Bebei cu alergii (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Flavia(pepsi), m-am uitat la pozele voaste, ce mare s-a facut Dominic, si tu ce bien poti sa arati in luna 9, eu la prima sarcina am pus 25 kg pe mine!!!Sa nasti usor, repede si mai ales sa fie un bb sanatos.Ai ales varianta de nastere, cezariana(adica ai data stabilita deja) sau nu?

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

SALUT,sunt fericita ca v-am gasit,nu stiu de ce nu mai devreme.
am un bebe,DAVID, il cheama ,are un an si e alergic la lactate,nu avem voie nimik,mai ales branza dulce cu care incercau doctorii sa ne lege scaunele si mai rau ne faceau.
bem lapte de soia,si mancam mancare normala.
la noi alergia,s-a manifestat prin diaree repetata,enterocolita diagnosticata de doctori,a tinut aproape trei luni de zile in care nu am luat deloc in greutate,si suntem aproape bine de doua saptamani de zile.
diareea,era cu mucus foarte mult si la un moment dat sange,nu f mult amestecat in mucus,care era flora intestinala eliminata,accelerarea tranzitului intestinal.
trebuie sa va citesc cu atentie din urma si o sa va mai povestesc,am trecut un pic cu vederea ce fel de alergi,sunt si cei drep m-am cam speriat,ca noi inca nu am mancat piersici, capsuni ,zmeura,lamai,si nu as vrea sa incerc,sa o iau de la capat.
vreau sa stiu daca mai este cineva in situatia noastra si daca este alergie ,sau organismul nu mai tolereaza lactoza?
cutanat pe pile nu am avut inca nimik,
DAVID a consumat multa branzica ,iaurt ,lapte si creme de lapte su gris cereale,probabil ca a fost prea mult si organismul are nevoie de o pauza.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Flavia, ce tortulete minunate!...Mmmm, mi-ai facut pofta! Foarte frumoase pozici, sunteti niste frumosi si abia astept sa-l vad si pe bebe din burtica

Magda, m-ai facut sa rad! Poti sa-mi zici cum vrei tu, nu ma supar, ma bucur ca te gandesti la noi

Ramona si mie mi se par cam multe totusi 3-4 scaune pe zi. Dar cantitativ cum sunt, adica ma gandesc ca daca mananca putin si des poate si face putin si des

Nikol, bine ai venit, desi nu-i o situatie prea fericita. Din ce spui tu pare a fi alergie. Dar probleme respiratorii de vreun fel a avut? Nu-i neaparat sa aiba manifestari cutanate, Stef abia tarziu a inceput sa faca si bubite si nu de fiecare data. In cazul nostru preponderente au fost problemele digestive si respiratorii.

Eu am fost tare agitata saptamana asta, sotul meu a fost internat, a suferit o interventie chirurgicala, dar multumesc lui Dumnezeu ca acum este o.k. Oricum am fost tare disperata si inca ma resimt dupa 3 zile de alergatura, nesomn si nemancat.

Va pup fetelor si va doresc multa sanatate (asta e cea mai imortanta, restul le facem).

Mamica fericita a doua minuni: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian (21.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Nastasika am facut investigatii.Mai intai am facut proba de digestie si un test care din pacate nu imi amintesc acum numele lui dar consta in faptul ca i-a fost administrata o substanta pe stomacul gol si dupa ceva timp i s-a recoltat si rezultatul probei arata daca ar putea avea sau nu intoleranta la gluten si in plus testul de sange pt anticorpi: antigliadina care a aratat clar ca ar fi.
Chestia este ca de fapt fara biopsie nu se diagnostigheaza,insa sotul meu a gasit un test facut de medici canadieni si testul de sange a reiesit ca era valabil la 80% din cazuri.

Gama intr-adevar noi avem aceasta problema si il dau pe bubite cu albastru de metil sau alcool iodat ca sa le usuce si pastilute de calciu.

nikolett2445 bine ai venit.Imi pare rau sa aud ce s-a chinuit puiul tau.Sigur ca diagnosticul nu poate fi pus de noi,ci mai degraba de testul de IgE specific la proteina din lapte pe care il poti face.Ca si simptome poate fi alergie,noi am avut sange in scaune la sindrom celiach.Oricum sangele din scaunu si mucusul releva faptul ca intestinul este extrem de iritat si clar trebuie sa elimini produsele pe care nu le accepta organismul pana nu ajunge mai rau.Este foarte bine ca nu i-ai dat fructe de padure care sunt indicate dupa 2 ani si la copii fara alergii si intolerante,dar la unu copil cu probleme.Citricele se introduc cam la 1 an,dar daca tu banui ca ar avea vreo sensibilitate poti face pas,mai ales ca nu pierde mare lucru daca nu primeste lamaie.Si la noi se manifesta destul de des alergia cu scaune moi si cu mucus..

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

NATASIKA nu am avut probleme respiratori,cel putin nu cred ca daca tuseste de doua ori pe zi ar fi ceva,la noi a fost pana acum doua saptamani cu probleme digestive,chiar doctora de la infectioase matei bals ne-a zis sa-i dau lapte nh fara lactoza,cand eu incercasem cu lapte fara lactoza si scaunul nu se lega.
a fost foarte greu pt ca in trei luni nu s-a pus problema unei alergi,intolerante,am fost trimisi de colo colo ,la analize la scaun ca ar fi o infectie puternica ca ar fi un rotavirus care nu se poate descoperi,ca ar fi dizenterie....din cauza sangelui prezent in mucusul din scaun.
scaunul nu era deloc mirositor,avea chiar miros frumos,pt ca se digera f repede maxim 5 ore.
am hotarat sa nu mai merg o perioada la analize sa luam o pauza pt ca copilul e stabiliza si a inceput sa ia in greutate,sa ii fac vaccinul de un an ,si apoi sa umblu iar cu analize la bucuresti la medicover...

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

nikolett2445 din tot sufletul iti recomad sa nu mai pui piciorul in Matei Bals.Doamne fereste in ce stadiu mi l-au adus pe Matei la spitalul ala. Eu le-am spus ca este alergic,am adus eu Nan HA si ei mi-au dat alt lapte normal fara sa le pese si cand am descoperit evident ca am facut scandal si cu nesimtire imi spun "ei acum te-ai suparat?".Si nu mai zic ca Matei era cu intestinul varza de la celiachie si dr de acolo o tine una si buna ca este dezinterie,ca ar putea fi de fapt si ajunsese Matei sa faca 15 scaune apa pe zi si asistentele imi zic "sa ii pun dop". Numai cand ma gandesc si ma inneaca plansul.

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ramona, multam fain de urari! si Dominic e slabut asa, i se vad oasele....e bine ca Anuta nu are paraziti sau infectie intestinala. poate-i faceti totusi testele ptr celeachi ca sa te linistesti!

pisicuta, multumim frumos de urari!tare trista experienta ta la spitalul ala,imi pare tare rau!saracii de voi!

gama, multumim mult de urari, ptr piscaturile de insecte folosesc solutie de calamina,ii zice aici e super buna. si inainte sa-l scot in zona cu insecte il dau cu o crema speciala ptr copii, ca sa nu se apropie de el insectele!eu, credeam ca-i fata ca sarcina asta este TOTAL diferita de prima, dar e tot baiat, , asa ca daca tu simti ca-i baiat asa e! DPN la mine este 18 iunie, desi la eco mi-au zis 10 iunie, merdicul meu insista ca e 18.sarcina usoara in continuare!acuma am vazut, multumesc de aprecieri la adresa pozelor, am pus 11 kg in toata sarcina, desi la Dominic am pus 22kg....multumesc de urari referitoare la nastere, desi aveam de ales tot natural vreau, cu epidurala probabil, si sper sa nu mai nasc la 41s ca si pe Dominic!

a propos de bube, al meu are asa pe miini de la cot in sus, bubite mici ca niste cosuri, stiti cumva ce sint? ca vreau sa mergem din nou la dermatolog sa vad ce e cu ele, il dau cu crema hidratanta, si mai trec, cind nu-l dau revin!

nikolett, bine ne-ai gasit, si al meu e alergic la tot ce inseamna lapte si produse lactate, traieste cu soia si maninca normal, e un copil normal dezvoltat, mie mi se pare ca e putin slabut de cind am scos biberonul ca nu mai maninca asa de mult lapte soia, dar macar nu mai avem otite de cind nu mai bem biberon!noi am descoperit alergia cind am ajuns la spital in soc anafilactic dupa citeva de lingurite cereale cu lapte praf vaca.....Dominic maninca piersici, capsuni(f mult ii plac), zmeura, si citrice fara probleme, bineinteles ca le-am introdus tirziu, capsunile abea anul asta, zmerura anul trecut. este o diferenta mare intre alergie si intoleranta! dupa manifestari poate fi o intoleranta la lactoza, ai incercat lapte fara lactoza? al meu s-a manifestat clar cu soc de aceea nu a fost dubii in a pune diagnosticul. a scazut f mult alergia, dar, este inca prezenta, tot la 6 luni facem teste cutanate. fara sa te supar chestia cu pauza nu prea o cred, sau are intoleranta/alergie si trebuie actionat in consecinta sau nu are nimic, si atunci nu-i nevoie de nici o pauza. intoleranta/alergia a avut-o tot timpul, nu conteaza cit a mincat. e bine ca nu are probleme cutanate, Dominic a avut dermatita, a fost prima manifestare inca din perioada cind era alaptat exclusiv, si eu am intrerupt orice produs lactat ptr ca-l alaptam si trecea prin laptele meu la el proteina de vaca care-i facea rau!sanatate multa!

nastasika, multam fain de aprecierile facute ptr noi, da, au fost bune tare torturile, si eu abia astept sa-l vad pe bebe din burta!multa sanatate sotului, refacere rapida, si tu sa te odihnesti putin!

va pup fetelor, sanatate multa!

Flavia 38+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Salve mamici ,nu am mai scris demult pe aici ...dar scuza este ca nu prea am mai avut probleme ...sintem bine.Dar am o nedumerire ...deci copilul meu alergic la ou,lapte,arahide cu DA ,este bine de cind am eliminat din alimentatia lui alimentele incriminatoare dar.....dar ,spre ex. cum ea maninca doar ciorba unde ii pun legume ,carnita si pasta si pe care o maninca si nu are absolut nimic ...in momentul cind ii mai curge din gurita si se prelinge pe git ,imediat ii apar bubite .Deci numai la contact ptr ca daca il maninca nu are nimic .In ciorba nu pun nimic la care ea ar putea fi alergica si totusi se irita .La fel se intimpla cu produsele alergene daca se atinge de putin lapte ii apar bubite si la fel daca il bea(laptele).In cazul ciorbei cum am mai spus daca o maninca nu are nimic in schimb daca se atinge apare reactia .
Eu nu mai stiu ce sa zic
pe toate si multa multa sanatate copiilor vostri
Ps LA MULTI ANI PRICHINDEIILOR PE ZIUA DE AZI.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Fetelor, nu mai scrie nimeni!
Noi sintem bine, cam ocupati si intru rar pe forum.
Am constatat ca daca scot lactatele Anuta are un scaun pe zi. Asta e! Cel mai greu mi-e dimineata. In afara de oua, ce sa-i mai dau? Mezeluri nu i-am dat deloc, gem nu vrea... Help! Ouale ii plac, dar...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Ramona, ai putea inlocui laptele cu cel de soia. Si eu am o problema cu micul dejun. Noi in principiu ne invartim intre ou (sub diverse forme), paine cu miere, cereale cu lapte de soia. Alte idei nu prea am si tare mi-ar prinde bine niste sfaturi...

Ce mai faceti fetelor?
Ce mai fac gravidutzele? Flavia, ai nascut? Magda cum te mai simti?

Mamica fericita a doua minuni: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian (21.04.2005)

Mergi la inceput