Bebei cu alergii (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Herra si daca a zis dr homepoat ca este modificata genetic ce?! Si in ce sens este modificata genetic? crezi ca restul produselor pe care le mananca orice bb nu sunt modificate genetic?...

Noi avem un an de lapte de soia si Matei este un copil care in sfarsit se dezvolta normal.Asa ca eu iti recomand cu toata convingerea laptele de soia daca il tolereaza si nu face alergie si la asta.

De gradi eu m-am gandit la o alta varianta: sa vorbesc cu ei astfel incat sa ii aduc eu mancarea,ei numai sa aiba grija sa nu manance de la ceilalti,lucru care mi se pare destul de usor de facut avand in vedere ca eu dau niste bani pentru asta

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Va multumesc mult pentru urari si aprecieri, sunteti niste dragute.

Si eu ii dau lui Stef lapte de soia de la Humana sau Milupa si ii prieste de minune. Totusi aceste formule sunt speciale pentru bebelusi, asa ca nu cred ca este vreo problema. Plus ca sunt imbogatite cu vitamine si minerale.

Multa sanatate va doresc!!

Mamica fericita a doua minuni: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian (21.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

dorsilia, lamureste-ma si pe mine te rog ce e cu laptele HN si celelalte de care vorbesti?ca aici le zice sigur altfel, ca nu recunosc modelul. da, am avut noroc sa pot alapta atita, dar m-am si ambitionat si nu am renuntat! da, este soia modificata genetic, si din pacate mai mult e mitul ca realitatea, ca sint atitea produse modificate genetic, in plus cind am facut scoala in alimentatie si biologie ne spuneau ca soia intra in fff multe produse, se numeste emulgator produsul facut din baza de soia, si in multi aditivi alimentari sint la baza de soia, deci chestia cu nu dau produse de soia ca sint modificate genetic e mai mult publicitate negativa decit altceva! oricum decit sa-mi omor copilul cu lapte de vaca, mai bine ii dau lapte modificat genetic, fiindca e mai periculos antibioticul care se gaseste in laptele de vaca(in urma tratamentelor ce se dau la vaca) si care face ca copii nostrii sa fie tot mai rezistenti la antibiotice....e greu in ziua de azi sa maninci sanatos, la noi a fost mai simplu cu diversificarea, in sensul ca fiind alegic ne-au spus ca sa fie cit mai tirziu! dar, el sugea f mult, si ii ajungea, se dezvolta normal, si asa am putut sa o facem la 6 luni, in cazul tau e important sa gasesti un lapte care sa fie hranitor, sanatate multa.

ramona, tot ma chinuie alergia asta, fara sprayul ala de nas tot infundat rau mi-e....dar luna viitoare nasc(ce fain suna) si sper sa scap si de alergie! ma bucur ca-i e bine fetitei tale acuma, si ca lui Alexandru i-a trecut raceala.

nastasika, frumoase pozele!

lucia, nu stiu sa-ti raspund la intrebare!

daphna, bine ai venit!sanatate piticutei!

herra, am scris mai sus lui Dorsilia cum e cu produsele modificate genetic......ar insemna sa nu mai mincam nimic, soia e peste tot, chiar daca nu scrie pe eticheta decit aditiv, sau emulgator....

noi, folosim produse de soia de cind avea Dominic 1 an.....se dezvolta normal, vorbeste bine, etc, e un copil normal! si daca e cu soia genetica, pai si vaca a facut boala vacii nebune, si altele, nici nu mai stii ce sa maninci, ca si prin lapte de vaca se poate transmite boala vacii nebune, si nimeni nu zice asta, ca sa nu panice populatia!

Flavia 34+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Buna fetelor! am o fetita de 9 luni si a fost dignosticata cu dermatita atopica de la 2 luni. Pana la 6 luni a avut o roseata pronuntata pe frunte care i-a disparut ca prin farmec dar.... i-a aparut pe obraji si pe barbita. Plus alte bubulite mici la incheieturi si pe corp, pe burta, pe spate, pe brate, picioruse. La 8 luni a avut o faza foarte urata, era plina de bube bietul copil si am inceput sa-i dau Aerius si Zyrtec zilnic, pana am adus-o pe linia de plutire. Mergem regulat la alergolog, de 1 saptamana o ung cu Eucerin dar mancarimile tot persista

Alte probleme nu are, nu e alergica la lapte de vaca, ii dau lapte Humana pt copii alergici pt ca numai pe acesta il bea, cereale fara lapte, desi nu prea ii plac si in rest mananca branza de vaci cu mar dimineata si piure de legume cu carnita la pranz.

Rog toate mamicilie care se confrunta cu aceeasi problema sa-mi spuna si mie cum sa fac sa scap bietul copil de mancarimi. Se scarpina pana ii da sangele si nu stiu cum s o ajut.

Multumesc

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

genie, de unde stii ca nu e alergica la lapte de vaca?brinza are lapte!

Flavia 34+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pepsi, acuma vad ca esti din Timisoara - orasul studentiei mele. Brrr, dar nu ti-e frig la Montreal?
Esti pe aproape cu nasterea, sinteti pregatiti? Stii ce o sa ai?
Fetelor, copiii vostri de doi ani cam cite scaune au pe zi? Anuta sub trei nu scade. Si aia e intr-o zi buna. Ca are si sapte!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Pepsi, nu e alergica la proteina din lapte de vaca pentru ca i-am facut un test la Medicover. La fel cum nu e alergica nici la proteina din soia. Are inflamatii pe corp si o mananca tare rau, mai ales la incheietura manutelor, la picior, in spatele genunchiului(unde se face intertrigo) si pe ambele degete mari de la maini. A, si bineinteles pe fata, unde are roseti foarte pronutate.

Genie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Genie, incearca EAU THERMALE de la AVENE (spray), am citit ca e foarte bun pentru dermatita atopica.

Ramona, Stef are in mod normal un scaun, maxim doua pe zi. Doar in cazul in care are o reactie alergica la ceva are mai multe scaune mai moi (nu diareice) si cu miros intepator.

Lucia Mirela, am auzit si eu ca ar fi foarte bun gelul acela de la Forever pentru diverse afectiuni, insa am inteles ca nu toti copii il accepta, eu una nu l-am incercat.

Ultima noutate: am conjunctivita alergica (praf, polen)....am avut problema asta in copilarie, dar eram convinsa ca mi-a trecut...insa se pare ca a reaparut

Mamica fericita a doua minuni: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian (21.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ramona Matei pana sa ii descoperim "boala celiaca" avea minim 3 scaune pe zi si consitente,ceea ce medicii nu considera a fi normal.
Acum are unul singur,eventual 2 cand a mancat prea mult sau e deranjat nitelus la stomac.

Eu acum nu ma pricep,dar mai mult de 4 scaune,mai ales pe la 2 ani ar cam trebui sa te ingrijoreze.

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc fetelor. Anuta are 3-4 scaune pe zi. Consistenta e normala, dar mi se par prea multe.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput