Bucurii de sept-oct 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Floricel merci de raspuns.

Actualizat www.geocities.com/bucurii2006/index.html" target="_blank">site BUCURII cu ultimele date primite, daca ceva nu e in regula va rog sa-mi spuneti. O sa ma mobilizez si eu sa fac paginutza cu retete, sper sa o fac week-endul asta, daca nu, sapt. viitoare promit sa o fac. Nu-mi plac cum arata spatiile goale din listutzele de pe pagina, ma gandeam sa le scot si sa le pun cand imi trimitet restul mamicilor datele necesare, arata urat cu atatea spatii goale. E ok asa?

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Mirabela, spatiile goale nu vor disparea prea curand pt ca sunt multe mamici care nu au mai postat demult si altele care nu mai posteaza deloc la noi (si-au luat jucariile si au plecat ). Ai putea sa scoti ceva nume din lista insa nu ar fi corect atata timp cat se regasesc si pe pag1 a fiecarui capitol. Deci nush ce sa zic...e cu dus si intors. Ma gandesc la o solutie...

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Mirabela uite solutia pe care am gasit-o: dam un termen limita (1apr, 15apr oricare) tuturor mamicilor care doresc sa le apara bucuria pe site, apoi lasi in listutze numai datele bucuriilor care au si poze pe site. Mi-a spus de curand o "prietena" ca "dragoste cu sila nu se poate". Deci cine vrea BB pe site bine, cine nu asta e (se va regasi doar pe pag1 a fiecarui capitol). Parerea mea, nu dati cu rosii dar sunt putine care scriu si bucurii sunt 117 deci sa tot ramana spatii goale.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

La multe lunisoare Ada, Eric, Nicolas Mihai, Mathias, Vladimir Alexis, Luca, David Stefan. Sa fiti fericiti alaturi de mami si tati

Mirabela si eu aveam aceeasi impresie in legatura cu coloana, ca era curba atunci cand il ridicam pe David in fundic si am intrebat doctoritza (exact in perioada respectiva a trebuit sa facem o analiza la spital). Ea a verificat si mi-a spus ca totul e in regula, dar ca muschii spatelui nu sunt destul de puternici si de-asta pare coloana curbata si ca alta va fi situatia cand bebe se va ridica singur in fundic si va sta cat ii place lui. Daca ai observat, acum, daca il pui tu se apleaca putin in fata si de aici ideea de coloana curbata. Eu sunt sigura ca David la ta nu are nimic si ca e aceeasi povesteca si la noi. Va pup.
Eu sunt de acord sa scoti spatiile libere ca sa arate situl frumos. O sa mai indemnam mamicile sa trimita poze cu bucuriile lor ca sa isi aduca aminte ca este loc pentru toata lumea.
Lili, Cristina cum merge cu primele linguritze diversificate? Va tin pumnii.

Edit ca uitasem: Roxana01 imi place mult schema ta de diversificare, din pacate noi nu prea avem voie cereale

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Alina si eu tot o jumatate de banana pe zi ii dadeam. O sa incerc sa reduc, desi parerile sunt impartzite si cu banana asta.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by microbu

Mirabela uite solutia pe care am gasit-o: dam un termen limita (1apr, 15apr oricare) tuturor mamicilor care doresc sa le apara bucuria pe site, apoi lasi in listutze numai datele bucuriilor care au si poze pe site. Mi-a spus de curand o "prietena" ca "dragoste cu sila nu se poate". Deci cine vrea BB pe site bine, cine nu asta e (se va regasi doar pe pag1 a fiecarui capitol). Parerea mea, nu dati cu rosii dar sunt putine care scriu si bucurii sunt 117 deci sa tot ramana spatii goale.

Korect! E cea mai buna solutie.

Sandra, m-am gandit...nu-i modific numele fetitei. Il las asa si-n listuta. E numele tau de suflet si asa tb sa apara. Doar tu esti indreptatita sa-l modifici.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!

Mergi la inceput

Tineti-va bine: despre MAREA DIVERSIFICARE:
1. Sterilizati toate ustensilele ptr papa gen castronashe, linguritze? Daca da, cum?
a) sterilizare cu aburi
b) fierbere
c) sterilizare la rece cu solutii speciale

2. Inca n-am pompa de san. Ar trebui sa-mi cumpar? Cat e de necesara in timpul diversificarii?

3. Aveti scaun de masa?

...mai am intrebari dar le voi adresa mai tarziu

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!

Mergi la inceput

Vaaaaaaaaaaaaaai ma scuzati :

rauri de sampanie, piscoturi, cele mai delicioase prajituri, fructe exotice, toate pentru voi de la sarbatoritul Mathias!

La multi ani BUCURIILOR de 17!

Mergi la inceput

Ati fugit toate afara???
Numai noi stam in casa .
Spuneti-mi si mie va roooog ce dati la BB daca tuseste tare, pediatra nu raspunde (cred ca doarme dupa garda).

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sandra - nu stiu sa-ti raspund.
Xandrutza, Ignatica- multumim. Prima masa diversificata a lui Vladic a fost - putina supica si pireu de morcov, cartof si dovlecel cu cateva picaturi de ulei de masline si putina formula. Contrar asteptarilor si temerilor mele, Vladic a mancat, si ar mai fi continuat sa manance, doar ca mi-a fost frica sa-i mai dau. I-am dat vreo 4-5 lingurite de supa si 3-4 de pireut. Sa vedem cum face maine, cand poate se dezmeticeste el ca nu-i chiar asa de bun. Marea mea spaima e constipatia. Sper sa nu ne confruntam cu ea.
MamiLili -
1. Eu zic doar spalate bine, ca oricum in procesul mancarii nu raman acestea sterile. Dar poate gresesc. Eu nu am sterilizat lingurita si canita in care i-am dat mancarea, si nici blenderul cu care i-am pasat legumele.
2. pompa nu cred ca e absolut necesar. Te poti mulge cu mana.
3. Scaun inca nu am, dar cred ca sa-mi iau, ca i-am simtit azi lipsa.
2.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput