Bebei cu alergii (4)
Raspunsuri - Pagina 14
nastasika spune:
Ce mai faceti fetelor?
Ce mai fac puiutii vostri?
Flavia, cum o mai duci cu alergiile? A mai ramas putin timp...nastere usoara iti doresc!
Magda, tu cum te mai simti?
Ramona, mai da-ne un semn!
Hai fetelor, va rog, ca mi-e tare dor de voi!
Mamica fericita a doua minuni: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian (21.04.2005)
Pepsi spune:
ramona, tot baietel avem si acuma, poate cu ceva curaj la al treilea va iesi fata! Dominic cind bea laptele de soia mai mult avea mai multe scaune ca si acuma, ca bea mai rar, si nu era constipat deloc, acuma, ca bea mai rar, se mai intimpla cind e putin mai greu sa iasa la WC.
nastasika, multam de intrebare, am luat sprayul ala cu hidrocortizon 2 saptamini, dar eu banuiam ca la venirea caldurii se duce si alergia aia....care nu cred sa fie legata deloc de sarcina
. nu am mai luat apoi hidrocortizonul, nu mai am probleme, citeodata cind ma trezesc am ochii lipiti(de la ceva conjunctivita alergica) si nasul infundat, dar e muult mai bine! merci mult de urari inca mai merg la munca....dar termin saptamina ce vine de tot!
genie, e super ca i-ai facut testele si ca nu e alergica.
cu alergia lui Dominic nu am vesti prea bune, zilele astea dupa citeva luni de abstinenta i-am dat o bucatica mica de feta de capra, si nu a facut alergie, si apoi i-am luat tot de capra o brinza fara lactoza....desi nu conteaza la noi....si s-a inrosit la gurita si mi-a stranutat
asa ca e clar inca alergic.....dar asta este, ne-am obisnuit deja, chiar i-am facut azi tortul de dus miine la gradi, am facut eu crema
nu e mortala va zic sincer, fata de ce stiu sa fac.....dar la gust nu e chiar rea, am pus banane....sper sa le placa miine la copilasi!
va pup
Flavia
36+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
nastasika spune:
LA MULTI ANI, DOMINIC!!! 

Flavia, sa-ti traiasca baietelul, sa-ti aduca numai bucurii si impliniri si sa dea Dumnezeu sa scapati cat mai repede de alergiile astea pacatoase! Multa sanatate!

Si eu am inceput sa-i mai dau lu Stefu cate o bucatica de aliment interzis si spre marea mea surprindere nu are nici un fel de manifestare, insa am remarcat ca nu trebuie sa insist si cu o a doua sau prea des, fiindca apar imediat manifestarile digestive
. Ceea ce ma bucura cel mai mult este faptul ca respirator este ok, nu am mai avut probleme de mult timp. Doamne ajuta!
Mamica fericita a doua minuni: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian (21.04.2005)
herra spune:
buna fetelor,
as vrea sa intreb daca pentru o alergie care se manifesta doar in casa - deci suspectez ca e din cauza prafului sau acarienilor - exista niste picaturi, sau cum o tratati?
am observat saptamana asta ca Vlad a inceput sa stranute des si sa-si scarpine nasul; am deschis si un subiect pe tema asta, pentru ca initial ma gandeam (doar) la paraziti...
stiti vorba aia - toate bubele rele...
exact noi suntem - adica eu si copilu'...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Pepsi spune:
nastasika, esti tare draguta ca te-ai gindit la noi, merci mult de tot de urari, a fost o zi pe cinste, am avut 20 invitati adulti si 8 copilasi! a fost super, am pus niste poze pe albumele mele! e super macar ca nu mai are al tau manifestari respiratorii, eu, nu-i mai dau, ca si la noi vad ca i-am dat bucatica mica si a fost ok, si cind i-am dat a doua oara....oricum eu tot alergic consider asta! te pup
Flavia
37+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Ramona J spune:
Buna fetelor, la multi ani cu intirziere lui Dominic.
Noi sintem bine. Lui Anuta i-am facut teste pentru paraziti sau infectie intestinala si a fost OK.
Intre timp vad ca are trei scaune pe zi. Am scos si lactatele o vreme, dar n-am vazut diferenta. Le-aam reintrodus si ii dau doar o data pe zi. Daca nu sint astea ma gindesc la celiachie. Nu stiu!
Probabil ca din cauza asta e si slabuta. Greu de spus, ea e si foarte activa.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
pisicuta si matei spune:
Ramona sa stii ca si Matei era super activ,numai ca avea cam 3 scaune pe zi si era slabut. si de aici s-a gandit pediatra noastra ca ar fi-de fapt la el erau cam nedigerate scaunele,la voi cum sunt?
Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
M-am gabit sa ii raspuns Ramonei si nu i-am urat
lui Dominic![]()
Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Ramona J spune:
Pisicuta, scaunele ei sint OK de cele mai multe ori. Rar e cite unul care pare nedigerat. Ea si maninca putin dar des.
Nu mai stiu ce sa cred. La voi diagnosticul l-a pus dupa regim sau ati facut investigatii?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
gama spune:
BUna ziua tuturor!
Cu ceva intarzaiere "La Multi Ani!"Dominic, si daca ma gandesc ar trebui sa-i urez si nastasika-i Multi Ani ptr.Stef de acum o luna![]()
Ce fac copiii, din cate am citit pe aici sunteti cat de cat bine, noi de alaltaieri avem bube, adevarate, pe picior, de la muscatura de insecta....veninoasa din parc??!!!Se pare ca se vindeca repede caci dupa 2 zile deja au colectat lichid si s-au cam spart, neplacut, acum e mare Matei si e complicat sa nu-ti citeasca pe fata ingrijorarea!Iar d-na...bona a noastra, ma supara ptr.ca tine mortzis sa-i arate din ora in ora ce mila-i e de el si ce bolnav este si ce-l mai compatimeste.....si uite asa a devenit copil sensibil si mi se vaita des!ia ajutati-ma putin,ca am cam inceput sa uit, Pisicutza parca tu ai avut probl similare cu muscaturile,CE CREMA FOLOSEAI, daca mai tii minte???Eu am acasa Uriage cu zinc si mai am un roll-on MIx ptr muscaturile de tantari in special, si seara i-am dat totusi si cu Advantan!Mixtura nu-i prea place caci prob il ustura acum.
Nastasika(si sa stii ca ma chinui si modific caci tot natasika scriu
), multumesc de intrebare, ma simt bine,chiar nesperat de bine, deocamdata nu m-am ecografiat in mai multe dimensiuni, asa ca nu pot spune ce sex are, dar eu banuiesc ca este tot baiat, asa ca, Pepsi...cand ai DPN-ul tu???
Cat despre scaunele copiilor,si matei face de 2,3 ori pe zi, in fct de ce mananca dar cam tot timpul este constipat, gloante , gloante!!!
Va doresc multa sanatate si, mai vorbim!
si Matei(2.aug2004)