Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Fetelor, ai fost la intalneala, cum a fost?
Eu nu am putut veni, am fost la socrella sa pregatim una-alta, azi are musafiri.
Kris, am ramas uimita de pasiunea Biancai pt. masini! Mi se pare extraordinar sa recunoasca marcile de masini! Noi nici n-am deschis astfel de subiect cu Vlad. Bravo! Si felicitari pt. finutza, sa-ti traiasca!
La spalatul pe cap noi am facut progrese, nu mai plange, dar trebuie sa ma misc repede la clatit ca sta super crispat si incordat. Il tin de barbita cu capul in sus si il clatesc repede.
Liviana, ce face Matei? E mai bine?
Lavinia, saraca de tine, cate drumuri mai faci...imi pare rau de tatal tau...
Ana Maria, felicitari pt. olita!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Shobo, Simona, Oana, va multumesc pt felicitari!
La intalnire am fost eu, Shobo, Patri si Ana_Maria. A fost frumos, localul dragutz si binenteles, am vorbit despre copii.
Oana, din intamplare, am invatat-o, ca sa o atrag sa mearga pe jos, pt ca mai cearea in brate cand veneam din parc. Tatii e cel mai mandru! In schimb e codasa, la altele...![]()
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie
monalac spune:
astazi a aparut noul nr din baby.cris a aparut in revista,alaturi de alti copii.e la pag 112,pe ultimul rand,al treilea de la stanga la dreapta.asta daca intereseaza pe cineva.azi am vrut si noi sa venim la baby expo,dar am renuntat.desi mi as fi dorit atat de mult,asa cum mi as fi dorit si sa vin sa ma intalnesc cu voi....asta e.de curand am facut un imprumut de 150milioane//lei vechi//,vrem sa ne luam o masina,cel mai probabil un matiz la mana a doua.olcitul nostru vechi nu mai face fata...insa inca n am gasit exact ce vrea sotul meu,adica un matiz dintr un an mai bun,la un pret acceptabil.imprumutul l am facut pe 10 ani,puteam lua m mult,insa nu ne permiteam sa platim rata,care si asa e de 2 mil 500mii pe luna.plus ca mai avem si alte rate facute la altex,pt obiecte de uz casnic.cris acum se uita la dvdul cu alice in tara minunilor.dupa parerea mea e o porcarie,dar lui ii place.pana acum avem//scufita rosie,alice,heidi si cei trei purcelusi.sunt din aceeasi colectie si sunt in lb romana.cris le stie pe toate pe dinafara.kris,felicitari pt performantele celei mici.si cris recunoaste cateva marci de masini//ocit,tati//adica olcit ca al lui tati.espeo titicu,adica espero ca al lui taticu,taticu fiind porecla unui prieten din gasca.si dacie neaga,tataie bica.adica dacie neagra ca a lui tataie vica,tataie fiind de fapt strabunicul lui cris.a invatat sa recunoasca si culorile mov si portocaliu.in schimb,tot stalcit vorbeste.pe tricicleta da la pedale f repede.insa tot in pampers isi face nevoile.asa ca,una calda,alta rece...ma bucur ca e sanatos si cred ca s a mai ingrasat putin,are aproape 12 kg.cu mancarea tot asa stam,adica ii mai dau pasat,dar nu mereu.face distinctia dintre//mare,mic//frig,cald.kris,am ras de m am prapadit de faza aia//am tipat si am speliat vecinii//.tare dulce fetita ta!cris n are nicio treaba cu spalatul pe cap,nu plange deloc,ba chiar l a invatat tati sa se stearga pe ochi dupa ce il clateste cu dusul. se miorlaie in schimb cand il imbrac sa l scot afara,nu suporta imbracatul.azi i am luat niste sandalute din piele pluto de la leonardo,1mil 150mii.sunt f frumoase,desi sunt cam roz spre mov,dar designul este de baieti.toata lumea a zis ca am innebunit ca am dat atat pe o pereche de sandalute,dar cand e vb de cris,nimic nu e prea scump.prefer sa dau m mult dar sa aiba el tot confortul.eu marti vin iar in bucuresti,la dr,sa mi citeasca analizele si sa vad ce zice de polip.multa sanatate puiutilor bolnavi!
lbelciug spune:
Buna fetele,
va multumesc pt sfaturi, insa nu le-am putut citi in timp util. Miercuri m-am internat cu M la Sp Matei Bals deoarece era deshidratat si n-am vrut sa-l vad cazand din picioare. N-am stat decat 2zile+2 nopti, dar tot mi s-a parut ca au trecut secole. Este groaznic sa fii internat la un Sp de infectioase cu atatea cazuri grave in jur si sa traiesti cu frica ca te poti imbolnavi si tu si copilul, poate si cel nenascut. Slava Domnului ca dupa 2 zile de perfuzii si antibiotic M si-a revenit, n-a mai vomat si in a treia zi a avut primul scaun normal. Ne-am externat contrar avizului medical de teama de a nu ne imbolnavi de altele. A fost f obositor, din cauza galagiei nu te puteai odihni zi si noapte, iar M devenise irasbil din cauza asta. De mine nu mai zic, mi-a fost f greu cu burta si stresul deopotriva de mari. Nu doresc nimanui sa fie internat intr-un astfel de spital, e groaznic ce poti vedea si auzi acolo. Acum M ia antibiotic pe gura, debridat si desi nu mananca decat rontzaieli, sunt multumita de starea lui generala. Sper ca incet-incet sa pape si altceva. In apa ii dau si Prolyte si ma bucur sa vad ca-i accepta gustul. Am doar rezultate partiale de la scaun, a avut un microb de natura bacteriana, nu virala. Maine la pranz aflu si restul rezultatelor.
Sanatate tuturor!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
29s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
bubu05 spune:
Of, Liviana, imi pare rau ca ati ajuns la spital...bine ca sunteti acasa acum si e totul spre bine. Sanatate multa si odihneste burtica!
Kris, ma bucur ca v-ati intalnit, aveti si poze?
Noi azi am fost la Tandarica la "Cenusareasa", nu prea a fost cine stie ce, Vlad s-a cam plictisit, la un mom. dat zicea ca vrea sa plecam. Pt. copilasii mai mari e frumos, cred ca pe la 4-5 ani. Oricum a fost frumoasa iesirea, a vazut apoi Mc-ul si a vrut cartofi prajiti si un suc de portocale.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Si mie mi se pare mult prea devreme de mers la teatru, nu e varsta potrivita.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Ubi spune:
Liviana - sanatate multa lui Matei. Sper sa nu mai treceti niciodata prin asta!
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
ana maria spune:
Liviana multa sanatate lui Matei!!!!
Apropo de intalnire, ati vazut fetelor ca se micosreaza si numarul participantelor dar si timpul pe care ni-l putem petrece acolo?!! Nu mai e ca pe vremea sarcinii!!!
Eu sambata am facut imprudenta sa plec cu cupilu meu pe jos la un drum mai lung, impreuna cu parintii mei, fara masina. La intoarcere Didi a vrut in brate, obosise si nu a vrut sa mearga decat la mine in brate (altfel se tavalea pe jos). L-am carat asa vreo 2-3 kilometri, cu mici intreruperi. De frica sa nu ma apuce iar criza de spate m-am lasat mai in fata si am incercat sa-l sustin mai mult pe brat. Ieri de dimineata m-am trezit cu niste dureri cumplite de umar care radiaza si spre piept si in spate. Orice miscare e un calvar. ieri m-am intanit cu o prietena care e doctorita si mi-e zis ca cel mai probabil am facut o intindere de ligamente. Nu mi-am imnaginat ca pot pati asa ceva.
tomasa spune:
Of, imi pare rau ca n-am ajuns si eu la intalneala. Vineri a trebuit sa ma vad cu proful cu care-mi fac lucrarea de disertatie chiar pe Povernei, desi aproape de restaurant, asa ca am tot sperat sa pot ajunge. Din pacate s-a lungit sedinta cu profu', care a si intarziat de altfel, peste masura de mult...
Povestiti-mi ce ati mancat si cat de bun a fost ca ma bate si pe mine gandul sa merg cu sotul cat de curand. Imi era o poftaaaa!
Patricia nu-s eu cu Baby Expo. Io's cu concurenta
! Dar asta nu inseamna ca nu merg cu drag la fiecare editie a Baby Expo si nu ma umplu de cumparaturi
, in ciuda faptului ca nu-mi place locatia
. Oricum va astept pe toate la Kidex, la sf. lui aprilie. Poate fiind frumos afara stam si la o cafeluta/suc la o terasa pe aici.
Liviana, imi pare tare rau ca v-ati chinuit. Dar bine ca e puiutul mai bine si si-a revenit. Stiu cum este, e groaznic cu copil mic in spital. Chiar daca eu am stat mai putin si intr-o rezerva cu 2 paturi doar, tot greu mi-a fost si m-am consumat ingrozitor. Din pacate uneori nu ai incotro. Sper sa nu mai ajungem nici una in situatia asta!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+