalui Feliciei, numai ganduri bune si sanatate maxima.

Alinush, fii-mea a fost incantata de pinguini, da' pe mine stiu ca m-au dat gata. imi place ritmul de nu mai pot si pun filmuletul cat de des pot. ca ne-ai zis de link.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Am avut o noapte naspa rau ,s-a trezit baiatul urlind de vreo 2 ori si cu greu am reusit sa-l linistim ,urla in somn ,nu se putea trezi iar cind a reusit a continuat si plinsul ,parca il durea ceva ,io zic ca's ceva dinti dar care ,ca in afara de canini ii are toti!A zi vad ca-i cam morocanos ,nu prea are chef de nimic ,ce sa fieoare ??

Feli ,sa-ti traiasca tatal ,sa fie sanatos !!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

LA MULTI ANI ELA!!! Sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa!Sa-ti traiasca toti cei dragi si sa fiti fericiti impreuna!

Nu va amititi cum se numea firma cu multe palarioare si caciulite ??? Of, ce rau imi pare! Nu aveau pliant, insa mi-a zis tipa de acolo, si am uitat!

Feli, sa-ti traiasca tatal! Sa fie sanatos si sa aiba parte de multe bucurii!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

buna dimineata dupa o noapte de cosmar
asta ca intrebai DORDIA cum mai doarme vladu'. naspa, aiurea, nasol, imi vine sa-l arunc.
saracutu' mi-e mila de el ca tot incerc sa-i caut scuze. ca poate-i de la dinti - sunt deja 2 saptamani de cand se vede forma dintelui de sus, atat de bombata si alba este gingia sinici urma sa-i dea odata, la caninii de jos am observat ca iara se dezumfla gingia - acum zic ca poate-i si de la puiul asta de raceala...cu toate ca asa rau nu i-a mai curs nasul, tuseste si nu prea.
numai de ;la 12:00 la 04:00 am dormit amandoi neintorsi. dar pana la 12 si dupa 04...m-a frecat si s-a frecat ca pe hotii de cai.

MADUTZA eu am ajuns la 14:30 la baby expo. deci nu apucam sa ne vedem.

dar sa vedeti voi prostie pe capul meu. s-a dus nasa la intrare sa vada ce si cum este cu intrarea pt noi ca daca aia mica era inscrisa la concurs, stia ca are intrarea libera.
aia de la intrare nu stiau cica nimic. ne ducem la casa - adica ma duc eu - si ii cer aleia 2 bilete. dar ii spun ca prietena mea are fetita inscrisa la concursul de mers de-a busilea.
imi da 2 fituici pe spatele carora era pt o tombola ceva si apoi ma intreaba: cate bilete vreti??
doua zic. imi da doua, platim, intram si aseara ma suna nasa: stii ca noi aveam invitatii si intrarea libera??? da proasta aia nu mi-a zis nimic, eu eram cu plodul in brate, batea vantul era curent, batea ploaia..nu am stat sa ma uit cu atentie ce draqu scrie pe alea.
asa ca duminica dimineata ne infiintam fara plozii din dotare sa putem sa ne uitam si noi macar un pic.
sper sa nu stranga aia cu noaptea in cap.

acum sa va zic ce am vazut: pantofiori, sandalute, erau unele chiar super misto, dar preturile nu le stiu ca doar in trecere ce-mi clateam ochii.
bodyuri am vazut unele care mi-au placut, dar la fel nu m-am putut opri.
sosetute antiderapante nu am vazut, dar nu m-am oprit atent la nici o "taraba"
triciclete NU am vazut, dar vedeam lumea iesind cu ele. deci va dati seara cat de bine m-am uitat!!!

ne-am intalnit cu DEZBRACATU' care i-a luat carutu' lui nasa pe motiv ca cu carut si copil se agata mai usor si ca atare o sa o vad la CARCOTASI miercuri cred.
luca a intrebat: tu esti carcotas, nu??? a ras de numai putea dezbracatu'. copilu' l-a recunoscut, na!!

lui vlad ii era frica de ursuletul (era ursoi, nu ursulet!!) de la nestle. dar daca nu-l baga in seama, il tragea de maneca si cand se intorcea ala spre el sa-l ia in brate, vlad imediat protesta si maraia.
a alergat pe covorul ala din sala de concursuri de numai putea. abia l-am luat de acolo.

pitica nasei a luat locul III. nu a vrut sa se miste de acolo neam. abia abia as-a indurat de mama-sa si a plecat de pe loc.
cam atat.

ELA iti zic si aici LA MULTI MULTI ANI SI SA FII SANATOASA, SI IUBITA, DAR CEL MAI IMPORTANT: SA PAPE UKA LAPTICUL!!!!

de SIMINAF mai stiti ceva??? este bine???

ma duc sa spal si eu aragazul ca parca a facut razboiul de 100 ani!!!

Joy 13+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CAMELIA ma duc maine dimineata, daca-mi spui unde era, intreb.
bine ca ai ajuns cu bine acasa.

FELICIA LA MULTI ANI tatalui tau.

Joy 13+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput