Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA
Raspunsuri - Pagina 10
ana maria spune:
Shobo nu stiu dca ajung la 17 fix, pentru ca mai am la ora 3 alta intalnire, dar sper sa ajung pe la 17.30 Ne vedem diseara!
kris spune:
Eu cred ca voi ajunge, probabil, mai devreme de 17.00. Abia astept sa va vad. Poate vin, totusi mai multe fete.!? 
Dana, ai facut programarea? Pe ce nume?
O zi buna!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie
kris spune:
O sa fiu nasicutza!
Ieri la ora 23.00 a venit pe lume finuta mea si o va chema Cristina Eugenia!
Stiti cat de mult ma bucur! 
albume foto
rochita rosie
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, sa iti traiasca finuta!
Crinuta, tu vii?
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kris spune:
Patri,Anita va multumesc !
Rebb ce mai face? a mai facut febra? Dar Victoras? nu ai mai scris despre el , de mult.
Crinuta, si eu vroiam sa te inteb daca vii si tu?
Dar celelalte fete ce fac? nu mai vine nimeni?
albume foto
rochita rosie
Shobo spune:
kris, sa-ti traiasca finutza!
fetele, sper ca vremea asta uratica sa ne mai lase sa ne vedem azi
, nu v-a facut sa ramaneti acasa, nu?
Patricia si kita, confirmati sosirea dupa 17?
si eu tot pe la 17:30 cred ca ajung, la 17 abia plec din Sema si iau metroul pana la Romana si apoi pe jos.. prin ploaie cu umbrela![]()
deci pls spuneti-mi masa de cate pers sa rezerv? mai ales ca intru la un curs iar acum la 12 si mai ies la 3.. ar fi bine sa sun acum pana in 12.. tomasa,crinuta, bubu si orice alta fata veniti?
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
shobo, eu in proportie de 99% vin, daca totul e in regula cu Rebecca si nu trebuie sa fug acasa mai repede. oricum nu ajung mai devreme de 17.30.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, multumesc,Rebe este mai bine acum, nu face febra mai mare de 38,5 (fatza de 39,5-40, e ceva), ia augmentin pina martea viitoare inclusiv si o tin acasa. saptamina asta a stat cu una din surorile mele care-intimplator- a fost in concediu.
Liviana, ce mai face Matei?
lavinia, tu pe unde mai esti? nu ai mai dat niciun semn...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
ana maria spune:
Kris daca tot m-ai intrebat sa ma laud si io cu piciu' meu. Face si pipi la wc. Am scapat de pampers peste zi, mai sta doar noaptea si la pranzul de dupa amiaza. dar azi noapte s-a trezit si a cerut pipi. L-am rugat sa faca in pameprs ca eu eram zombi si nu a vrut. Asta s-a intamplat pt ca era treaz dar altfel adormit mai face cred ca un pipi pe noapte. Ca sa va spun cum am reusit... l-am tinut fara pampers si l-am urmarit. initial l-am batut la caps i-l asezam din jumate de ora in jumate de ora pe olita sau "eceu" iar acum cere el. dar cam o data pe zi face pe el (invariabil pe canapeaua din bucatarie). Stie sa indice stanga si dreapta corect, vorbeste intr-una si repeta ca o maimutica.. e tare mandru de tot ce invata. Aseara cam 20 de minute mi-a zis incontinuu "mami, doamna tzipa intuna", pe diferite tonalitati. Una la tv vorbea cu tonul mai ridicat. Ajungem sa-l rugam sa mai taca... ne culcam seara ametiti de cat vorbeste.
Mai povestiti si voi despre puii vostri.