Colectia de toamna iarna 2005(128)
Raspunsuri - Pagina 17
madau spune:
Edit: uitasem sa va zic...i-am mai luat pantofiori..foarte misto..de la Bebetom, inalti pe gleza, piele, talonete (intre 800.000 - 1.100.000 lei). Eu am luat o pereche de pantofi si niste sandalute, inchise la spate, inalte, dar fara varf.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Tot eu ca Miruna inca doarme..uitati aici triciclete. Eu i-am comandat deja, sunt Chippolino, super ok ptr ce ne trebuie noua.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Mai Madau esti culmea, cum gasesti tu magazinele online
Exact asa ne trebuie si noua, iar pretul e foarte convenabil
Mai, aveam eu un feeling cu BE ca nu se merita sa ma duc. Cu toate acestea, daca nu eram bolnava sigur dadeam o tura, asa am scutit niste cheltuieli![]()
Joy cum, mai, mers de-a busilea, pai Vladone nu merge singur? Sigur nu se va ridica in timpul concursului?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
pischi2003 spune:
Salutare
Joy, felicitari pentru fluturas. Sa fie sanatos/-oasa. De ce zici ca era prea jos, eu pe Alex o simteam, prin sapt. 20 si ceva, intre osului pubian si buric. Iar la tine, 13 si ceva, clar ca e mult mai jos. Nu cred ca ai motive de ingrijorare.
Ioana, felicitari pentru inel si parfum. Ai reusit sa-l schimbi?
Canuta, vai ce mi s-a facut parul maciuca la faza cu bona. 
Ea cum a justificat gestul???
Noi de ieri dupa-amiaza suntem fara tati, e la Slanic Moldova pana duminica. Asa ce-l mai cauta Alex cu ochii prin casa sau la usa
Sunt curioasa cum o sa reactioneze cand o sa-l vada dupa asa o absenta.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
ela27oana spune:
salutare,
ctaeva vesti rapide is de la noi
dupa ce nu a mancat mai nimic decat fructe,mi-am bagat......in pediatra noastra pe care de azi o arunc la cosulde gunoi,a dat-o de pereti de data asta,am sunat pe la pranz dr la care am fost in noiembrie ,a venit la 14.30(tocmai de la snagov -acolo are cabinet)si dupa ce a consulltat-o peste tot si in nas urechi,burtica,i-a luatpulsul si tensiunea,totulk,dar cand s-a uitat in gura vai vai-e plina saracuta de afte,diagnostic-stomatita aftoasa-si eu ii dadeam cu tantum verde si normal ca tipa copilul asa,eu am banuit de aseara asta,ca am vazut pete albe in interiorul obrajilor
imi vine sa mor ca nu pot sa merg cu ea la be,tare mult as fii vrut sa va vad
vad ca vb de carut,eu eram disperata de carutul vechi,asa ca nu am ami asteptat be si am luat de la magaz de la mine primii pasi-sport cu 140 ron,cu bara in fata si suficient de lat,si f usor si comod,si f solid scheletul,asa ca urgenta de be s-a dus
va pup revin mai pe seara
felicia74 spune:
Ela of, saraca Daria
Mai, si Ilincai, de la Tantum verde, i s-a incarcat limba si ii mirosea gurita, ca nenorocitul de spray dezechilibreaza flora gurii si favorizeaza candida. Dar i-am dat cu glicerina cu nistatin si am scapat.
Multa sanatate si voua!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
ela27oana spune:
madutza-offf si voi brutus,mie mi-a dat glicerina cu nistatin,dar min 5 zile treb dat si ca natural,si deasemenea sa-i afc badijonari cu ceai de musetel la 100ml sa pun o lingurita de bicarbonat ,de 2-3 ori pe zi
mai uite nu stiu daca se face de la antibiotic stomatita,ea este virala,uite ce mi-a explicat mie dr:a facut-o de la iaurt sau branza de vaci sau cascaval,orice de natura lactata,exclus laptele praf,virusul este localizat pe ugerul vacilor,si neprelucrarea laptelui la temp la care ar trebui face ca el sa nu fie distrus ajunge in gura si produce afte
ela27oana spune:
si inca ceva
2 zile fara lapte si altceva lactat,avem voie doar branzica facuta de mine in casa dar dupa ce am fiert laptele ffff bine
joy04 spune:
FELI...cea mica a lui nasa participa, nu vlad..
Joy
13+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by joy04
FELI...cea mica a lui nasa participa, nu vlad..
Joy13+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Hai, ca sunt dusa!Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)