Bebei cu alergii (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Buna fetelor,
Deea, asa este, giardia poate provoca tot felul de eruptii/alergii, cat despre plomba, asa am auzit si eu, si sunt in luna 4-a la a doua sarcian si nu am apucat sa-mi schimb dintii vechi de....tabla!in schimb eu sunt optimista si nu cred ca dintii mei sunt mai nocivi decat camioanele care trec cu sutele pe zi, in plus mai este o varianta ca, cu timpul dintii si plombele metalice provoaca dureri de stomac/inima
Eu acum am o alta probl, ca vin de la dr.unde mi-am facut o eco si care m-a scos din sarite, la toate exprimarile din buletinul de analiza scire "aparent"sau "posibil",adcia nu e de nimic sigur, ca e mica varsta, ca nu e vizibila vezica, ca nici intestinul.....mai frate, imi venea sa-l intreb, dar tu esti sigur de ceva, e acolo sau nici de asta nu esti sigur, si ce mi-a pus capac, cand am ajuns la birou am vz. scris "lungimea canalului cervical=24mm", pai frate, din ce stiu eu asta inseamna ca e colul scurt, nu???(parca tr.sa fie spre 4cm)N-a zis nimic, nici macar sa merg la dr.ginecolog!!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96938,asta era parca sub.cu mancarea ptr.copii alergici, Ramona.

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Ramona, mi-ai deschis cutiuta cu amintiri...apropos de nastere...Of, la Anastasia am crezut ca mor pana sa apuc sa nasc,primele contractii le-am avut pe la 1 noaptea, alea serioasele la 3 min. au inceput pe la 9 dimineata si am nascut abia la 14...a fost cumplit, am delirat de durere.
La Stef lucrurile au mers extraordinar de repede la 9.30 mi-a rupt dr membranele ca nu mai aveam de gand sa nasc (eram deja in 41) si la 12 am nascut ditamai baiatu (4.400kg si 58cm). Of, ce dragi imi sunt bebelusii...si ai mei au trecut de ceva timp de faza aia. Mi-ar placea sa mai tin un bebe mic in brate, dar nu cred ca ma mai tin nervii...mi i-au tocit copii astia atomici rau de tot.
Nastere usoara Flavia si un bebe sanatos iti doresc!

Magda, cat de bine te inteleg...am fost si eu la ciudati destia de doctori. Unu, renumit de altfel, mi-a zis ca am placenta praevia in luna a 2-a si ca tre sa stau toata sarcina la pat ca risc sa mor (la 22 de ani). Am stat o luna ca nebuna dupa care am mai fost si la alt dr. si mi-a spus ca totul e ok si uite asa in luna a 7-a faceam trasee montane (oricum prea zdravana nu eram...la mansarda).
O eco foarte buna am facut la DR. Pelinescu Onciul Dimitrie la Babes.

Deea, daca e suspect de astm nu face tratament cu Singulair JR? Cat despre creme de protectie solara ceva cu factor foarte mare(40 -50), nu mai stiu ce-am luat anul trecut...

Noi suntem foarte bine! Mai nou am inceput un tratament cu oua de prepelita, am citit ca ar fi foarte bune pt astm si alergii si suntem deja spre sfarsitul curei (pe 23 se implinesc 30 de zile). Vreau sa va zic, coincidenta sau nu, Stefu nu mai are alergie la lapte sau poate n-o mai fi atat de violenta, nu stiu ce sa zic, ca inca suntem in testari. Adica am inceput usor, usor sa-i dau cate ceva ce contine lapte, de o saptamana ii dau iaurt si am inceput si cu lapte 1,8 grasime, cate putin, combinat cu cel de soia. Deocamdata nu are nici un semn, nici o buba, nici scaun prost, respirator e ok (el care alta data la o lingutita de iaurt avea scaun prost, iar la mai mult deja incepea sa suiere)....dar tot nu-mi vine sa cred....oare chiar am scapat de beleaua asta de alergie?? A, si inca ceva...mai tot timpul avea o iritatie in jurul guritei careia nu-i gasisem cauza...a disparut si asta! Doamne ajuta!!

Multa sanatate va doresc!!

Mamica fericita a doua minuni: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian (21.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nastasika - vesti bune, bravo! Auzisem si eu de oua de prepelita, mama i-a si dat lui Alexandru mai demult. Dar nu i le-a dat crude, cum am inteles eu ca ar trebui.
Asa e cu bebeii, ma apuca nostalgiile dar si cind imi amintesc de nopti nedormite... Nici nu mai sint la virsta la care pot sa pierd noptile. Altele sint bunici la virsta mea.
Deea, mie imi place crema de protectie solara de la Vichy. E scumpa, dar ramine pe piele si dupa ce intra copiii in apa, deci folosesti mai putina. Eu stiu ca nu are rost sa folosesti crema cu SPF mai mare de 30, nu ofera protectie mai buna.
Eu nu sint sigura de teoria cu lucrarile dentare. E vorba despre plombele cu mercur. Ala s-a dus demult. A fost nociv la vremea aia, dupa atitia ani n-a mai ramas nimic. Parerea mea! Acum nu cred ca se mai pun plombe din astea, deci nu mai exista acest risc.
Cred ca e mai complicat decit atit. Mai degraba toate la cite ne expunem zilnic. Poluare, chimicale in alimentatie etc.
Folositi creme de dat pe corp (contra tintarilor si a altor creaturi) care nu contin chimicale? Cum se numesc si de unde le cumparati? Noi avem Deet - cu chimicale... Cica in doze mari e neurotoxic si sa nu-l combini cu crema de protectie solara. Deci nici in doze mici n-o fi chiar minunat!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Salve fetelor ..va pup pe toate.
Dee eu folosesc contra tintarilor o lotiune se cheama Citronella si e facuta din plante ...uite ca acum sint inca la servici si nu stiu din ce plante dar cum ajung acasa iti scriu.
Ramona poate m-am pripit sa-mi dau diagnosticul de astm ...dar am fost doar la medicul de familie acuzind dificultate in respirare,presiune in piept si tuse seaca mai mullt noapte .....mi-a dat tratament cu antistaminice 7 zile si de facut puf-uri cu Salbutamol macar de 4 ori pe zi ca sa.mi deschid bronhiile (zice el ) ...acum respir mult mai bine dar tusea asta nu ma lasa deloc.
Tu ce mai zici ...esti bine ?ai terminat cu mutatul ? Apropo de iaurt de orez ,am gasit eu pe aici si am cumparat ...este o porcarie ,nu are nici un gust parca ar fi mucilagiu de orez pus la racit ...wekkkk.

Pepsi nici eu nu am avut nimic pina acum ....dar daca stau si ma gindesc acum ca mi-a deschis ochii dr .eu mai facusem crize din astea dar dadeam vina pe faptul ca fumam prea mult .
A dospit burtica ...mai poti cu caldurile astea ?....iti urez o nastere fffffffffff usoara si un pupic ptr cel din burtica si ptr Dominic.

Pisicuta din cite stiu eu virsta limita la care un copil se poate inbolnavi de astm este 5 ani ...poate ne ajuta domnul si nu dam peste asta ...ptr ca pot sa va spun de pe propria experienta ca este fffff rau cind nu poti respira ....saracii puiuti prin cite trec .
Ma bucur tare mult ca ai gasit o gradinita care sa aibe atita grija de Matei ,si mai ales ca el e incintat ca merge acolo.
Natasica si Gama multi pupici de la mine.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Eryteea multumesc, nu ma mai agit atunci cu iaurtul de orez.
Sa nu zici ca-ti fac morala, dar poate ca ar trebui sa te lasi de fumat in situatia asta. Sint sigura ca ti-ar fi mai bine.
La noi ploua intr-una, m-am saturat de atitea ploi. Anul trecut ne rugam sa mai ploua si acum...

Mergi la inceput

Ramona morala bine venita ...dar m-am lasat deja de fumat .
Si la noi ploua dar eu sint bucuroasa cind ploua ptr ca e racoare ,urasc caldurile.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Bravo, bravo!
S-a oprit ploaia, dar inca e umezeala. Asta iar nu-mi place. Aici de obicei e caldura uscata, eu o suport mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Buna ziua, va scriu ca sa va spun ca ....plecam la mare vineri!!Asa ca va doresc si voua o vara buna ,si Ramona si Eriteea, lasa mama sa mai ploua ca aici sunt zilele acestea, de iunie, 38 grade, si e infiorator, copaci din ce in ce mai putini caci edilii inteligenti ai orasului taie copaci ptr a amenaja parcari!!!Cu toate ca stau intr-o zona f."impadurita" tare m-as muta in Herastrau.
Ia ziceti voi, ce crema de plaja dati pe copii???Am o mare dilema ce sa cumpar!
Va doresc multa sanatate si ne re-scriem in iulie!!!
V-am pupat!

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Gama, vacanta placuta! Mie imi place crema de la Vichy. E scumpa, dar ramine pe piele si dupa ce merge copilul in apa.
S-a oprit ploaia. Aici temperatura normala in Iunie e de 32-33 de grade.
Linga noi se construieste un centru de recreere, care are si trei piscine. Trebuia sa se deschida in curind, dar cred ca i-au intirziat ploile. Se vad niste tobogane mari, din alea pentru piscina. E greu sa le vad toata ziua, stiind ca nu vor fi gata cu constructia poate vreo 2-3 luni... Contam pe ei pentru vara asta.
Nu ne-am facut planuri de vacanta, anul asta (pentru prima data) nu venim in Romania. Pina la urma poate ca mergem citeva zile pe undeva, vedem noi.

Mergi la inceput

Gama, vacanta placuta ...eu mai am o luna si un pic si ....vacantaaaaaaaaaIncepem cu 1 august,o saptamina la mare ,aici (alassio-Italia) ,o saptamina la munte Romania (la o cabana in virful muntelui prin sudul Moldovei pe undeva) si restul leneveala prin Ro ..total 35 zile de vacanta.De abia astept.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput