Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

OFF TOPIC:
Fetele, voi ati auzit ceva apropo de shopping in Varna-BG? Cica majoritatea produselor de acolo ar fi f ieftine, chiar si cele de firma. Daca aveti date mai concrete, va rog spuneti-mi si mie. Thanks.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 29s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Intru si eu in graba. Pe aici e zapada si vint si frig tare, si eu am numai meetings la servici, trece timpul foarte greu..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Tomasa noi te asteptam cu drag si speram sa vii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Liviana, asa am auzit si eu, dar nu stiu detalii (gen care sunt diferentele, unde sunt magazinele etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Voi veni, probabil si eu la intalnirea de vineri. Cu ce se ajunge acolo? De ex, eu vin de la Unirea-metrou?
Oare meniuri de post or avea? E totusi vinerea, fetelor!

Patri, sanatate lui Rebb! Si o pt reteta!

Liviana, sanatate si lui Matei! E tare greu cu scaunele moi. Bia mananca si regim cand e in astfel de situatii.

Eu si sotul suntem putin raciti, . Sper ca Bia sa nu i-a raceala de la noi. Deocamdata, e bine! Draga de ea!

si o zi minunata tuturor!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

kris, te asteptam, orice restaurant care se respecta are ceva de post, stai linistita! sigur gasesti varza calita/ fasole/ supa legume, salate, etc.

cobori la metrou P-ta Romana si o iei spre P-ta Amzei, cauti Teatrul Ion Creanga (poate il stii) si "The Harbour" e chiar vizavi de el.
adr. restaurant este P-ta Amzei, nr 10-22.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, va rog dati-mi un sfat caci simt ca o iau razna. Copilul meu mananca in continuare f putin si la scurt timp vomita, deci nu ramane mai cu nimic in stomac. I s-a dat ca tratament asa:
- Ercifuril
- Enterol
- Ca carbonic
- debridat
V-ati confruntat cu situatia ca puii vostri sa vomite de la ele? Am vb cu dr de la CMu si ea spunea ca ar putea fi din cauza ca are intoleranta alimentara si ca sa-i dau Romergan dimineata si seara. Eu una nu sunt de acord decat poate cu Romergan seara caci si asa e destul de tuflit, iar medicam asta il face mai apatic.
Daca e sa merg la Budimex pt analize sange si alte investigatii pe loc, imi puteti recomanda un dr f bun? Copilul meu se topeste pe picioare si nu-l pot lasa asa.
Merci mult.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 29s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, din pacate eu nu pot sa te ajut, poate fetele care au mai trecut prin asta.
Multa sanatate!

si Rebecca va intra pe antibiotice diseara, i-a iesit o infectie bacteriana la analizele de singe, mai incercam azi sa facem si urina dar slabe sanse, nu vrea sa faca deloc la punga, asa ca incepem oricum diseara tratamentul. Nici ea nu prea maninca mincare, doar laptele si iaurt si multe lichide. uooof...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, poti merge la Culcer la spital sau la cab partic sau sa o chemi ac dc e?? eu am mare incredere in ea! si as merge pe mana ei. iti pot da pe PM nr ei de mobil sau al asistentei de la sp. Universitar. off, Doamne ajuta lui Matei sa isi revina cat mai repede!!!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, daca vomita nu e bine. E important sa fie hidratat si poate e bine sa mergi la spital. Din cite stiu eu Culcer nu mai consulta pentru ca a fost bolnava. Multa sanatate lui Matei!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput