Bebei cu alergii (4)
Raspunsuri - Pagina 18
Ramona J spune:
Fetelor, pe aici nu mai scrie nimeni? Stie cineva daca a nascut Pepsi?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
pisicuta si matei spune:
Hai ca mai scriem noi
.Din pacate nu stiu nimic de Pepsi,dar sigur ne scrie ea sa ne anunte cand o sa reuseasca.
Noi ne-am repetat analize si suntem inca alergici la cazeina.Sigur a mai scazut in intensitatea,mai ales cum nu a mai fost expus.Proba de celiachie a iesit negativa,dar proba de digestie a relevat oarecum ca ar avea,caci digera greu grasimile si se pare ca asta este un simptom.Oricum am facut rost de nr de tel al unei doctore de la Emilia Irza care se ocupa in mod special de copii cu celiachie ,se pare ca a studiat si si-a dat si doctoratul in asta si speram sa ne ajunte in vreun fel.
In rest suntem ok,ne-a trecut rosu in gat,mergem iar la gradi si este destul de bine,eu sunt foarte multumita de cei de acolo.Chiar am sa recomnda gradinita la subiectul cu bile albe si negre![]()
Sper ca si voi sunteti bine si va trimitem 
Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
gama spune:
Buna ziua, multumim de urari, ne-am intors din CO, a fost bine, nu am avut probleme de sanatate, decat niste alergie la soare, asa, ptr.fiecare din noi cate putin!!!Si unde pui ca acum cativa ani al meu sotz dormea pe plaja si nu avea nimic, fiind si brunet, iar acum face alergie dupa 2 ore de expunere.
Ma bucur ptr.vestile bune, PIsicutza e mare lucru daca ai gasi un dr.care sa se priceapa intr-adevar si gradinitza de incredere.
Noi avem o oaresce problema caci din iarna probabil ca ne vom muta in Militari,asa ca nu l-am inscris pe pitic la gradinitza si nici nu am habar unde, probabil ca va trebui sa gasim una privata ptr.ca la stat nu mai avem sanse.
In rest, va urez vacanta placuta celor care o asteapta, sa fiti sanatosi cu totii si ....numai bine lui Pepsi care sigur a nascut pana acum!!!!
si Matei(2.aug2004)
Ramona J spune:
Pisicuta, vestile tale sint destul de bune. Sper ca noua dr. sa va poata ajuta.
Gama, succes cu gasirea unei gradinite. Stiu ca nu e asa usor sa gasesti ceva ca lumea.
Anuta mea are streptococ, e pe antibiotice micuta. Inca are zile cu mai multe scaune. Totusi, are mai multe zile in care face doar unul-doua pe zi. Acum ii dau iaurt din cauza antibioticului, si in general cam ce isi doreste ea. Deci nu putem tine un regim sa vedem ce o fi.
Alexandru e bine, Doamne ajuta ca nu a mai avut probleme de mult timp. Ieri l-am vaccinat de hepatita A. A fost un bun exemplu pentru surioara lui, dar degeaba. Ea tipa ca din gura de sarpe, cred ca dr. n-a mai vazut asa ceva!
nikolett2445 spune:
ce stiti despre branza,laptele de oaie, capra ,in cazul in care are intoleranta la laptele de vaca?eventual de la ce varsta e recomandat?
pisicuta si matei spune:
nikolett2445 este ori intoleranta la lactoza ori alergie la proteina din lapte de vaca. Nu exista intoleranta la lapte de vaca.
Ideea este ca in amblele cazuri nu sunt indicate cele mentionate detine pt ca inca mai contin proteina si lactoza.
Am gasit si un link care face o sumara prezentare in cazul intolerantei la lactoza.
http://www.dieta.romedic.ro/diete/Regimul_pentru_intoleranta_la_lactoza_0600.html
"Cronometrul" lunilor
nikolett2445 spune:
pisicuta
eu chiar nu stiu ce are copilul meu.
ne merge bine cu laptele de soia ,iar cu cel fara lactoza nu ne e bine,avem scaune nedigerate 3 .4 pe zi
am avut zilele trecute rubeola in timp ce luam augumentin pt rosu in gat si s-au chinuit 4 doctori sa-si dea seama ce are copilul reactie alergica la penicilina din augumentin sau rubeola sau toxiinfectie aliment.
la un moment dat mi-au zis:dar vad ca copilul dumneavoastra e alergic la mai multe."
inca nu am ajuns la bucuresti,ca nu am cu cine poate in august
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
Pepsi spune:
fetelor, am nascut, va multumesc ptr gindurile bune, in 22 iunie la ora 16.10, 3.990kg, apgar 9, 53 cm bebe David. am fost indusa, ca trecusem de 40s, si am nascut ff usor, nici nu-mi vine sa cred, la dominic a durat 24 h, acuma 6h....diferenta enorma, la dominic eram super epuizata, acuma eram super ok. sintem bine amindoi, ma lupt cu o urita de candidoza ce am facut la sini de la alaptat, sint in tratament de 1 saptamina, bebe a facut o forma urita de icter si a stat la lampi, asa ca a luat formula in primele zile de viata(soia) ca mie mi=a venit laptele in a 6-a zi. acuma de 2 saptamini am scapat de formula, sper sa scap si de durerile astea si sa-l pot alapta ca pe dominic exclusiv pina la 6 luni, si apoi pina pe la 18 luni.....am pus poze cu comorile mele de baieti.
va pup pe toate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
pisicuta si matei spune:
Felicitari Pepsi-sa iti traiasca puiul mic si sa fie sanator.Am vazut poze si sunt tare frumose si induiosatoiare,iar Dominic se vede ca il iubeste pe fratiorul lui
nikolett2445-daca nici lapte fara lactoza nu va prieste atunci este probabil sa fie de fapt alergie la proteina.Nasoala faza pe care ati patit-o, si in plus eu cred ca este prea mult augumentin pentru rosu in gat,asta trece si cu nurofen,vitamina c si eventual siropel de tuse.Dr se cam grabesc sa prescrie antibiotic pentru raceli
.Multa sanatate va doresc
"Cronometrul" lunilor
Ramona J spune:
Pepsi, sa-ti traiasca feciorii! Am vazut pozele, David e atit de mare! Anuta a fost ca o pisica pe linga el... Dominic pare incintat de fratior, asta e foarte bine.
Tu arati bine, plina de energie. Asta e foarte bine! Vad ca ai si ajutoare, e bine.
Nikolett, probleme au fost si inainte de tratamentul cu Augmentin? Nu spui ce virsta are copilul si daca primeste si alte alimente. Scuze, acuma vad ca are un an si... Totusi, de cind sint problemele? Cum se manifesta?