Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA
Raspunsuri - Pagina 18
monalac spune:
ieri am fost cu cris la o petrecere de rupere a turtei.am stat de la 15 pana pe la 23.s a comportat bine,insa a mancat si a baut numai porcarii.a mancat alune la greu,a baut cola,desi avea si suc natural si apa,plus ca a mancat si pulpa de pui,care cred ca a fost din aia congelata,ori eu niciodata nu i am cumparat decat proaspete....pur si simplu n ma avut ce sa i fac.daca nu i dadeam ce voia,plangea.am stat cu frica noaptea asta sa nu pateasca ceva,dar vad ca pana acum e bine.o cam bagasem pe maneca,mai ales ca s a trezit pe la 1 noaptea,urland de mama focului,strigandu l pe //ucu nicu//adica unchiu nicu.unchiul nicu e fratele sotului si desi locuieste in bucuresti si cris il vede rar,nu stiu de ce il prefera in detrimentul tuturor,uneori chiar si al nostru.si a tinut o cris cu plansul asa o jumatate de ora,tot imi arata//buba//,cand la maini,cand la picioare.m am cam speriat,dar vad ca dupa ce a adormit iar,nu s a mai trezit.a fost si f obosit,pt ca cu o noapte inainte se culcase la 2,pe la 5 a inceput sa se fataie si abia pe la 7 s a potolit.si s a trez la 11,dupa care la 15 am plecat la petrecere,asa ca n a mai dormit deloc dupa amiaza.
crinuta spune:
Rayan face pipi si la wc ( in afar de lighean si olita), stand in picioare ( se ridica pe varfuri, ca altfel nu ajunge), exact ca un barbatel. E un dulce!
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
kris spune:
le urez tuturor celor care poarta numele de flori LA MULTI ANI! multa sanatate si fericire!
O zi minunata!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie
kris spune:
Mona , Cris a plans de la oboseala, in primul rand, de aceea spunea ca il dor mainele, picioarele.. Stai linistita in privinta mancarii, si eu am inceput sa ii dau Biancai pui congelat, de la o vreme incoace si e ok. Daca e gatit corect, totul e in ordine.
Crinuta, bravooo lui Rayan ca face pipi si la toaleta! Tu ce mai faci? cum te mai descurci cu serviciul?
Sanatate la bolnaviori, Rebb, Matei, Victoras!
Ma bucur pt cele care au bone bune si au grija de copilasii vostrii. : Bubu, Simona, Shobo.
Simona, multumesc de intrebare. Suntem bine, multumim Celui de Sus! Crestem, suntem cumintele, vorbim din ce in ce mai multe. Iar miercuri, facem si hoi havrixul, pt ca in oct vom merge si noi la gradi.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie
crinuta spune:
http://family.webshots.com/album/558455723lrrpqv
Poze noi, enjoy.
Kris, multumesc de intrebare, esti o draguta.
Cu job-ul e ok, dar stiti ca eu vreau business, si acum lucram la asta, si sper sa ne iasa( nu sunt singura ).
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
La multi ani tuturor Florilor, sa fiti sanatosi si iubiti!
Noi suntem tristi, avem un necaz in familie, azi era si ziua sotului si nu ne-am putut bucura...bunicul lui a murit...e bunicul care l-a crescut si erau f. atasati de el...
Azi am fost cu Vlad sa-l impartasesc, a fost un dulce, a spus singur cum il cheama si era f. bucuros ca popa-tata i-a dat vin!
Crinuta, e f. dulce Rayan, e f. frumos cand rade!
Mona, apropo de cola, Vlad zice: "m-am facut mare, beau cola!" apoi rade, stie ca nu are voie, i-am zis eu ca va bea cand se va face mare. Acum daca a luat o gurita, nu cred ca-i nimic. Nici eu nu am cumparat pui congelat, dar acum pe unde am fost si noi si am mancat nu stiu cum or fi fost...si eu cred ca de la oboseala a plans.
Vlad a mancat acum cateva guri de paine cu salata de vinete, nu i-am mai dat pana acum, dar m-a vazut pe mine si a cerut...sper sa nu-i pice rau...eu le fac fara ceapa, doar cu ulei, la robot. Si lui ii plac alunele, cand le prinde mananca si el destule...
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Bubu, condoleante pentru bunicul sotului.
La multi ani pentru sot! Sa iti traiasca!
In legatura cu Cola, nu-i mai da, e chiar foarte rea, atat pentru copii cat si pentru adulti.
Ideea e ca daca nu gusta nici nu stie ca ii place.
Eu sunt destul de permisiva la mancare, dar Cola sau Pepsi nu-i voi da deloc.
Gandeste-te ca ii distruge ficatul, bineinteles ca dintr-o gura nu se intampla nimic, dar sa nu ii " prinda" gustul si apoi sa se serveasca singur, cum face Rayan cu apa.
Rayan isi ia singur sticla de 2 l, o desurubeaza si isi toarna in pahar. Ba s-a mai intamplat sa bea direct din sticla, deci noi nu mai stim unde sa mai ascudem una si alta.
Am zis ca schimb toate usile si pun incuietori, cum aveam in Saudi.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
N-are nimic daca i-ai dat putina salata de vinete. Rayan mananca ceapa goala, e innebunit dupa ceapa, ca mami lui.
In comparatie cu Cola iti dai seama ca e nimic, mai ales ca a gustat doar.
Eu am facut ieri peste cum faceam in Saudi, pe gratar ( acolo faceam pe o tabla, dar aici nu am), invelit in coji de tarate, si e cea mai buna varianta de peste pe care am mancat-o vreodata, fiind extrem de suculent.
Eu de cand stiu metoda asta nu mai gatesc pestele altcumva, deoarece la cuptor iese uscat, iar prajit nu e sanatos si ingrasa.
A avut mare succes atat la mama ( care nu mai mancase peste gatit asa) si Rayan care a devorat 3/4 de fitofag urmate de 3 portii de spanac.
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Crinuta, multumesc!
Cum faci pestele in coji de tarate? Eu sunt lesinata dupa peste!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz