Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA
Raspunsuri - Pagina 7
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, sper si eu. sa vedem si analizele ce zic.
Multa sanatate si voua! e greu cu enterecolitele astea, of...
Erica, multa sanatate ca am vazut ca si voi ati dat din una in alta.
tomasa, se cunoaste burtica?
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Nu Tomasa, nu am nici un feeling si nici nu am visat nimic, ca daca visam ti-as fi spus.
Cand mergi la Iosup?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Shobo spune:
hehehe, apropos de feeling-uri sau vise: eu am visat-o pe sora mea ca imi spunea ca a fost la echo si are fata
. eu nu am un feeling clar ca face fata sau baiat ci doar am avut acest vis... insa mama are feeling ca va avea o nepotica in toamna
. la Iosup merge si ea la sf lui martie sau primele zile din apr parca. deocamdata a avut niste sangerari rosii rosii in weekend insotite de dureri ascutite, nasoale, saracutza, si a fugit duminica seara la spital si pt ca Tutu nu era in tara a vazut-o inlocuitorul sau Rotaru care i-a zis GATA, la pat definitiv (ii mai spusese inca un medic insa nu-l asculatase pt ca nici Tutu nu o incurajase sa stea la pat de tot), pana la finalul sarcinii caci are dezlipire de placenta
si sunt tare trista ca are aceste pb. nu are voie nici sa conduca si niciun fel de efort/trepidatii ale corpului pt ca placenta ei flutura intr-o parte
. Asa ca desi nu anuntase nimic la birou ieri a fost sa le dea vestea si totodata sa ii anunte ca va ramane ac pana la final.. saraca, ce greu o sa-i fie asa frumos afara si sa stea in pat... dar dupa cum i-am zis si eu, pt un copil sanatos tb sa faca TOT posibilul!!!
sanatate puiutilor bolnaviori!!
cu intalnirea eu propun vineri dupa 17:00 la "The Harbour" din p-ta Amzei, ce ziceti? cine se inscrie??
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
Shobo, mai tii minte ca si eu te-am intrebat daca o sa ai o nepotica?
asa mi-a venit...of, sper sa fie bine pina la sfirsit, asta e, dar poate nu va trebui sa stea la pat chiar toata perioada, poate se fixeaza.
eu una sint pentru intilnire, daca nu intervine ceva neprevazut.
Tomasa, astept sa te visez si eu, ca am cam fost oracol in ultima vreme![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Si eu am fost oracol.
Fetita Amayei arata exact ca in visul meu.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lbelciug spune:
Hmm.... dar baiatul meu nr 2 cum va arata? Imi poate zice cineva?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
28s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
ana maria spune:
Shobo eu pot veni, fara probleme vineri. pe la 17.30 e ok pt mine.
Liviana lasa oracolele... sigur va fi cel mai frumos!!!
Patricia multa sanatate Rebeccai!!
tomasa spune:
Pai neaparat sa-mi spuneti daca aveti vreun presentiment sau ma visati cumva. Iar eu sigur va spun imediat cum aflu ce este. Pana atunci ma rog doar sa fie sanatos/sanatoasa, ca pana la urma adoar sta conteaza.
Shobo, Doamne ajuta surorii tale sa duca sarcina cu bine pana la termen si sa nu mai aiba probleme!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
11+
tomasa spune:
Patri, eu zic ca se cunoaste burtica. Dimineata e mai plata si seara deja se vede binisor. Dar cei care nu stiu de sarcina n-au observat nimic. Inca nu m-a intrebat nimeni daca sunt gravi. In orice caz eu de-abia o astept
, sunt foarte mandra de ea, iti dai seama!
As veni si eu la intalnire, cu burtica cu tot, mai ales ca ne vedem la The Harbour unde imi doream sa merg ca mi-a facut Shobo pofta
, insa nu promit fiindca nu sunt sigura ca reusesc sa ajung.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
11+
Shobo spune:
www.harbour.ro
este site-ul unde puteti vedea si meniu/preturi.
eu am luat Muschi de vita cu piper verde, unt, Worcestershire si coniac cu garnitura Jardiniera de legume si ca desert am luat Clatite cu ricotta si fructe de padure. totul a fost super! mai putin clatitele care le-au adus cam reci (eram masa de 16 pers, cred ca de aceee... insa am cerut reincalzite) dar incalzite au fost dementiale. vedeti ca in meniu exista si poze, dc dati pe poze click vedeti in imagine mare cum arata preparatul respectiv, eu deja salivez la greu 
, mereu am fost o pofticioasa 
![]()
preturile nu sunt chiar mici insa pe mine calitatea m-a dat gata si prefer sa dau un pic mai mult daca asta e pretul unei calitati bune! vorba unui alt vizitator care scrie printre mesajele de acolo ca "mancarea e de o calitate f buna desi la preturi maricele, insa de 2 ori/an merge" ![]()
Patricia, mi-am amintit ca mi-ai spus de nepotica
, sa vedem dc am nimerit eu cu visul si tu cu ce ti-a venit sa zici ![]()
pana acum s-au inscris:
Patricia
eu
tomasa?
anamaria
crinuta, Bubu, kita, kris si celelalte fete, veniti?
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"