Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA
Raspunsuri - Pagina 27
bubu05 spune:
Fetelor, eu saptamana asta iar ajung acasa la 11 noaptea...acum am o durere de cap de nu se poate...
Maine dimineata il pun pe sot sa ma pozeze si va arat freza 
Deci, salonul este la Piata Domenii, nu stiu cum ii zice, dar stilistul se suna pe mobil si se face programare
Spalat pe cap 10 lei, tuns 15 lei, coafat (cu peria si cu placa) 25 lei, total 50 lei (plus 10 lei "spaga"
). Eu am fost super multumita si incantata! Daca e cineva amatoare pot sa-i dau nr de tel si se programeaza.
Cine ma intreba de tricicleta: am dat 120 lei anul trecut. Chiar nu a mai mers de mult pe ea...la pedale nu are de gand sa dea si plimbarile le prefera de manuta.
Poate am timp maine dimineata sa intru putin, ca acum sunt obo...ma duc la nani.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
sirimie spune:
Am vazut poze cu Eric si Ruxi si Vladut, ce frumosi sinteti ![]()
Kris, si eu vreau filmulete cu Bia. Cred ca trebuie sa iti faci un cont in alta parte, pe webshots (nu stiu link-ul) si sa le descarci acolo.
Petrecere frumoasa nasicilor!
Si eu vreau sa ne intilnim in WE cu copiii in parc. Vreti sa ne intilnim duminica viitoare in Cismigiu sau in parcul Carol?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
crinuta spune:
Ma va interesa pe mine in curand Bubu.
Si noi avem tricicleta, dar nu prea se da. In parc vroia sa alerge, nu sa se dea pe tricicleta.
In rest, stam cam prost cu vorbitul, cu toate ca am facut progrese, si de vreo 2 zile, de cand s-a speriat foarte tare cand s-a trantit un geam de la vant, are momente cand se balbaie, repeta silabe de 3-4 ori, si nu inteleg de ce, ca nu facea asta niciodata.
N-o face mereu, rar, dar whatever, nu-mi place.
Sper sa isi dea odata drumul la vorbit. El zice cand vrea una alta, cand vrea sa plecam, cand vrea sa plecam noi, cand vrea la copii si altele, dar nu raspunde inca cu da sau nu, ci repeta intrebarea noastra.
In plus, suntem la faza " Nu, nu, nu, nu, nu", tipa, nu ne lasa sa il pupam intotdeauna, plange din orice, nu putem ridica tonul la el, si multe altele.
E o faza grea si trebuie multa rabdare.
Daca ma supar pe el si plec incepe sa strige dupa mine plangand "mama, mama, mama" si evident ca ma intorc, ca ma inmoi toata cand il aud.
Referitor la copii, este mai innebunit ca niciodata dupa copii, asa ceva nu mi-a mai fost dat sa vad.
Toata ziua vrea " chicam tai la pupii, nisipul". Cand vede copii oriunde, pe strada, la magazin, fuge dupa ei, si ne uita pe noi.
Nu cred ca ii va fi greu la gradinita, din contra, fiind asa de sociabil sunt convinsa ca se va simtit excelent intre copii.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
ana maria spune:
Buna dimineata!!
M-am mai adunat si eu si incerc sa recuperez din urma ce ati mai scris.
Patricia merci de intrebare... Suntem bine, doar ca eu scriu la teza si parca incerc sa renunt la internet ca sa ma concentrez la ce trebuie.
Oana casa de piatra si bine ati revenit!!
Liviana ma bucur tare mult ca sunteti bine!!! Si Didi tot la fel mananca dupa ce si-a revenit si chiar a depasit greutatea initiala.
Sirimie sa stii ca nu am prins foarte tare subiectul tau cu tusea. Dar si Didi a tusit vreo luna asta toamna de m-am tot dus pe la diferiti docfoti disperata sa nu aiba pneumonie. Febra nu facea dar tusea... cateodata atat de rau ca varsa. I-am dat topt felul de siropuri dar pana la urma am renuntat si i-a trecut de la sine. Ear o tuse incracata... se auzeau mucoziotatile.
Erica am vazut pozele.. Sunt foarte frumoase!!
ana maria spune:
Sa ma mai laud si eu cu cupilu ca vad ca mai toate fetele au scris. Am scapat de pampers... Mai avem accidente dar oricum situatia e foarte buna. Afara clar merge fara. Initial ii puneam dar era cam naspa sa il dai jos si faca pipi.
Vorbeste mult dar destul de pocit. Chestii haioase: cand nu vrea sa dea ceva spune "Didi nu da calu, Didi egoist (goi)" era constipat "Caca nu vine, caca nu baterii (bidibii)" "Tati nu oan (volan) Didi fatza, Didi conduce"
Poezii nu stie
, in schimb daca eu cant sau spun o poezie, completeaza cu cate un cuvant. Are o mare dragoste pentru taica-su, cateodata ma ignora pe mine si vrea cu el. Dupa o mare iubire de baie acum a facut o fobie, nuvrea sa mai faca baie. De cand a fost bolnav.. Nu stiu ce asociere a facut. Intra in baie dar momit cu tot felul de jucarii.. Inainte era marea placere a zilei iar acum reusiim doar la 2-3 zile sa-l spalam.
A inceput sa cinoasca sentimentul de frica... S-a speriat acum vreo luna, pentru ca in dormitor la mine a fost un scurt circuit si se auzea un parait. A durat vreo 3 zile pana a venit electricianul sa repare si pot sa va spun ca nu a intrat in camera aia decat la vreo saptamana dupa ce s-a reparat si s-a convins ca e ok. Si a ramas destul de senibil la zgomote suspecte si paraituri.
crinuta spune:
Culmea ca Rayan stie ceva poezii ( mama il invata ca mie nu-mi plac poeziile)si ceva cantecele ( evident le poceste), dar eu vreau sa vorbeasca mai mult.
Uite, de ex. cu Ruxi duc adevarate conversatii. Stiti ce scumpa e?
Nu mai zic ca fii-miu e topit dupa ea, dar si ea dupa el.
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
'Neata!
Crinuta, sa-mi zici cand vrei si te programez! N-am apucat sa ma pozez, m-a lasat sotul sa dorm si eu mai mult si acum face el nani
.
Vlad se scoala la 8 dimineata, se da jos singur din patut, sare peste gralajul ala nedetasabil si vine la noi in camera. Mie la ora aia nu prea imi vine sa ma scol si mai facem cu randul, cand eu, cand sotul, sa ma apucam o ora-doua de somn ![]()
Ana-Maria, e tare haios cum vorbeste Didi!
Vlad stie cateva poezii, dar nu sta sa mi le zica cap-coada, ii mai completez eu cate un cuvant si le spune. Stie cantecelul din capra cu trei iezi, iar cum intreaba imparateasa oglinda fermecata din alba ca zapada. Cand nu are chef sa mi le spuna imi zice: "nu tiu, nu mai tiu!"
Noi seara avem un ritual, trebuie sa citim 7 povesti!
, de fapt ii povestesc eu pe baza pozelor, daca ma grabesc si dau foile mai repede imi zice :"Nu asa mamico, fumooos!" Culmea e ca daca il culca bunica, cand eu sunt la servici seara, nu cere povestile
, doar cu noi le cere. Oricum mie imi place mult sa i le povestesc, sta cuibarit langa mine si stie exact ce urmeaza , iar la sfarsit imi spune : " Si au tait feicitzi, pana adanci batanetzi!" 
Sirimie, as vrea si eu sa ma intalnesc cu voi si cu piticii, dar we asta si celalalt lucrez...
V.Erica, am vazut pozele din parc cu copilasii frumosi! ce inalt e Seb al Oanei!
Patricia, ma bucur mult ca ii merge bine rebeccai la cresa! Ma gandesc ca poate daca il duceam si eu inapoi poate nu se mai imbolnavea...oricum nu aveam curaj sa-l duc, iar acum nici atat!
Shobo, tu uleiul de peste i-l dai pt. pofta de mancare? Pt. ce mai e bun? Stiu ca si noua ne dadea mama si am luat si eu pe perioada sarcinii.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Si Rayan cere povesti, mai precis vine cu cartea de povesti, ne-o pune in brate si zice " Ali Papa" :)
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu,hai ca astptam cu nerabdare poze ![]()
mi-a placut mult poza cu ciorapeii in manute.
vad ca le plac povestile, si noi cind ne bagam la culcare incepe ea "a tot odataaa..o petitza (fetita) si trebuie sa continui eu. ii place scufita rosie acum
. mor cum vorbeste si mereu vreau sa trec intr-un jurnal cuvintele/propoz haioase si spre rusinea mea nu o fac. a intrebat odata "une ete tolololu"? si ne-am tavalit pe jos de ris. eu stiam ce inseamna darr taica'su nu si nu intelegea ce cauta (soricelu).
Imi place ca am reusit sa o potolesc cind vrea ceva ce nu e al ei (cind mergeam in parc vroia toate mingile si toat bicicletele). acum, cum vede una imi zice (face si "nu" din degetel):Nu e a noata!cumpalam. Orice nu merge prin casa "s-a ticat, nu ale batelie, lepala tati"
;
ce nu imi place e ca a devenit cam plingacioasa, mai citeam pe aici si la altii. cum nu-i convine ceva, plinge...si e prea dpendenta de mine cind sint acasa.
crinuta, te inteleg cum e cu treaba cind ajungi acasa. din pacate eu nu am cum sa fentez, mai pregtesc cina, mai spal vasele, mai string lucruri/jucarii,dar cea mai mare parte imi ramane simbata, cind fac curatenia generala. dar tot mai bag cite un aspirator seara, mai spal o masina de rufe, etc. asta e...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
V. Erica spune:
Ana Maria, tare scump Didi cu: "nu da calul, Didi goi"
. La faza cu masina, cunosc... a mea de multe ori dupa ce parchez, trece la volan si zice: "acu coduc io"
...
Patricia, acelasi regret il am si eu -ca nu scriu ce mai zice Ruxi, la Eric scriam, aveam jurnal... uff timpul asta ar trebui sa se miste mai incet... O dulcica petitza ta!
Kris, si mie filmuletele pls la ruxmaria@yahoo.com. Aveam impresia ca ti-am mai zis...
Oana, multumesc. Ruxi n-a prea fost in apele ei in IOR, nu stiu de ce. A stat incruntata tot timpul si a fost mai capoasa decat e de obicei.
Crinuta,
. Las` ca vorbeste el, de-o sa vrei sa mai si taca
.
Fetele, IT-stele, spuneti-mi si mie cu ce program prelucrez si eu un desen scanat, va rooooog! E urgent.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)