Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA
Raspunsuri - Pagina 5
crinuta spune:
Erica, la tine ma gandeam. Tot cu febra e Eric?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
kris spune:
VErica, sanatate multa la puiutii tai! Imi pare rau!
Pozele nu se vad.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, pe Rebecca am tinut-o azi acasa ca mi-a facut febra -iar. nu prezinta absolut niciun siptom de raceala, imi arata cu degetul in gura si zice buba. deocamdata dau vina pe masele, care mai sint 2 de iesit.
Oricum incercam sa ajungem azi la Calapod doar pt linistea mea, o sa sun sa vad cind o poate vedea ca e dupa-amiaza.
Daca cineva a avut infectie urinara, iti poti da seama de ceva? e vreo modificare?miros? nu prezinta nimic dar am pus-o si pe asta pe lista.
si inca o chestie ciudata:febra mare; frige capul; in fund are 37. sub-brat are 39...nu stiu ce sa inteleg.
Kris, cartofii copti eu ii fac asa; curat, ii tai in 4 sau 6, depinde cit de mari sint cartofii, ii pun in aragaz pe treapta de jos pe grilaj, si ii tin pina devin aurii/aramii. ii scot, ii pun in castron, pun o feliuta de unt sau putin ulei masline si pun capac si ii las putin la racit asa; sare eventual si putin piper, dupa gust.
La cresa mi-au zis si mie ca daca vreau, pot duce schimburi sa faca ei operatiunea olita. deocamdata acasa nu zice cind vrea.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Si noua ne ies masele. Mai trebuie sa iasa 4.
Tomasa, tu nu mai spui nimic?
Crinuta si
Rayan
lbelciug spune:
Of, Bestutza, sa dea Dumnezeu sa vina mai repede soarele meu, caci zau cred ca o voi lua razna! Cel mai mult sunt disperata cu Matei. Nu reusesc sa-l scot din diaree sau scaune moi, nu mananca si a slabit f mult. Azi am fost dimineata la dr cu el. Se pare ca are un soi de enterocolita, desi e f greu de spus exact pana nu duc o proba de coprocultura. Acum e cu sotul acasa dar nici el nu poate sta prea multe zile. La cresa nu stiu daca e bine sa-l mai duc o perioada pt ca acolo nu mananca decat chestii interzise gen ciorba sau dulciuri. Regimul primit e f strict si trebuie tinut 2 saptamani! Sunt disperata ca nu-l pot tine totusi acasa asa mult! Of. O sa mai incerc sa vb cu bona, poate ne mai ajuta o perioada...
Crinuta, la ora actuala o singura banca a raspuns l anoile norme BNR si iti cere doar 15% avans pt creditul ipotecar si o singura banca (alta) iti da max 15.000 euro credit pt nevoie personale. CIC-ul se considera vechime, dar adeverinta trebuie sa fie cu salariul actual pe min 3 luni ca sa ti se ia in considerare venitul actual si nu cei 8 mil avuti in CIC.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
28s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
crinuta spune:
Da Liviana, stiam de cele 3 luni, inca mai am putin de asteptat, si stiam si ca se ia in calcul salariul actual.
Imi poti spune te rog care este Banca care da 15000 euro? Creditul ipotecar nu ma intereseaza inca.
Apropos de credit pentru nevoi personale, Piraeus Bank da si 20000 Euro, dar banuiesc ca la suma asta vor garantii, iar eu nu vreau credit cu garantie.
Daca tot e sa fac cu garantie, atunci tot cel ipotecar este mai bun, mai ales ca se intinde pe o perioada mai lunga de timp.
Sanatate multa lui Matei.
Crinuta si
Rayan
BESTUTZA spune:
Intram repede,repede sa va spunem ca de miercuri suntem la gradi!![]()
MOnalac,fugi la Tutunaru!E ff aglomerat...dar dc stii ce vrei , stii de gluma e un profesionist in adevarul sens al cuvantului!
Kris,![]()
Erica sanatate multaaa!
Liviana,orez!Eu ii dau laui Tudor orez simplu,nedecorticat!Faptul ca e nedecorticat il ajuta la digestie si in acelasi timp !Eu de mic i-am dat orez in loc de paine !In orice ii dadeam!si cereale la greu! Fierte de mine la Zepter,ca cica distruge putin vitaminele-cica!
!
o singura data a facut enterocolita si a tinut fix doua zile ,dar asta de la tinutul degetului in gura pe care cu onoare il mosteneste si donsoara Cristiana!
Pune-l pe picioare intai si pe urma trece-l mult pe iaurturi!Da nu din astea cu bifidusuri si alte prostii!
Valeriu Popa scria ca din alimentia zilnica nu tr sa lipseasca 5 alimente:polenul ,drojdia de bere, iaurtul ,patrunjelul si naa..ca nu il mai stiu pe al cincilea..mi-l aduc eu aminte...
SI donsoara pe acelasi tratament este ..cat ami putine chestii prelucrate ,cerelae sub toate formele si fructe !Ciorbe ,carnuri chestii care stau mult in intestin cat mai rar spre deloc!
Sa va spun repede ca fusei dimineata la 2 gradinite:Erasmus si URsuletul!Erasmus m-a socat cu pretul la 4 ore:595!!! Curte aproape deloc..nici copii inghesuiala...
Ursuletul...:camere mari ,luminoase, bucataria mare si ff curata, masute pt pitici,camera cu pian si calculatoare-vine o doamna de 3 ori pe saptamna...baile cu lavaore si toalete adecvate.. sala de sport..ff frumos..
ce nu imi place ff tare e ca ii traverseaza un bulevard ca sa ii duc in parcul BAzilescu si masa la care dimineata mai apare cte un mezel si branza topita si gustarea unde apar dulciuri!
!
De la 8 la 13- 400 ron...Fata de 595..
Am stabilit ca nu va manca ..desi nu stiu cum va face... ma rog...important e sa imi pot vedea un pic de alte treburi.. ca tare imi trece prin minte ideea de a-mi face ceva sistem daycare ... si vreau sa vad care sunt pasii...
Si dc tot fac pt Tudor si ma straduiesc cu tot felul de chestii ca sa nu se plictiseasca cred ca or sa fie interesante si pt altii ...8-10 interior, 10 -13 afara in curte la tobogane si casute din lemn!O sa va arat cand o sa fie gata!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
Shobo spune:
crinutabafta multa cu bancile! te apuci de vreun business? daca da, iti doresc NOROC mult si sa-ti mearga din plin!!!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
wooow, bestutza, deci sa faci gradi la tine ac?? tare idee! bafta!!! sa stii ca si eu am mai auzit de dulciuri cumparate date la gradi/crese
... in loc sa le faca ceva homemade... bine, dc ar fi dupa mine as zice sa le faca doar cu miere sau fructoza, eu am MULT impotriva zaharului!!! dar astea sunt vise...
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
lbelciug spune:
Bestutza, merci mult pt sfat! Problema e ca Matei NU VREA orez! Nici macar cereale cu orez si roscove. Nici radacinoase fierte, nici carne gratar. Deci nu vrea frate nimic din mancarea de regim-> ASTA MA DISPERA! Singurul lucru acceptat e ceaiul de menta si zeama de orez fiert, dar astea sunt bauturi, nu mancaruri. Acum traieste cu biscuiti populari si grisine!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
28s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)