Bebei cu alergii (4)
Raspunsuri - Pagina 9
laurajr spune:
Mamici, ati dat la bebei lapte praf Isomil ? Mi-a dat dr o cutie de incercare pt David .
eryteea spune:
Laurajr eu i-am dat fetitei mele Isomil ...este lapte praf de soia ....ptr. o perioada scurta ptr. ca ulterior am aflat ca este alergica si la soia.Este bun la gust.
Ingrid amore di mama
gama spune:
Bebelusha, eu i-am luat sange lui Matei de 2 ori anul trecut la Medicov/Victoriei.A fost f bine, chiar neasteptat de bine, si vaccinurile le fac f usor, sunt 2 asistente cu care am "lucrat" f.dragutze si au nimerit din prima vena.Eu am fost multumita, bineinteles, va tr.sa-l tii totusi bine.Noi am fost si prin policlinicile de stat, si intr-adevar l-au chinuit tare, la 4 luni a incercat o cucoana in 6 locuri si n-a reusit, dar imi zisase in prealabil ca mai bine merg in spital ca aia au experienta la copiii mici.
si Matei(2.aug2004)
monaraus spune:
Buna, am citit ce ati scris voi aici si nu ne regasim, desi pediatrul o banuie pe fetita noastra ca ar fi alergica... si ne tot intreaba daca nu avem in familie pe cineva alergic? de 2 saptamani este foarte incarcata, face aerosoli, am cumparat si aparat salin, tratament cu klacid, nurofen, aerius, zyrtec, singulair, septilin... s-a mai intalnit cineva cu asa ceva?
bebelusha28 spune:
Dragelor am scapat! uraaaaaaaaa!!!am o fata super! Nu numai ca nu a plans dar chiar era curioasa si tot intreba ce e una ce e alta! era super incantata ca a pacalit sangele sa se duca in eprubeta crezand ca acolo e casa lui :))
Deci am fost incantata ca nu s-a speriat,nu a plans desi toata lumea zicea ca o sa planga ,iar cand am ajuns acolo si asistenta inca scria pe o foaie ce trebuie sa-i faca ea tot intreba -nu mai facem odata analizele alea?s-au crucit fetele alea!
Acum asteptam sa vedem ce naiba o sa iasa ca din 2 pagini de analize o iesi ceva... Sper sa nu mai fie si altceva ca ma urc pe pereti!
la Aerius facem bubite,acum mergem pe Zyrtec si Ketof dar nu sunt convinsa..
Va multumesc pentru raspunsuri! noi plecam la munte asa ca Paste Fericit !la toata lumea si multa sanatate la copilutzi!
Va pup!
laurajr spune:
Felicitari bebelusha pt curajoasa mica ! Asa e si Ioana mea: bunicile plangeau ca o tineau sa-i ia sange si ea se uita tinta la ac, fara sa tremure ori sa planga!
Sa speram intr-un diagnostic bun pt fetita ta.
monaraus spune:
Buna, am citit ce ati scris voi aici si nu ne regasim, desi pediatrul o banuie pe fetita noastra ca ar fi alergica... si ne tot intreaba daca nu avem in familie pe cineva alergic? de 2 saptamani este foarte incarcata, face aerosoli, am cumparat si aparat salin, tratament cu klacid, nurofen, aerius, zyrtec, singulair, septilin... s-a mai intalnit cineva cu asa ceva?
Pepsi spune:
v-am scris un mesaj lung cind nu mergea situl si vad ca n-a iesit!
nu am timp sa scriu din nou,ca trebuie sa plecam!
va doresc un PASTE FERICIT!HRISTOS a inviat! sanatate multa la bebei si sa va distrati bine de sarbatori!
va pup
Flavia
30+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Dorsilia spune:
buna!
va rog din suflet, daca exista copilasi cu alergii la componentele unei formule normale....cititi aici despre noi, poate ma puteti indruma un pic
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98266
merci
Pepsi spune:
dorsilia,parerea mea e ca e alergie sau intoleranta la laptele de vaca(formula normala), eu, am copil alergic la proteina bovina, tot ce e lapte, asta de cind e el, dar a inceput sa se manifeste tocmai pe la 3 luni si ceva! a facut dermatita atopica, si asta din cauza ca eu, consumam produse lactate, trecea in laptele meu, si eu il alaptam, dupa ce nu am mai consumat nici un produs lactat i-a trecut dermatita si nu a mai aparut! el era alergic cu soc anafilactic, se inrosea numa cind atingea laptele, etc, si totusi cind era mic de tot nu s-a declansat nimic, cind eram la spital in prima zi cind l-am nascut i-au dat chiar formula normala, cu seringa citiva ML si nu a avut nici o reactie, medicul mi-a explicat ca o data cu maturizarea sistemului imunitar incepe sa faca reactii, deci e normal ca fetita ta nu a avut nimic pina la 3 luni! eu, as pune-o pe lapte de soia, si urmarit daca nu e alergica si la asta! sanatate multa!
ramona, cu sarcina e destul de ok, am slabit 1 kg ultima data, si in plus m-am ales si eu cu o alergie de sarcina cica, am tot timpul de 2 luni nasul congestionat, si imi curg ochii, si urechile infundate, si ieri m=a vazut un ORL si colac peste pupaza cica fac alergie, nu se stie la ce, ca nu am facut nici un test, cert e ca anul trecut in aceeasi perioada am facut cam acelasi lucru, si nu eram gravida....mi-a dat cortizon in spray ptr nas, a zis ca e ok in sarcina, am fost si la ginecolog si a zis ca-i ok, dar totusi mi-e cam frica! tu stii ceva despre asa ceva?ce mai faceti, cum mai e aia mica, mai ai probleme cu ea?vad ca ati tot tinut-o in zile de nastere, sa-ti traiasca sotul, fetita si bunica si ea! in legatura cu celiache, am un site care mie imi place dar e in franceza, la inceput il suspectau pe Dominic de asta, si m-am informat si eu, si colega mea de servici are asta, si acuma adulta abia si=au dat seama, ea se plingea de oboseala, nu reuseau sa vada ce are, o stare generala rea! i-au facut teste, daca vrei intreb exact ce? sper sa nu fie asta la Anuta!
laura, eu i-am dat lui Dominic Isomil, ii placea, oricum nu avea de ales! dar mai mult i-a placut cel de la Nestle Alsoy.
monaraus, mai sint fete aici cu aceleasi probleme cu ce descrii tu, dar trebuie cautata cauza la aceste manifestari! de ex, cind mi-au spus ca Dominic nu mai e alergic si sa-i dau produse lactate, dupa o piine unsa cu brinza topita, s-a pus pe un stranutat, curs nas, si a ramas asa citeva zile, a trecut fara tratament, dar am indepartat tot ce era produs lactat! ce descri tu par a fi manifestari alergice, dar la ce?
bebelusha, bravo, ma bucur ca ati scapat cu bine!
Flavia
31+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie