Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

salutare,

crinuta, eu stiu ca da! CIC-ul se consid vechime in munca, adica desi tu ai in CIC contractul cu firma resp suspendat, in cartea de munca se continua vechimea ca si cum lucrezi in cont. sa ma corecteze cineva pls, daca spun prostii, nu sunt 100% sigura!
si mai bine poti afla la topicul de legislative!

Bestutza, ce ma bucur ca si tu simti la fel!!! exact mirosul asta din aer ma imbata si pe mine parca si poate si apropierea Sfintelor sarbatori Pascale... nu stiu, primavara in general cred.. . si faptul ca in curand vom da ceasurile inainte cu o ora si astfel vom putea sta afara mai mult fiind lumina pana mai tarziu.. sa pot merge cu baiatul in parc dupa ce vin de la serviciu. Ah, abia astept!!!

anamaria, ia zii mami cand sa ne vedem?? si eu vreau la intalnire, sigur! numai sa poata mama sa vina in acea dupa amiaza.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, asa stiam si eu, dar am vrut sa fiu 100% sigura.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, eu stiu ca da. te-ai hotarit la ce banca vei face?pot sa iti dau un pont unde am facut eu si a mers f repede.

Ana-maria, si eu as iesi pe undeva.
REteta de cartofi o fac si eu destul de des, dar altfell tai cartofii in 4-6 (depinde cit sint de mari) si ii pun direct pe grilajul de la cuptor. Se rumenesc si se fac o nebunie. ii scot in castron cu capac, pun peste ei eventual putin unt sau ulei masline si ii las putin. sint mortali

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Patricia, ii pui in coaja sau curatati?

Mergi la inceput

Nu m-am hotarat inca, asa ca orice sfat este binevenit.
Mai am o intrebare: pot lua 2 tipuri de credite? Sau daca vreau asa, trebuie sa fie la 2 banci separate?
Hai ca va zapacesc, stiu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

daniela, curatati
Crinuta, depinde de salariu si de cit va fi rata, dar deja cu noile reglementari privind gradul de indatorare (care inainte nu trebuia sa depaseasca 3o-35% parca) s-ar putea sa nu mai fie nevoie si sa iti dea o suma mai mare sau 2 credite diferite, trebuie sa intrebi la banca. nu stiu daca a intrat norma asta in vigoare, daca s-a publicat in monitorul oficial inca.
daca vrei mai multe detalii despre nume banca (nu stiu daca pot zici aici), intraba-ma pe pm. banca la care am fost eu nu cere decit adev salariu/sau ultimul fluturas in original,cu stampila, ultima factura de utilitati pe numele tau si bi. dureaza max 3 zile. creditul de nevoi personale pe 10 ani de 10 mii euro.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Da Patricia, te rog trimite-mi Pm.

merci mult

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Bestutza, ai toata admiratia mea pt ce ai scris! Tine-o tot asa!

Crinuta, si eu tot asa sctiu, ca cei doi ani din CIC, se considera vechime in munca. Succes in ceea ce vrei sa faci!

Patri, ce mai face Rebb?

Lamuriti-ma si pe mine cu reteta aceea de cartofi, ca nu prea am inteles-o, Sunt mai grea de cap, fiind si lunea,

O sapt deosebita!
Si eu vreau intalneala, dar poate cu minunile noastre.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Rayan face pipi la lighean si kk la olita. Daca asa vrea el ce sa ii fac, dar e adevarat ca ieri a s-a scapat cu kk in chilotel, si il tinea sa nu ii scape, bietul copil.
De vreo saptamana nu s-a mai scapat in pantalon, mai ales ca el spune " acutza" sau ceva de genul asta.
Oricum, sunt bucuroasa ca am redus drastic pampersii.
Are zile cand nu face deloc in somn, se trezeste si cere urgent ligheanul. Ar fi bine sa scapam si de cei de noapte si de zi ( cand doarme), dar va mai dura.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Eu sunt suparata ca n-am scapat bine de varicela si am luat o viroza...
Am stat cam mult afara in we, ce-i drept. Am vrut tot soarele odata.
Mai intai Eric, acum si Ruxi vad ca incepe.
Asa ca iar sunt consemnata la domiciliu.

Am pus si eu in sfarsit cateva poze pe yahoo.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput