Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

da, asa auzisem si eu de Culcer, insa de curand am inteles ca si-a fi reluat activit.. tb verificat.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna, fetelor!
Iar nu am mai intrat de cateva zile...Saptamana asta m-am trezit numai la 5 dimineata si sunt si eu zombilica...azi la 5 jum mi s-a pus pata pe baie si am spalat baia , daca ma vedea cineva zicea ca sunt zuza!

Liviana, la Budimex eu ti-l recomand pe Stanciu, poti sa-ti faci programare la cab.particular si te duci la el. E super! El ne-a recomandat o data Smecta, a spus ca e f. buna, ca reface flora, mai bun decat Hidrasecul. Iar mancarica fa-o la blender, ca pe un piure. Nici branza de vaci cu banana nu vrea? cu un biscuite din ala popular in ea...of, imi pare rau...

La intalneala eu nu stiu daca ajung...eu termin la 16 vineri, dar bona sta pana la 17 cand ajung eu si nici bunicii nu cred ca pot veni, pt. ca sambata soacra mea are musafiri, maine e ziua ei, si face pregatiri...mi-ar placea sa vin, dar nu stiu daca va fi posibil...

Patricia, sanatate multa si Rebeccai! Ce bine suna reteta de cartofi copti, voi incerca si eu! Merge sa pui si branza apoi pe deasupra? mmm, ce pofta mi-ai facut!

Si sotul a fost racit, apoi m-a luat pe mine gatul de 2 zile iar azi cam tusesc sec...am luat niste pastile de gat f. bune, Septolete plus, mi-au facut tare bine, dupa ce incercasem tantum verde, faringosept sau oropivalone...

Gabi.i, am luat bilete la Tandarica pt. duminica, din pacate doar pe ultimul rand mai erau cateva...dar sala este mica si scena inalta, doamna de la bilete m-a asigurat ca se vede bine. Abia astept, este Cenusareasa!
Chiar acum m-am uitat la Frumoasa si Bestia pe dvd, m-am relaxat, e super frumos!

Kris, sanatate multa tie si sotului! Mai ia Bia Septilin?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Multumesc Bubu. Rebe are o infectie urinara, vom incepe antibioticul in seara asta si sper sa o pun repede pe picioare.

Bineinteles ca merg cu brinza rasa, sint tare gustosi. cu mujdei sau garnitura la friptura, etc.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Patri, pupici de la Vladut pt. fata!

Shobo, ce bine arata muschiuletul ala de vita cu sos! In pretul ala e inclusa si garnitura?

Mie mi-a ramas si acum gandul la profiterolul pe care l-a mancat Crinuta cand ne-am vazut data trecuta la Pizza Hut

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

sper sa ajung si eu maine; eu mi-am luat azi si maine liber de la servici ca sa imi fac si eu putina curatenie;
O cafe suuper, in dimineata asta va doresc;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana si eu tot despre Stanciu stiu ca e bun la Budimex. Multa sanatate lui Matei!!!

La ce ora ramane maine intalnirea? Si cine vine sigur? Patricia tu mai poti veni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ana-maria, eu vin 99% daca se tine .

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Liviana sa ne spui ce ai facut!Si eu stiu de Stanciu !L-a pus pe picioare pe baietelul unei colege care avea intoleranta la lactoza ,regurgita dupa fiecare masa si dupa 2 luni de stat prin spitale aiurea nu i se punea un diagnostic ,iar bietul coil nu lua in greutate!

Patricia sanatate comoarei de acasa!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetele,

azi am predat iar curs si nu am intrat deloc sa va citesc, abia acum.
pai dc mai vin fete eu VIN sigur, pt ca mama poate veni cateva ore sa stea cu puiul.

deci sigur vin:

Patricia
anamaria
kita
kris
eu

pana acum 5 fete
sa sun sa rezerv o masa dupa 17:00? spuneti-mi pls ca sa stiu dc sun.

Patricia, sanatate multa Rebeccai!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Petrecere frumoasa la intilnire miine si insanatosire grabnica copiilor bolnavi.
Mie mi-e dor de bb al meu.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput