Colectia de toamna iarna 2005(128)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

io maine sper ca voi fi la BE, dar in jur de 15:00 ca merg cu nasa ca a inscris-o pe pitica mica la concursul de mers de-a busilea...

MADUTZA daca nici cu glicerina nu-i trece, pai nu stiu.
dar incearca cu glicerina simpla, fara nistatin si alte alea.
e si mai buna la gust.
plus ca ii poti da cam cate o jumate de lingurita ca sa ii ramana in gurita.

mai demult tot zic ca o sa ne ducem pe apa sambetei cu vremea asta si chiar incep sa ma ingrijorez.
nu cred ca copii nostri vor apuca vremuri bune.
si de nepoti...nu va mai fi vorba. o sa ajngem ca in "terminator"

Joy 13+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Joy ..felititari pt FLUTURAS. Sarcina usoara in continuare si o fetita sanatoasa... ca sa ai pereche.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Joy, si eu cred ca voi fi acolo in jur de 15:00 .. da-mi numarul tau de tel pe PM, sa te sun daca ajung! Poate ne vedem !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

fetele care ati mai fost la BE se paote plati cu card acolo sau numai cash???
ca mi-as lua cardu' cu mine...dar fara sa stie cristi.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Joy nu prea aveau aia POS-uri cand am fost eu Acum nu stiu, poate-ti zic fetele ce au fost/se duc azi. Si pe mine m-ar interesa o tricileta mai buna.

PS: eu ma hotarasc sa vin doar in functie de ce zic fetele azi.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Eu , daca imi zice si mie cineva ca merita sa mint in postul pasteluica sa scap de la scarbici, cred ca ajung la baby-expo in jur de 12-13. Daca mai doreste cineva sa se alature grupului format, deocamdata, doar din mine, sa dea un semn pe PM sau aici.
Astept oferte
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Da Feli si pe mine ma intereseaza o tricicleta. Hai mai fetelor veniti acasa si ziceti ce ati vazut ca ma manca degetele sa cheltui niste bani, ca abia am luat o prima.....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

FELI tot pt tricicleta ma mananca cardul si pe mine .
nasa are una de la babycare si a rezistat la niste busituri si tavalituri....mai si este intreaga.
dar cand pe piata erau vreo 800 miii ea a dat 1.300.000. acum sunt 160 ron adar nu-mi prea plac modelele.
si poate gasesc ceva mai misto pe acolo

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!!

Multumim fetelor pentru urarile de insanatosire. Azi ne simtim cu totii mai bine.
In alta ordine de idei, ieri cand vin acasa ce credeti ca vad. Bona care deschide geamul si il tine pe fiu-miu in geam, in conditiile in care Dimitrie e racit si afara ploua cu galeata si era un frigalau... Am spus ca turbez. Intru in casa, ma zburlesc la ea si il vad pe fiu-miu ca facea deja baloane la nas de muci si avea o ditai scoarta de muci la nas, ca nu i-a sters nasul toata ziua si nici nu l-a spalat sau curata in nas. Imi venea sa ii dau doua sa o fac k.o. Asta e viata cand ai bona.

Dimitrie e smecheras, cand se trezeste dimineata ne striga mai intai "mama" daca vede ca nu raspund la apel "tata" daca nici asa "nana" adica bona, e un scump imi vine sa il mananc de drag. Dansam, ne iubim, ne pupa, numai pe cine vrea el... pe cine place si iubeste.

Cam atat despre noi.

Intrebare pentru fetele din Bucuresti s-a deschis IKea?! Spuneti-mi si mie pe unde este va rog.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello mamici

Io am ajuns acasa de la Baby Expo, am ajuns mult mai devreme, la 10.20 eram acolo si bine am facut ca am prins destul de gol si am putut sa ne miscam in voie. M-am intalnit cu Catutza &co (apropo..Biencutza era "micul indian"..super haioasa), Noki, si Corap, care arata super bine, mi-a placut mult. La final m-am salutat si cu Lavi dar asa pe fuga ca al meu sot era grabit tare sa ajunga la birou

Raport de BE:

- carucior - am plecat dupa unul mic si sport, dar care sa aiba bara in fata, dezamagire completa ptr ca toate erau foarte inguste la spate, adica Miruna cu geaca pe ea sau imbracata mai gros nu intra in ele, plus ca mai creste..asa ca am pus ochii pe unul de la Graco, super haios, insa nu i-a placut lui Marius ptr ca nu avea spatarul tare, era din ala cu chinga, asa ca ne-am intors acasa cu ditai mastodontul din ultima colectie, super nu zic nu, merita si banii (l-am luat cu 7 mil), dar e mare, il aveti www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010035" target="_blank">AICI N-am avut cu cine sa ma inteleg

- tricileta - foarte slaba oferta, am vazut unele de la Hauck, foarte haioase (2.5 mil), dar nu aveau suport ptr picioare, iar Miruna nu ajunge la pedale inca, am probat una in parc si nu i-a placut..asa ca am zis pas...si mai erau unele din astea cum am tot vazut pe strada, dar care mi s-au parut cam subrede. Una super misto, de fitze la Miniblu, dar era 5 mil...no way sa dau atat pe ea

-hainute- de toate ptr toti, eu m-am uitat mai putin la ele ca i-am luat Mirunei la haine de pe redoute incat nu m-au mai tentat. Am luat doar niste palariute haioase si o tichie crosetata de la TUTU, foarte frumoasa. Hainutele de la Z mi-au placut mult, dar scuuummppeeee. La fel Mariquita - 2 mil o rochita

-jucarii-de toate felurile, eu am luat un lego de la LEGO, foarte misto, mare, 1 mil, dar face toti banii..e imens si cu toate tipurile de piese

In rest..mi-au placut mult niste carucioare de la Inglesina, dar erau 15-20 mil....

Ne-am mai luat cateva salopete de la reclamamascata, un pahar din ala cu pai si multe baloane

Per total merita sa mergeti, dar cred ca dimineata si cat mai rapid, deja vb cu aia de la Chicco care cica mai aveau foarte putina marfa, Graco la fel...probabil ca duminica va cam bate vantul pe acolo.

Fug ca vreau sa mananc inainte de a se trezi fata, revin dupa aia si cu raspunsurile, la zi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput