Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA
Raspunsuri - Pagina 26
sirimie spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri
si pentru urari
. Am facut lista si am sa merg sa cumpar. Mergem si la alt doctor zilele astea.
Eu iar incep azi o zi super ocupata
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata si de la mine.
Liviana, bine ai revenit. ma bucur nespus de ceea ce ne spui dspre Matei. Stiu ca este greu sa ignori ce zice familia, dar o sa vezi ca va fi bine.eu cred ca deja s-a imunizat acum si daca va mai face ceva va fi in forma usoara.
Kris, sa imi trimiti si mie filmulete!
Felicitari pentru cele care vor fi nase si succes la cumparaturi. ese asa greu sa gasesti ceva si frumos, si de calitate, si sa nu dai faliment..eu asa patesc cind imi caut incaltari, port si nr mic si greu gasesc ceva pe placul meu.
Bubu, sa pui neaaparat poze si sa ne spui unde ai fost. M-as da si eu pe mina unui barbat
...
si eu vreau sa ajung pe la Ikea cit d curind, nu neaparat pentru mobila, ca tocmai mi-am schimbat canapelele, dar pentru maruntisuri si accesorii, am vazut multe chestii destul de acceptabile.
Bestuta, mama, mai poti?cum sare Tudor gardul, in strada? dar cit e de inalt? wow, chiar ca trebuie sa iti fie f greu.
Monalac, succes pentru bb2 si sa stapiniti sanatosi matizu'!
si noi ne-am luat recent un renault clio si sintem asa de indragostiti de el.
Crinuta, si Rebecca m-a innebunit cu baia, toata ziua daca ar fi dupa ea ar face baie si s-ar spala pe maini. cind vine seara abia o pot stapini sa nu ii fac baie mai devreme de ora 8.
Nici noi nu am scapat nici de pampers, nici de suzeta. Pe suzi o iubeste mai mult decit oricind, am avut citeva tentative de a renunta si s-a trezit noaptea urlind dupa ea, asa ca am zis ca pina la 2ani jumate macar sa scapam, de ambele; la cresa asteapta sa se mai incalzeasca putin si vor incepe acum operatiunea; acasa se ascund dupa perdea sau usa, face kk si pe urma vine si imi spune:"a facut kk, vei sa chimbam'"?
Merge in continuare la cresa, ii place, nu plinge absolut deloc si asta ma bucura mult. a inceput sa vorbeasca f bine in ultima vreme. ce ma amuza ca orice spune/cere este numai la persoana II: "vrei si tu minge"? vrei sa papam? vrei sa iti mai dau? a preluat exact asa cum ne adresam noi ei si e tare haioasa.a invatat aproape toate literele, cifre (mai mult la cresa), stie sa numere bine pina la 5, stie toate culorile si daca imi cere vrun obiect pe care nu stie cum sa il numeasca mi-l cere dupa culoare, etc.
Iar ce ma bucura cel mai tare in ultima vreme, mai exact dupa Paste incoace, e ca a inceput sa aiba si ea pofta de mincare; cum intra in casa de la cresa imi zice:mami, vrei sa papam? pune masa!" si maninca foarte bine, cere singura mincare ceea ce pentru noi este chiar o noutate.sper sa depasim si noi cele 10 kile totusi.Nu a mai vrut lapte praf sub nicio forma, cred ca o saptamina la rind a lasat biberoanele pline si dimineata si seara. i-am dat din nou lapte din comert si bea acum si 250 ml. in laptele asta ii mai pun cite 2 masuri de lapte praf si sint multumita deocamdata.
cam atit dspre noi.
ana-maria, tu ce mai zici?
tomasa, any news?
amaya?
cind mai facem si noi o iesire, eventual in parc?Oana cind pleaca oare?
imi pare rau ca nu am venit simbata, dar a fost mult prea dvreme, abia ne-am trzit si noi dupa ora 9...eu agreez iesirile de dupa-masa
oricum mi-ati facut pofta de ior si am mers si noi simbata pe la 4 jumate si am stat pina la 8. e dstul d aproape d mine si am surorile care locuiesc linga parc, asa ca ne-am intilnit acolo. arata super tot sectorul 3, locuri de joaca de calitate la tot pasul. cind va arata asa oare tot orasul? iar ior e f frumos, mult spatiu verde, te poti juca pe el. vreau sa ne luam rakete de badminton si sa mrgem sa jucam
ca e loc suficient de alergat.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
georges14 spune:
Cine merge la Creanga cu copiii joi dupa masa? E spectacol pt varsta 2-3 ani si as merge cu Seb sa vada un spectacol in limba romana. Se numeste "Baloane colorate". Daca vrea cineva sa-mi zica sa rezerv bilete azi.
Crinuta, eu weekendul asta nu sunt acasa, e valabil si pt cine vrea sa ne mai intalnim. Voua dupa servici va este greu sa ne intalnim? Eventual ne vedem noi, mamicile undeva (eu vreau la Pizza Hut ca ii duc lipsa
) si cand puteti cu copiii. Nu e niciuna dintre voi care mai sta acasa, poate ne vedem in cursul saptamanii cu copiii intr-un parc?
Va pup pe toate!
georges14 spune:
Noi nu stim inca cand plecam, dar dupa actele care mai trebuie sa le fac, dupa 7 mai. Ca pe 23 scot pasaportul lui Seb si imi fac buletinul eu si dureaza 2 saptamani. Un motiv sa prelungim vacanta mult asteptata.![]()
Shobo spune:
Patricia, asa e cu sect 3! am fost si noi la nasii lui Codrin care stau pe langa Billa de acolo si m-a uimit ce parcuri de joaca pt copii a facut Negoita si mai ales cate locuri de parcare a facut pe marginea strazii.. e adev ca erau si trotuare late si a avut de unde.. oricum de vede ca omul a facut ceva in sect 3! bravo lui!
despre Codrin sa va zic si eu cate ceva:
culorile le stie de ceva vreme buna deja.. a lasat-o mai moale cu ele. acum a invatat literele toate de pe numerele de masini de afara si mai nou s-a luat cu numerele si le-a invatat si pe acestea. si ne arata continuu pe afara orice placuta de numar si ne pune sa-i spunem ce litera/cifra e, cam asa le-a invatat. acum il intrebam noi unde e A, B, C etc si le indica bine, avem si niste jocuri gen Scrabble si altele cu litere magnetice puse pe frigider care il ajuta mult cred. a inceput sa le si pronunte insa nu pe toate bine, unde nu stie zice ti
de exp la D si altele zice ti
. de vorbit tot asa mai mutulici inca.. cred ca mai dureaza.
la olita sta cand are chef, a facut de 3 ori pipi pana acum, kk nu il prind deloc, desi il pun clar cand il vad ca se duce sa se ascunda si il vad ca se screme... insa mi-e frica sa-l mai dezbrac rpd atunci caci s-a inhibat de cateva ori si nu a mai facut deloc in ziua aceea... probabil nu e inca pregatit. asteptam caldura mai mare si vom mai vedea, desi n-as vrea sa-l fortez eu prin datul pampersului jos, mi-as dori sa faca el singurel.
de 2 zile plange si el la plecarea noastra dim la serviciu si mi se rupe sufletul dar bona zice ca tace f rpd.
i-a iesit o masea in spate - una din ultimele 4 care tb sa mai iasa pana la 3 ani.
ne gandim si noi la o gradi particulara in iulie, sa vedem.. insa vom pastra si bona.
cam atat deocamdata, revin.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
uitasem sa va zic ca de 1 sapt i-am luat ulei de peste (c-dat pe net din CT - firma Lysi - fara arome) si il ia fara pb. 1 lingurita/zi. eu sunt f multumita de faptul ca-l ia si chiar il asteapta si uneori nici nu vrea apa dupa el.. bleah, cred ca are un gust cam nashpa dar dc il ia e ok. bona zice ca parca mananca si mai mult de acu o sapt si intr-adevar pe el scrie ca face si pofta de papa pe langa multe altele bune. faza tare e ca mi-am luat si eu sub forma de capsule si iau 1/zi. stiu ca e tare benefic in multe. mi-a fost cam greu sa gasesc pt copii special sub forma de ulei si fara arome, insa am gasit pana la urma si mi-a venit prin posta. acum tot caut prin plafare poate il gasesc si nu mai comand pe net sa platesc si posta.
si sper ca spre 3 ani incolo va papa si el peste natural
.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
Oana, pai poate reusim sa ne vedem in cursul saptaminii la o pizza hut, sa ne stringem mai multe fete. cu copiii in cursul saptaminii e mai greu, noi cele care am inceput serviciul pina ajungem acaasa, recuperam copiii, etc, etc..se face deja 7, asa ca, tot in wkend, dar va rugammm, nu dimineata![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Ce bine te inteleg Patricia. Nu am cuvinte sa spun cat de obosita sunt, si nu imi arde de nimic.
Of, cand castig o data la loterie?
Nu stiu ce m-as face daca ajungand acasa seara as fi nevoit asa fac treaba. N-as face fata, asta e clar.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
quote:
Originally posted by V. Erica
Gata, am pus poze din IOR.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
La mine nu se merge link-ul. Pc-ul meu cu problemele de care nu mai scap!
Crinuta si
Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm