Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Patricia,merci de intrebare.Am ajuns aseara in Liban si maine seara zbor spre Ro.Sunt extraordinar de obosita si deprimata,analizele tatei nu au iesit bune deloc,are niste vise sau vedenii ca o sa moara in curand,ne-a indicat data de 29 martie.Mi-e frica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Anita, f. placute vestile cu Victoras!

despre noi: vorbim din ce in ce mai multe din ce in ce mai clar. O corectam mai mereu. Mancam bine, aproape ca ajungem la 12 kg. Facem si nazdravanii, dar cu mare atentie. Suntem, de fel mai calculate, ca tatii,
Stim si cantecele, ni le canta singura. Ieri imi canta "mos craciun cu plete dalbe"..Asculta cutiuta muzicala din cand in cand,..si am observat ca stie cateva si de acolo. Imi cer scuze, dar am tot promis ca o sa va pun filmulete..si sper sa o fac de curand..cum spunem noi singurele poezii.
Stim si cate ceva din povestile de varsta ei..dar nu le spunem cursiv..La culcare avem program de citit..nu am voie sa i le spun fara carte. Cateodata, pic de somn..dar trebuie sa ma supun dorintei ei "mami citeste, te og fumos!"
Stim o mare parte din marcile de masini, precum peugeot ( leul) , renault( rombul) , audi ( cerculetele), skoda ( pasarea) , wolsvangan (2 V), tatii are logan, tataie, o dacie veche, cea mai mica masina e tico, si mai stim ca matiz-ul e un pic mai mare ca tico, BMW ( are indicatorul minge). samd. E pasionata sa le identificam cand mergem pe strada, sau in parc. Le recunoaste de la distanta, deja.
Probabil ca baietetii sunt mai aprigi la ac capitol.
La capitolul culori, le spune cand vrea, Iar de numarat, nici vorba, imi zice 1,2,6,8..si atat.
Ne povesteste cand venim, cam tot ce s-a intamplat peste zi..sau celor care intra in casa ce am facut in ziua respectinva. Nu ne lasa pana nu spune tot...
La spalatul pe cap, plangem, de trezim blocul, 2-3 min..dupa care tace brusc..si incepe sa trancane: "mami m-a spalat pe cap, si am plans de am speliat vecini!"
Sunt multe de scris, doar acestea mi-au venit acum in minte.

O dupa amiaza placuta!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Fetelor, se mai face intalnirea astazi? nu de alta, dar sa stiu incotro sa ma indrept.

albume foto
rochita rosie

Mergi la inceput

Ce mai stiti de Liviana? nu a mai postat de cateva zile si nici pe mess nu am mai vazut-o activa.. Sper ca sunt bine!

albume foto
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Pentru cele interesate, am fost la Baby Expo, n-am luat mare lucru - ciorapi, caciulita, olita, sampon si lapte. Dar era oferta destul de mare, si la hainute si la incaltaminte (insa noi cam aveam de toate) si erau f multe de vara si am zis ca cu astea mai astept ca nu stiu cum va fi cu masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

am rezervat masa de 5-6 pers pe numele Dana la nefumatori. Sper ca ne vedem, da? , nu ma trezesc singura acolo.. ca va

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Poate ajung si eu. Unde e restaurantul?
Cat mai dureaza Baby Expo?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, fa bine si ajungi. e in piata amzei (romana) din cite am intles. il nimerim noi.
si eu sint tentata sa merg la BE in wkend. unde se tine? tomaasa, tu esti cu organizarea??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

M-a durut capul si am renuntat. Sunt curioasa cum a fost.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by kris

O sa fiu nasicutza!
Ieri la ora 23.00 a venit pe lume finuta mea si o va chema Cristina Eugenia!

Stiti cat de mult ma bucur!

albume foto
rochita rosie

Felicitari!!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput