Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hristos a inviat!
Buna fetele, ce mai faceti? Mi-a fost dor de voi. Am lipsit din peisaj o vreme caci am petrecut Pastele si o sapt dupa la Braila, la parintii mei. Cu bucurie va pot spune ca Matei e foarte bine acum, asa cum zicea Bubu cu ceva vreme in urma, dupa episodul cu boala, a urmat o perioada cu pofta mare de papa, asa ca in prezent Matei e mai grasut decat inainte de a se imbolnavi. De aprox 2 sapt, mananca aproape in fiecare ora, insa de vreo 2 zile vad ca a mai incet ritmul asta si incet-incet revine la orele normale de masa. De maine vreau sa-l duc din nou la cresa, motiv pt care s-au iscat in familie o groaza de discutii si suparari. Pozitia mea e insa ferma, M va trebui sa mearga pt ca eu nu mai fac fatza dinamismului lui si am nevoie de odihna. Doamne ajuta sa se reacomodeze acolo si mai ales sa manance, caci altfel taica-sau e decis sa-l retraga definitiv.
Am citit putin din ceea ce s-a mai scris, asa ca incerc sa raspund.
Oana Cretu, casa de piatra si sedere placuta in Romania.
Bubu, foarte haios Vladut al tau cu sosetele! Matei nu vrea sa stea deloc invelit, si cum la BR era rece in casa, a trebuit sa-l imbrac gros, dar s-a foit ingrozitor de mult noaptea.
Shobo, ma bucur ca v-ati distrat asa frumos cu puiul si ca ati petrecut cateva zile in familie. L-am dus si eu pe M la gradina zoologica si la circ, in parca la utza-utza si desigur i-a placut f mult.
Patricia, tu ce mai zici? Cum e Reb cu cresa?
Monalac, sa stapaniti noua masina sanatosi si succes cu conceptia lui BB2.
Sirimie, imi pare tare rau ca Vladut nu se rezolva cu tusea... Ai mai cerut opinia si altor doctori? Uneori e bine sa faci asta, mai ales daca tratamentul unuia nu da randament. Cu ceai de ceapa si sirpo din muguri de pin ai incercat?
Succes si celor 2 viitoare nasici: Kris si V. Erica!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 31s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Simona, imi pare rau ca treceti prin asta. Ruxi tocmai a scapat de o tuse si o viroza. Au ajutat-o f.mult remediile homeopate Corizalia (descongestioneaza gatul), Homeogene (daca e ragusit sau il doare in gat) si Oscilococinum -se administreaza si usor (Ruxi le ia drept bombonele, se tin sub limba pana se topesc). In plus, o prietena de-a mea medic a insistat sa-i pun Sterimar in nas (chiar daca nu avea muci atunci) si se pare ca ne-a ajutat mult si asta.
Acum eu ti-am zis cum am procedat noi (nu exlude un consult), stiu ca parerile sunt impartite in privinta remediilor homeopate. Eu ii doresc sanatate multa lui Vladutz!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am avut o zi obositoare azi, si acum ma relaxez.

Erica, zici ca e asa de rau la Dragonul Rosu? Din reclame arata ok.
E comparabil cu Obor, ca eu acolo nu mai calc.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Pai am zis ca nu am fost niciodata. Am facut presupunerea doar datorita apropierii de "Europa"...

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Atunci poate-i dam o sansa si mergem intr-o zi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Dana si Crinuta, Dragonul Rosu e dupa Niro, iar Niro e dupa Europa.
E f dragutz in Dragon! Program, 8-14..ceva de genul asta. In Niro, mai de dimineata chiar. Eu de obicei , merg de pe la 7, ca e mai liber. Si la 10-11 ies, ca devine extrem de aglomerat. Cert e ca lucrurile pe care le gasiti acolo, sunt cam duble , ca pret in oras.

Liviana, bine ai revenit! Meriti si o ! Eu cred ca decizia ta, in ceea ce priveste cresa, e cea mai buna! Doamne Ajuta sa fie fie bine!

Simona, va doresc insanatosire maxima! Si eu te-as indruma sa mai incerci si la alt medic! De ce nu incerci la Stanciu?

Patri, tu nu mai spui nimic? Shobo?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, buna seara!

Azi m-am tuns! sunt f. incantata, m-am dus la un salon super de tooot, nu e deloc scump...cam departe de mine dar merita! nu mai spun de cum se purtau cei de acolo, majoritatea stilistilor fiind barbati! M-a spalat pe cap un tip, o jumatate de ora m-a masat de ziceai ca nu-i adevarat :), apoi doi tipi m-au uscat la par, ca sa mearga treaba mai repede. Imi venea sa rad cand ma vedeam in oglinda, unul in stanga si unul in dreapta cum ma uscau fiecare cu cate un feon ... hi, hi... iar tipul care m-a tuns a fost de nota 10! Ce mai, sunt tare incantata si relaxata!
Maine incep serviciul dupa mini-concediu si nu prea imi vine...ce bine e acasa...

Liviana, ma bucur tare ca Matei si-a revenit si a "basculat" la greu si a luat iar in greutate. Eu tin minte ca atunci cand si-a revenit Vlad dupa episodul acela nasol, nu mai avea rabdare sa-i dau eu, manca singur! L-a tinut asta vreo 2 saptamani, apoi imi intindea lingura sa-i dau eu...manca singur ciorba sau laptele din castronel. Acum mai rar...poate vreun iaurt sau danette il mananca singur, sau ce se ia cu furculita.
Lui Vlad ii place sa stea invelit, doarme f. frumos, nu se mai foieste, sta pe pernuta si invelit pana la gat! Isi aseaza jucariile in pat, daca ai vazut in poza, si ii inveleste si pe ei si apoi se culca.

Dana, incearca si prin Unirea si Cocor, sau in Mall-uri, sunt ceva mai scumpe, dar mi se par mai dragute decat in Dragon. Mie personal nu-mi place acolo pt. ca e si departe si parca sunt lucruri de duzina...cred ca e si modul de expunere de vina...una e sa le vezi in magazinele din mall sau Unirea, alta acolo, cu toate ca sunt convinsa ca multe sunt aduse din Dragon. Daca te duci acolo, cum a zis si Kris, trebuie sa te duci la pe 7 dimineata, deja pe la 12 se inchid magazinele si trebuie sa ai nervi sa stai sa le vezi pe toate...eu am fost o data, cand i-am luat lui Vlad tricicleta si ne-am uitat si pe la magazine. Aaa, i-am luat atunci lui Vlad o salopeta de blugi draguta si un pulovaras.

La Ikea as merge si eu, dar cred ca ma imbolnavesc acolo!

Crinuta, voi ce mai faceti, Rayan e bine? ce nazbatii mai face?

Eu azi la pranz iar l-am gasit pe Vlad cu ciorapii in manute...e zapacit rau, spune ca are manusi.

De 3 zile nu-i mai pun pampers la pranz, din 3 zile doar una nu a facut pe el, restul da :( ... ii pun salteluta din aia impermeabila, dar el nu realizeaza inca si face mult pipi in somn din totdeauna ...noaptea nici nu poate fi vorba, nu stiu cand vom scapa de el...le luam si noi pe rand.

Simona, imi pare rau ca Vlad e bolnavior, parca s-au tinut toate lant de el, mititelul...inainte era Bia lui Kris, acum Vladut al tau...si eu zic sa mai mergi la un alt medic, poate la cea de la Gomoiu, unde ai fost internata cu el, sa-l mai consulte...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Trecem sa va pupam si atat...De vreo trei saptamni am inceput si dorm la pranz macar 2 zile pe saptamna ...sunt terminata...Tudor sare gardurile permanent ..unde gaseste ceva de cocotat e sus in varf in trei secunde...Dar ce ma sperie cel mai tare e ca il lasm la groapa cu nisip si acum il gasec pe strada..tr sa stau lipita ,lipita ..nu mai pot face mare lucru...Il iau pest tot cu mine..SMAbata cununam niste prieteni si i-am carat cu mine pe amndoi prin Obor,Unirii,Lipscani...Cate 4 ore dimineata...Veneam acasa si dormea calatorul mamei 3 ore...si mami cu el..

Astazi a sarit gardul si ne zambea .. eram innebunita sa deschid mai repede poarta sa il recuperez.. nu l-am batut niciodata pe tema asta ,desi Caparru spune ca in cazul in care ii e in pericol viata ii poti aplica corectii fizice...

mi-e teama ca fuge fix in fata masinii,cand as veni spre el nervoasa si i-as da una la fund-desi ma abtin cu greu...dar tati i-a tras trei la fund de a duduit pampersul...acum nu stiu cum va reactiona data urmatoare...

Cu gradinita stau in mare cumpana..se traverseaza la locul de joaca ditamai bulevardul..Tudor fuge cand iti e lumea mai draga...imi spunea fina mea ca in Canada copiii merg legati unul de altul...prima data m-a apucat rasul.. as fi super relaxata stiind ca ar circula si el asa...

Oana...mai da-ne un semn!

Bubu, unde e mama salonul? Am crezut ca sunte m ultimii cu pampersul!Este ceva ce nu se mai poate..NU vrea si pace..am crezut ca am grest cu el ca nu l-am pus mai devreme..dar o asez pe Ilinca pe oala dupa masa si plange urla si se imbatoseaza de ma gandesc ca e o imagine ff "pozitiva" pt Tudor-asa ca am taiat-o si pe dumenai dupa lista si astept vara ... poate s-o incalzi si olita!

Liviana tare ma bucur ca sunteti bine!

Simona ,santate lui Vladut!Inceraca remedii homeopate !Eu sunt ff incantata de rezultate!Stodal si Eurespal combinat!O data unul,o data altul!Si ser fiziologic in nas ,de 3 ,4 ori pe zi..Eu asa am folsit la amndoi..nu am aspirat pe nic unul din ei chiar cand au fost ff raciti..faceam inhalatii si puneam ser ...

Dana eu mi-am gasit la Obor ,la etaj!Vazusem ceva ff dragut la Agnes Toma,dar 14 mil mi s-a parut ff mult!
Eu sunt adepta stilului super simplu!Asa ca acum depinde de gust!Dar sunt o multime ,mai ales dc esti detinatoare de silueta!La mine au fost probleme ca nu prea gaseam masura..si plus ca vroam mortis o garnitura de bijuterii si ceva pe cap..si tot asa..au fost 2 saptamni..o sa iti fac poza dc vrei sa vezi cum este!Oricum tr sa o mai modific un pic!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Bubu, vrem musai poze.
Sa stii ca si eu ii prefer pe barbati, ca medici, stilisti, bucatari si altele.
Zi-ne si unde e salonul, pretul, tot, tot, tot.

Despre Rayan as scris acum o ora, dar nu am timp deoarece trebuie sa plec la servici, dar daca voi avea ceva timp liber azi poate povestesc.
In linii mari: debordeaza de energie, facand N prostioare pe m2.
Culmea e ca nu ne putem supara pe el, deoarece are un stil sa zambeasca cand il certi, sau vine si imi pune capul pe piept zicand " mica, mica"..., care te topeste.
Rade toata ziua, are un simt pronuntat al umorului, insa obsesiile lui raman mersul " tai la pupii ( copii), guma, bomboana, ciocolata, "amitele"( semintele), etc.
Evident ca nu le primeste cand vrea, dar daca ar fi dupa el toata ziua numai asta ar manca.

AAaaa, si mai are o obsesie, sa faca baie. Daca nu suntem pe faza, intra singur, da drumul la apa si incepe sa se spele singur, inclusiv pe cap.
De uscat tot singur se usuca ( cu foenul ). Daca incercam noi sa il uscam tipa, asa ca il lasam singur, deoarece asa ii place, si se usuca bine.

revin cand apuc

Nu uita de poze.

Simona, sanatate lui Vladut.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Oana, pai mama pan` la urma le expun pe mine (hainele) asa ca modul de expunere nu ma prea intereseaza, ma prind eu repede ce-mi vine bine si ce nu. Stiu ca multe din Unirea sunt aduse de-acolo, iar preturile se dubleaza. Asa ca decat sa platesc dublu pt plimbat prin Unirii, prefer sa ma risc prin Dragon. O data-n viata nu se pune . Oricum am multe de cumparat, deci daca as gasi lucruri dragute economia ar fi substantiala... Cat ai dat pe tricicleta lui Vladutz?

Bestutza, tot stilul simplu caut si eu. Nici eu nu stau prea grozav la cap. silueta . Daca nu gasesc la Dragon, ma risc si la Obor, Unirii, Cocor...

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput