Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA
Raspunsuri - Pagina 16
ana maria spune:
Amaya multam frumos pentru informatii.. Stiam eu ca mai auzisem de ea. Si mie mi-a placut foarte mult. M-a si incurajat. Eu venisem hotarata sa-l internez iar ea cum m-a vazut m-a intrebat de ce am venit cu puiu la spital ca nu e de internat. I-a facut o multime de complimente, ca e frumos samd. A fost foarte blanda cu el si intelegatoare. Vreau sa-ti spun ca mi-a recomandat ceva destul de neconventional ca sa-i scada copilului greata care initial m-a scandalizat dar apoi mi-am dat ca seama ca a avut efect imediat. Si stiti si voi ce disperare e cand copilu varsa si nu-l poti opri cu nimic. daca vrea cineva sa stie va spun pe Pm.
Amaya abia asteptam sa ne mai povestesti despre minunile tale.
Sirimie la Medicover poti sa mergi si fara abonament. Poti sa incerci sa-l duci si tu la Stanescu si mie mi-a placut foarte mult de ea. Si nu doar ca e draguta dar chiar stie meserie. Multa sanatate lui Vladut!!
lbelciug spune:
AnaMaria, eu vreau sa stiu metoda neconventionala de a scapa de greata. Imi dai PM, te rog? Matei a vomat iar aseara...
De asemeni as vrea sa stiu daca dr Stanescu (si mai cum o cheama) e si dr de familie. Unde are cabinet?Merci anticipat.
Sanatate lui Didi, Reb, Vladutz.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
30s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Amaya spune:
Buna ziua mamici!
Ana Maria, ma bucur ca ai fost multumita de ea.
Liviana, ti-am raspuns la PM.
Asa cum am promis, revin cu noutatile noastre.
Am avut o perioada foarte incarcata in care am avut impresia ca orele si zilele trec pe langa mine fara sa-mi dau seama dar, Slava Domnului, aceastaa perioada este gata si mi-am propus sa ma focusez strict pe copii si sa nu-mi mai permit sa ma aglomerez cum am facut-o.
Andrei este bine, e sanatos (a fost mucios un timp dar nu a avansat in nici un fel situatia), e cuminte, din ce in ce mai vorbaret (sunt fericita fiindca acum inteleg ce vrea, daca-l doare ceva, unde-l doare, imi arata si-mi spune "buba") si din ce in ce mai smecher. Il intreb mereu "cine este cel mai frumos baiat din lume?" sau "cine este cel mai cuminte baiat din lume?" si el striga "Laduuuuuuuu" (adica Raduuuuu, si noi ii spunem acum Radu fiindca asa l-au strigat de la inceput la cresa deoarece mai au un Andrei in grupa si sa poata fi deosebiti). E un dulce!
Ne termina cu imbratisatul si pupatul mai ales atunci cand il cearta unul din noi. Insa mai ales seara, la culcare, dupa ce il pupacesc de noapte buna, ma ia cu bratul de dupa gat, ma trage cu capul pe pieptul lui si-mi spune "mami, nani!". Ce mai, ma termina copilul asta! Cum sa mai am putere sa-l pedepsesc atunci cand e nevoie!?! O data, m-a enervat atat de tare fiindca nu vroia sa manance si se tot ridica si facea tumbe pe langa mine si eu ma rugam de el, am simtit ca explodez si ca am doar doua optiuni sa-i trag una la fund sau sa-mi eliberez nervii prin lacrimi. Si cum eu nici macar nu ridic vocea la el (cat ma chinui sa ma controlez la capitolul asta, e greu dar imi iese) am optat pentru a doua varianta si am inceput sa plang. Oricat incercam sa ma calmez (nu ma vazuse niciodata plangand) nu reuseam sa ma opresc, iar el a venit la mine si, cu manutele alea mici si moi, a inceput sa-mi stearga lacrimile si sa-mi spuna "shhhhh, gata, shhhh" (cum m-a auzit ca-i spun eu lui bebe cand plange), apoi m-a luat in brate si m-a strans tare-tare, de m-a luat iar plansul de la atata dragoste.
De la cresa mi-a venit cu prostul obicei de a da (ne-a spus educatoarea ca e cafteala generala cand incepe unul din ei sa dea) si nu da deloc incet. Asa ca am instituit pedepsele (il las pana a doua zi fara jucarii si fara televizor) si astfel am reusit sa mai temperam palmele. Mai uita din cand in cand si recidiveaza (suna de parca ar fi infractor!!!
) insa se intampla mult mai rar acum.
Cu olita avansam destul de incet insa avansam si asta e important. Vreau sa-i iau sistemul acela de la Litaf care din olita se transforma in reductor cu treapta pt. Wc si astfel poate avem mai mult succes. Il are cineva?
Cristinuca mea este o comoara, asemeni lui Andrei. E foarte cuminte si vesela. Doarme de la ora 21-21:30 la 8:30-9 inca de la 3 saptamani si mananca foarte bine. Este absolut fascinata de fratiorul ei (fratior care o iubeste la fel de mult ca la inceput....trebuie sa am grija de multe ori sa nu o sufoce de cat o ia in brate si o pupa
), pe care atunci cand il aude vorbind e toata numai un zambet, cu gura pana la urechi. Stau foarte mult timp cu ei amandoi in aceeasi camera asa ca Andrei s-a obisnuit fara probleme cu ea, mai ales ca nu ii impun nici un fel de restrictii in ceea ce o priveste, prefer sa o protejez in tacere fara ca el sa-si dea seama ca a lovit-o putin sau ca nu ar trebui sa faca un lucru sau altul ca sa n-o incomodeze. Cand sunt amandoi niciodata n-o alint de fata cu el doar ii repet iar si iar ca este "bebele tau" sau "surioara ta" sau "Cristinuca ta". Ca e a lui si numai a lui.
Vom avea botezul pe 26 mai (o concuram pe Irina Columbeanu) si abia astept.
Iar m-am lungit, cum mi-e obiceiul in ultimul timp.
Va
.
Oana,
nazdravanul Andrei (18.02.2005) si
Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
danielai spune:
Amaya, am studiat si eu sistemul Litaf la targ, costa cam 1 mil, dar am ezitat din urmatoarele motive:
1. parerea mea este ca nu poate fi folosit ca olita deoarece strans este prea jos, deci f incomod pt copii. Poate la baieti....
2. i-am cumparat un colacel din ala simplu tot de la Litaf si scria ca e masura universala, dar la wc meu s-a dovedit prea mic (si am un vas banal nu cine stie ce specialitate) asa ca mi-a fost teama ca nici acesta nu se va potrivi.
monalac spune:
ana maria,tu ce probleme ai?tot sindrom antifosfolipidic?cris de 3 zile e f plangacios,azi noapte ne a adus la exasperare,s a trezit din 2 in 2 ore si a plans,voia ba in brate,ba in camera cealalta,asa ca pe la 8 dimineata,cu ochii carpiti de somn,n am mai rezistat si i am aplicat vreo 2 la fund si am si urlat la el.stiu ca n am facut bine,dar regretele sunt tardive....nu mi place deloc ca e asa plangacios,el de mic a fost asa,insa speram ca in tp sa se schimbe....uneori simt ca nu mai rezist.plange cand il imbrac sa l duc afara,plange cand il duc de afara in casa,plange daca se loveste putin,plange cand se trezeste dupa amiaza......si nici nu se opreste prea repede....azi l am luat cu noi la scoala pt ca mi s a parut ca de luni de cand a stat cu mama a devenit asa,f irascibil si de atunci s a tot trezit noaptea si a plans,lucru pe care nu l mai facea din toamna...febra nu are,nu e racit,cred ca nu l doare nimic,ca daca e undeva unde i face placere,nu zice nici pas.....el are doar 4 masele,iesite prin toamna,stiti cumva daca tb sa i mai iasa altele?
Witchie spune:
Am eu maretul sistem de la Litaf dar atat a topait dra pe el ca s-a slabit unul dintre ciocurile alea de plastic care fixeaza cadrul de rama si acum cand se aseaza pe ea cade cu tot cu olita. Nu am avut tupeul sa il transform in scara si reductor de wc inca. Din punctul meu de vedere au fost bani aruncati aiurea.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...
sirimie spune:
quote:
Originally posted by monalac
astazi a aparut noul nr din baby.cris a aparut in revista,alaturi de alti copii.e la pag 112,pe ultimul rand,al treilea de la stanga la dreapta.asta daca intereseaza pe cineva.azi am vrut si noi sa venim la baby expo,dar am renuntat.desi mi as fi dorit atat de mult,asa cum mi as fi dorit si sa vin sa ma intalnesc cu voi....asta e.de curand am facut un imprumut de 150milioane//lei vechi//,vrem sa ne luam o masina,cel mai probabil un matiz la mana a doua.olcitul nostru vechi nu mai face fata...insa inca n am gasit exact ce vrea sotul meu,adica un matiz dintr un an mai bun,la un pret acceptabil.imprumutul l am facut pe 10 ani,puteam lua m mult,insa nu ne permiteam sa platim rata,care si asa e de 2 mil 500mii pe luna.plus ca mai avem si alte rate facute la altex,pt obiecte de uz casnic.cris acum se uita la dvdul cu alice in tara minunilor.dupa parerea mea e o porcarie,dar lui ii place.pana acum avem//scufita rosie,alice,heidi si cei trei purcelusi.sunt din aceeasi colectie si sunt in lb romana.cris le stie pe toate pe dinafara.kris,felicitari pt performantele celei mici.si cris recunoaste cateva marci de masini//ocit,tati//adica olcit ca al lui tati.espeo titicu,adica espero ca al lui taticu,taticu fiind porecla unui prieten din gasca.si dacie neaga,tataie bica.adica dacie neagra ca a lui tataie vica,tataie fiind de fapt strabunicul lui cris.a invatat sa recunoasca si culorile mov si portocaliu.in schimb,tot stalcit vorbeste.pe tricicleta da la pedale f repede.insa tot in pampers isi face nevoile.asa ca,una calda,alta rece...ma bucur ca e sanatos si cred ca s a mai ingrasat putin,are aproape 12 kg.cu mancarea tot asa stam,adica ii mai dau pasat,dar nu mereu.face distinctia dintre//mare,mic//frig,cald.kris,am ras de m am prapadit de faza aia//am tipat si am speliat vecinii//.tare dulce fetita ta!cris n are nicio treaba cu spalatul pe cap,nu plange deloc,ba chiar l a invatat tati sa se stearga pe ochi dupa ce il clateste cu dusul. se miorlaie in schimb cand il imbrac sa l scot afara,nu suporta imbracatul.azi i am luat niste sandalute din piele pluto de la leonardo,1mil 150mii.sunt f frumoase,desi sunt cam roz spre mov,dar designul este de baieti.toata lumea a zis ca am innebunit ca am dat atat pe o pereche de sandalute,dar cand e vb de cris,nimic nu e prea scump.prefer sa dau m mult dar sa aiba el tot confortul.eu marti vin iar in bucuresti,la dr,sa mi citeasca analizele si sa vad ce zice de polip.multa sanatate puiutilor bolnavi!
L-am identificat. Ioan Cristian Lacatusu, nu? E un scump
Bafta in gasirea masinii potrivite! Si felicitari lui cris cel vorbaret si smecher, si bafta cu analizele alea.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
sirimie spune:
Amaya ma bucur mult de vestile despre voi
Bravo lui Andrei care are grija de surioara lui!
Bestutza nu am avut timp atunci, si eu vreau sa vad kinder garden pe care ai sa il faci
Daca ai nevoie de ajutor si putem, ajutam si noi ![]()
Anda nu am gasit buttons
. De fapt nu prea am avut timp sa umblu, si pe unde am fost nu erau.
ana maria am facut programare pentru miine. Multumesc mult de sfat! Sper ca Didi nu mai e bolnav.
Liviana ce mai face Matei?
Tomasa bafta la dizertatie! Cind o ai? Eu cred ca ajung la Kidex (ca la Baby expo nu eram, si i-am zis eu lu' tati sa ia beberoane si azi mi-a zis ca nu-i adevarat, bineinteles ca nu a luat).
Bubu ce mai faceti voi? E ok noua bona?
Eu nu am avut mult timp sa scriu dar am citit tot timpul.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
ana maria spune:
Sirimie sper sa-ti placa de doamna doctor. Didi e bine intradevar, si-a recapatat tonusul. Sta inca pe regim si a devenit ceva mai alintat dupa perioada de boala. In roice caz pot sa-ti spunca nu mi-am imaginat ca va fi vreodata atat de bolnav incat sa zaca la pat. De asta m-am speriat si am plecat la spital cu el. Multa sanatate si lui Vladut!!