Colectia de toamna iarna 2005(128)
Raspunsuri - Pagina 15
camelia_daniela spune:
Neatza!!
Joy, ce frumos
ca ai simtit fluturasi
!!! Frumos! Poate nu e nimik, e piticul doar mai fortzos!!!
Addya, Razvanel e baiat mare
si frumusel foc! Sa nu fie de deochi!
Sanatate multa tuturor !!!!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Mihaelutat spune:
Buna dimineata!
Mama mama ce a dat gripa asta peste noi. Vad ca si vecina Noki s-a virusat, alaturi de gasca vesela, regret enorm, si va urez sanatate.
Piticii bolnaviori sper ca sunt mai bine.
Noi suntem bine, inca nicio urma de varicela pe la noi, sa nu cobesc, veselia maxima, pofta de mancare la greu, somn la greu, ceea ce nu prea ni sa intampla noua. Inca mai ateptam cu varicela, mai avem vreo saptamana maxim de incertitudine, poate totusi scapam.
Eu sunt la munca si am primit o oferta de plecare in Anglia la un curs pentru vreo 10 zile, sotul meu s-a declarat dispus sa stea cu copilul full time si m-a incurajata sa plec. Si eu as vrea sa plec dar o sa sufar ingrozitor dupa pitic... Oricum mi-am rezervat dreptul de a ma razgandi cu plecarea daca se intampla ceva cu Titi sau cu sotul.Voi mai vedea ca plecarea e pe 22 aprilie....
Va pup si va urez o zi buna.
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Dragelor care mergeti azi pe la baby-expo sa ne spuneti si noua cum e daca sunt ceva produse misto etc, ca as vrea maine sa fug de la birou vreo 2 ore sa ajung pana acolo si nu vreau sa merg degeaba si sa irosesc vreo minciuna ca sa ma fofilez de la munca, ca poate imi mai trebuie si altadata....
Sa nu ma spuneti la sefu'
Mihaela
album dn Titi
dayssy spune:
Salut la fete!!!
Joy ce frumos sa simti fluturasi, parca-parca mi-ar fi si mie pofta, dar noi am hotarat sa nu-l mai facem pe al doilea.
Eu inca sunt virusata de la copil, lui i-a trecut dar mie nu. Tot sunt cu gatul in pioneze si nu mai stiu ce sa-i fac.
www.dropshots.com/day.php?userid=210775&cdate=20070321&ctime=205248" target="_blank"> Avem poze noi
Va pup!!
Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar
proadelina spune:
Salut! Multa sanatate din partea noastra pentru bolnaviorii mici si mari!

Si noi am fost raciti zilele astea, Albert mai putin, i-a curs nasucul vreo 3 zile, fara sa faca febra (i-am dat Efferalgan pediatric si picaturi de desfundat nasul - Ophtamesone), eu mai tare, am avut febra, frisoane, dureri de gat. Din fericire ne-a trecut si acum suntem bine.
Foarte dragutz Orlando cu noua freza, in curand cred ca se va "lauda" si Albert cu una, ca tare i-a crescut pleata.
Si Patricia ce mare si frumoasa s-a facut!!!
Adelina si
Albert (16.11.2005)
proadelina spune:
Ei, Dayssy, ce bautor frumos de ceai, aveti si voi! sa va traiasca!
Adelina si
Albert (16.11.2005)
camelia_daniela spune:
Mihaela esti criminala! 

Chiar asteptam impresii de la BE ! Poate ajung si eu maine la Bucuresti, dar dupa ora 12 ! Chiar, mai vine cineva maine!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
felicia74 spune:
http://www.averea.ro/articole/vine-cea-mai-calda-vara/20954
Dayssy si Dragos s-a facut frumos foc, of, Doamne, iti vine sa-i mananci!
Proadelina n-ati scapat nici voi. Of, ce vreme pacatoasa.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by Madutza10
Neata !!
Fetele ,cu ce sa-i dau puiului in gurita ca are stomatita ,de la antibiotic cica ,are limba incarcata ,alba ,i-am tot dat cu glicerina c nistatin dar nu trece ,stiti voi altceva mai bun?
incearca cu citrolin
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
Despre pantofi... pediatra mea zice ca tre sa sustina glezna pana la 2-3 ani cand isi definitiveaza bine mersul. Noi i-am luat Mateei ghetute din piele intoarsa de la Leonardo... firma producatoare Melania... sunt tare dragute si Mateea merge bine cu ele.De-abia am gasit... ea poarta mar 20.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.