Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA
Raspunsuri - Pagina 17
lbelciug spune:
Hai ca vin eu cu galagia ca tot imi vine sa-i bat pe dr! 
Sirimie, multumesc pt intrebare. Din pacate M tot nu e bine, aseara a facut 2 scaune apoase (pana acum erau ceva mai inchegate desi tot moi) si de asemeni inca unul dimineata. Aseara cand am revenit de la servici, l-am gasit suparat si-mi spunea ca-l doare burtica. I-am dat 1/2 plic de semcta si debridat, de asemeni azi dimineata asa ca efectiv nu-mi explic de ce are scaune apoase. E adevarat ca nici nu a mancat cine stie ce, dar totusi i-am dat Semecta si asta ar fi trebuit sa-l stringa la burta.
Aseara am pus mana pe telefon si am facut presiuni la Medical Adviseul nostru sa-mi dea trimitere pt refacarea analizelor (hemograma+ftc hepatica) si de asemeni pt ex. coproparazitologic. Mi-a zis ca o sa traumatizez copilul, caci anal de la spital au iesit bune (dar avea leucocitele marite!) si ca e doar intoleranta alimentara. M-am enervat cumplit si i-am zis ca daca dupa 1 sapt de tratam+regim, copilul e tot mai rau, inseamna ca ceva ii cauzeaza aceasta stare si n-are cum sa apara din senin. De gura mea, mi-a scris trimiterea, asa ca dimineata ia-m luat sange si am dus o proba de scaun. Sa vezi ce-o paruiesc daca iese ceva nasol la ficat de la Zentelul prescris de ea!!!
Hai ca m-am enervat, dar efectiv sunt in pragul disperarii si mi-e teama sa nu repetam episodul cu spitalul!
Amaya, AnaMaria, am sunat la Medicover pt progr la dr Stanescu, dar de la Call Center mi-a zis ca d-na dr nu prea consulta pacienti noi. Oricum abia pe 4 aprilie are urmat consultatie. Aveti idee unde pot sa mai dau de ea? Am mare nevoie de inca o opinie legata de ceea ce i se intampla lui Matei...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
30s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, incearca si la dr Calapod de la Medicover, poate primeste si pacienti noi.
Imi pare rau ca tot nu sinteti bine...sper sa isi revina Matei!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Merci, Patricia. Daca nu reusesc la Stanescu, incerc la Calapod.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
30s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
danielai spune:
Mona, eu am avut in sarcina sindrom antifosfolipidic, dar m-am abtinut sa comentez pt ca parerile sunt asa impartite.
In ceea ce ma priveste, am urmat calea clasica - Uscatescu si Clexane (intr-adevar gratuit in acea perioada). La mine cel putin a fost asa: sindromul a fost confirmat de 3 doctori diferiti care nu stiau unul de altul; vazand controversa cu Fundeniul am facut analiza si la Coltea. Mi-a iesit coagularea proasta in ambele locuri.
Eu sunt convinsa ca in ce ma priveste a fost f bine ca am facut tratamentul. Acuma e adevarat ca e ca o epidemie, pe multa lume auzi ca are sindrom. Dar eu ma gandesc si ca e o chestie mai noua, despre care acum cativa ani nu se cunostea - avortul spontan nu era investigat. Desi sa stii ca si mai demult erau doctori care recomandau aspirina gravidelor care aveau pb de coagulare. Eu mi-as gasi un medic in care sa am incredere, as dubla analizele de la Fundeni cu inca un set si as lua o decizie combinand toate aceste pareri.
ana maria spune:
Mona si Daniela eu am fost la un moment dat suspecta de sindrom antifosfolipidic, am facut analizele si au iesit ok. se pare ca nu am. problema mea a fost preeclampsia. de avoturi spontane nu stiu daca am avut. Am factu o serie de analize la cantcuzino si la Genetic lab. trebuia sa mai ajung si la dr. Avram de la Coltea dar nu am mai ajuns.
bubu05 spune:
Simona, multumim de intrebare, noi suntem bine, va citesc si eu mereu dar nu mai apuc sa scriu. Acum am spalat pe jos si astept sa se usuce si pot sa scriu putin.
Cu bona e f. bine pana acum, e f. de treaba, ma ajuta si prin casa, Vlad se intelege f. bine cu ea.
Sanatate multa si lui Vlad!
Sanatate si lui Didi si Rebeccai!
Liviana, vai, ce rau imi pare ca M tot nu e bine...nu stiu ce sa-ti mai zic, incearca si la Stanciu. Maine consulta, daca vrei suna-l sa vezi daca te poate programa...of, mititelul, de atata timp cu burtica...
Amaya, inca o data sa-ti traiasca puii, tare frumos mai povestesti despre ei!
Si Vlad vine si ma pupa si ma ia in brate cand ma supar pe el, eu cateodata ii mai dadeam cate una la fund, dar acum imi zice: De ce ai dat mami in baiat?? cu un botic lung...si cum sa-i mai dau la fund cand il aud asa...e un scump si daca face prostii nu mai vorbesc cu el si are super efect. Deja pune intrebari si are niste texte de lesini. Zice "cere-i pombema ta?"= care-i problema ta, sau " nu te mai posti asa" = nu te mai prosi asa sau " tucule, nu t-auzi?"= turcule, tu nu auzi?, ne termina cand ne zice asa! Imi povesteste ce a facut cu bona, unde a fost afara, ce a vazut, ce a mancat, absolut tot!
E topit dupa filmul "Veronica", stie cantecelele de acolo, e f. frumos filmul. Deja il stiu si eu pe de rost 
I-am luat acuarele si pensule si sta frumos la masa in bucatarie si picteaza, stie ca nu are voie decat la masa.
Azi a fost cu bona in orasel si mi-a adunat floricele si mi le-a pus intr-un pahar
.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
monalac spune:
sirimie,da,acela e crisul meu.multumesc mult pt complimente.daniela,tie ce dr ti a urmarit sarcina?ca dr urleteanu a plecat in suedia si dr la care ma duc acum nu mi inspira prea multa incredere.n am gasit nici acum un matiz.
monalac spune:
daniela,tu pe cat ianuarie ai nascut?ai stat la saloanele cu plata?ma gandeam ca daca ai nascut in pantelimon,poate ne am intalnit.tu mai vrei sa faci un alt copil?mie dr ancar nu mi a placut prea mult,m a consultat si pe mine de cateva ori,caci pe tp sarcinii am stat vreo luna,cumulat,in spital.mi s a parut destul de brutal.plus ca am inteles ca e mereu plecat pe la tot felul de conferinte si poti avea surpriza sa nu vina la nastere.
sirimie spune:
Liviana sper ca intre timp Matei nu mai face diaree. E foarte important sa bea multa apa. Multa sanatate la voi acolo!
crinuta ce mai face nazdravanul Rayan? Face tot timpul pipi la WC acuma? (noi nu am mai avansat deloc). Ai reusit sa faci credit?
bubu ma bucur ca e in regula bona. Nu stiu daca am scris dar am si eu bona noua de vreo 3 saptamini deja, pare in regula si pare ca se joaca mult cu Vladut
Shobo bona voastra e in regula, nu? Ce mai face Codrin?
Kris ce mai face Bia? Voi sinteti bine?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei