Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA
Raspunsuri - Pagina 6
BESTUTZA spune:
LIviana, da-i-l mixat, mixat cu banana!Nici asa nu merge?
Shobo!Sunt in faza de cercetari si sa vad ca isdee la cat ma duc avizele si restul!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
tomasa spune:
Crinuta, sunt ok, merci frumos de intrebare. Mai tacuta asa, ca n-am nici o noutate. Doar ca ma invioreaza si pe mine primavara asta si-mi fac o gramada de visuri frumoase privind o familie mare. Visez mult la bebelusul care va veni, astept sa mi se vada burtica, ma gandesc la casa pe care sper din suflet sa o terminam anul asta.
Dar va citesc mereu.
Felicitari pt. progresele lui Rayan!
V.Erica, Patricia, sanatate multa la puiuti.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
11+
Ubi spune:
Liviana - Matei are multe scaune pe zi? Ca si fatuca mea face de vreo cateva zile foarte moale si nu mai mananca cu atata pofta.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
crinuta spune:
Tomasa, cand afli ce e?
pupici
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
kita spune:
Buna dimineata, la o cafea........
Am avut un strop probleme cu coagularea mea in ultima vreme, dar acuma sunt Ok;In rest am la servici un program infect (plec de la servici in jur de 18-18.30), si cand ajung acasa sunt asa de obosita ca ma uit la ceas sa se faca mai repede de un 9 ca sa il adorm pe Andrei, dar de fapt sa adorm si eu mai repede;
Tomasa felicitari pentru al doilea bebe (daca am inteles eu bine, va pregatiti sa primiti barza);
Patricia nu mai stiu nimic de voi; Parcul Tei a intrat intr-o renovare si este tare urat de plimbat in el, cel putin in perioada asta;
Bestuza, felicitari de idee, dar fa si un studiu de fezabilitate pentru gradinita; eu am facut unul pentru ceva asemanator, dar cu program prelungit si imi iesisera niste costuri de am renunatat cu totul;
Crinuta, bafta cu creditul; Nu stiu catre care banca te indrepti, dar mie una nu mi-au placut cei de la brd; Concret nu stiu ce nu mi-au placut, dar cred ca e mai mult un feeling ;
Aaa, si ca veni vorba de olita, Andrei nu vrea sa faca decat pipi la oli, cealalta parte nici nu vrea sa auda, se ascunde dupa perdea sau da patutul la intr-o parte intinde mana catre mine si striga nu nu nu, caci imi dau seama ce vrea sa faca si ii este teama ca il intrerup;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
PatriciaArdeleanu spune:
Kita, ce ma bucur ca ai mai scris si tu. nu am apucat sa mai vorbim, am tot vrut sa te sun zilele astea dar am fost intr-o fuga continua. Vroiam sa ma laud la tine ca avem acum masinute surori![]()
am reusit sa merg aseara cu rebecca la Medicover,febra f mare, 39,5, dar nici un simptom de raceala sau altceva, mi-a consultat-o pe toate partile. Are in schimb maselele extrem de umflate, deci ele sint pe locul 1, are si niste ganglioni usor umflati la git dar daca nu apare vreun pojar azi, cel tirziu maine cade si varianta asta. acum este cu sotul la analize, ii facem un pipi si o hemograma sa eliminam si asta. oricum, ea la canini mi-a facut la fel, asa ca sper sa fie numai asta.toata noaptea febra (a 3-a noapte), of, sint zombilica...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Mamicilor de baieti, cum mai stati cu decalotarea?
La Rayan se vede clar mici insulite albe inauntru si desi la dus fac eforturi sa il decalotez, nu reusesc sa scot nimic.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
tomasa spune:
Crinuta, nu stiu inca. Merg la o eco in aprilie. Poate atunci. De ce, ai vreun feeling in privinta mea? 
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
11+
lbelciug spune:
Bestutza, merci,
o sa incerc. De azi am inceput si stimularea cu stelutze rosii pt fiecare portie de papa mancata si negre in caz contrar. Of, sper sa tina!
Ubi, nu are multe, maxim 3 si in general dupa ce bea lapte praf fara lactoza. Problema e ca nu mananca si deci nici scaune nu poate avea prea multe.
Patricia, daca e de la dinti numai, atunci e f bine. Eu stau cu frica in san pana iese rezultatul de coprocultura lui M. Sper sa nu-i iasa virusi ca de enterocolita... Vestea cea buna e ca bona vrea sa ne ajute, in masura timpului ei liber. Am hotarat sa-l tin pe M acasa max 2 sapt pana il vad reparat complet cu burta si cat de cat cu greutatea recuperata.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
28s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)