Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Bubule, si eu zic sa stai linistita cu cartofiorii + usturoi. Mi-ai facut o poftaaa!! Si eu fac rar, tot din cauza caloriilor.

Noi am fost azi in City Mall, voiam sa gasesc ceva hainute de primavara pt. pici, pantofiori... Dar nu mi-a placut mai nimic. La intoarcere am oprit in Oraselul Copiilor si pana nu s-au dat in toate gargaritele, masinutzele, buburuzele si trenuletzele nu m-au lasat...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Bubu, si eu ii dau ocazional mujdei, cand mancam pui la cuptor. Dar cartofi prajiti nu. Mai degraba de astia sa-ti faci probleme.
In schimb mananca foarte des paine prajita putin, frecata cu usturoi si ulei de masline.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu plec miine dimineata (si acum sint la servici )
Poate am timp sa scriu, de citit va citesc sigur.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simona, drum bun, sa ne scrii cum e acolo!

Coraly, nici noi nu mancam des cartofi prajiti, dar cand facem nu mai scapam de Vlad!

V.Erica, stiu cum e in Orasel! Noi ne-am dat si in masinutele alea cu curent, eu intr-o masina si tati cu Vlad in alta si ne buseam! A fost distractie maxima in alea! Unele gargarite sau ce-or fi arata chiar jalnic, asa ca-l mai pacaleam ca sunt stricate si murdare...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Va salutam si noi si va dorim taaaaaaaaaare ,tareeeeee ca mirosul asta de flori ,de muguri, de ploaie sa va poarte cu el in miez de primavara!

Tomasa

Liviana,Eu as "presa" mirosul asta !...Ma topeste!Este o bucurie la fel de mare ca si Craciunul!Imi pare tare rau de apartament ..da sa stii ca Dumenzeu iti va da pe alta parte mai mult! Iti spun din experienta!!Si ai sa vezi ce bucurii vei primi!

Shobo si mie imi da un chef de viataaaaa...Si noi am fost la Kids..Cel mai mult imi place ca dupa ce vine de acolo adormim rapid,rapid!Mai e un loc ff frumos pe la primaria sect 1...Boo Boo..sper sa nu spun prostii,dar parca asa se numeste...-am fost si noi de cateva ori,dar in timpul saptamnii ca e mai putin aglomerat..

Noi intram rar pt ca suntem extrem de ocupati..Pe 1 vin finii din Canada si pe 14 ne pleaca si minimul ajutor pe care il aveam :parintii finilor...Sunt in aer!!

Veneau o data sau de 2 ori pe saptamana si ieseau cu Tudor la plimbare sau ne mai faceau o mancarica ...acum suntem asa tristi...mai ales lui Tudor o sa-i lipseasca plimbarile pe Podul Grant unde stateau si priveau trenurile, pe la Rapid si Dinamo ,pe la Sala Floreasca unde se uitau la antrenamentele de basket...Sunt asa de trista!!Sunt chestii pe care eu nu pot sa le mai fac si

Si am inceput sa cautam gradinite...cu program scurt ,in asa fel incat sa pot face cumparaturile si celelalte treburi, iar copilul sa beneficieze un pic de activitati interesante pt el sau macar sa stea trei ore afara la nisip,cu tricicleta,sa alerge sa se joace cu mingea...El e un copil tare cuminte la plimbare dar deja ma simt aiurrea cand facem mereu acelasi drum si imi spune :"baia a masini"-spalatoria auto,"pine" -chiar dc nu vreu sa iau paine, "anane"-chiar dc am cosul acasa plin, tr sa luam pt ca e automatismul drumului, "pislele"-magazinul de unde luam peste si tot asa...

Am vazut cateva de stat ...curti mari dar ff multi copii pe care tr sa ii pazesti mai mult decat sa ai activitati de un fel anume...Am fost seara sa vedem locatiile unora particulare si acelora aproape le lipseste locul de joaca-au curti ff mici si abia au un balansoar si doua leagane....Nu mai vorbesc de preturi...

Si asa ma tot gandesc sa imi fac gradinita mea...Deja am cate un copil pt fiecare grupa...
Ma gandeam ca din ditamai oferta nimeni nu s-a gandit la un sistem mai flexibil,accesibil...

Ma uitam in prezentarile gradinitelor si vedem ba incaperi mici si ff aglomerate,incarcate cu jucarii cu spatii nedelimitate pe grupe de varsta , pe tipuri de activitati, putin modulare..nu stiu..in lucrul cu copiii,chiar si fara sa ai experienta tot incerci si faci ca saptiul sa fie stimulativ , jucariile la fel...nu am vazut asta mai pe nicaieri....si ar mai fi multe de spus..

De aia ma gandesc din ce in ce mai serios sa fac ceva...nu stiu...ma mai gandesc...dar acum sunt asa intr-o nebuloasa...

Dar ma intareste mirosul de primavara ,de curatenie, de lumina... Va pup si sper sa mai intram barem cate un pic sa va mai intrebam cate una ,cate alta!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

bestutza,m am uitat la pozele voastre si cred ca esti tare fericita!ai doi copii minunati!!!sper ca peste putin tp sa pot fi si eu la fel de fericita ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Va salutam si noi desi nu am mai scris de tare mult timp si in ultima vreme nu am mai avut timp nici sa citesc.
Am intrat acum sa arunc un ochi si am vazut ca Bubu vrea sa mearga la "Tandarica".Noi am vazut "Alba ca zapada" la premiera si a fost foarte frumos .Daca vrei sa fi sigura de bilete suna luni de dimineata la ora 9-10 la teatru si fa-ti rezervare.Ai toate sansele sa prinzi locuri in randurile 3-4 si sa aveti o vizibilitate f buna asupra scenei.
Eu inca nu am inceput serviciul.Mai este cineva in situatia asta?
Iustin este sanatos multumim lui Dumnezeu dupa aproape doua luni de raceli si gripe.Vorbeste bine si formeaza propozitii astfel incat reusim sa ne intelegem ,insa am ramas in urma la capitolul "olita".Sper sa reusim si aici cat mai curand.

Va dorim multa sanatate tuturor si o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mona maica-mii i-au gasit tot asa niste polipi pe col.. dar sunt absolut benigni. A facut colposcopie si Papa Nicolau si a iesit foarte bine. I-a zis doctorita mea sa mearga sa faca o cauterizare doar asa ca sa stea mai linistita. E bine ca ti-ai facut investigatiile ca sa stai linsitita. Iar cu sindromul antifosfolipidic, eu stiam ca tot Tutunaru se pricepe cel mai bine. Bafta si multa incredere!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ce ziceti de o intalnire saptamana asta? Ceva amatoare?? Ar trebui sa lucrez cu spor dar eu tot cu gandul la intalniri sunt!! Si mai am una cu colegii de serviciui saptamana asta.

O idee de mancarica pentru copilasi...Am fost sambata la o zi de nastere a unei fetite si acolo li s-a servit garnitura cartofi la cuptor. Erau taiati ca pentru prajt (putin mai grosuti nu pai), fierti si apoi introdusi la cuptor si la sfarsit presarat cascaval sau branza rasa deasupra. Eu nu-i dau lui Didi cartofi prajiti dar astia erau inofensivi si foarte gustosi. Pofta buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Intrebare urgenta: perioada de CIC se considera vechime in munca?
Adica daca vreau sa fac un credit, si ei cer 12 luni de vechime in munca, si ultimele 3 luni la acelasi loc de munca, pot, avand in vedere ca am fost in CIC?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput