Bucurii de sept-oct 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 24
microbu spune:
quote:De multe ori am vrut chiar eu sa modific listuta si de fiecare data m-am enervat. Solutia cea mai buna este sa modifice altcineva (sar'naaa inca o data) si sa treaca numele complet Ruxandra Andreea. Anais o sa ramana numele meu de suflet dar asta e...
Originally posted by MamiLili
Sandra, inca ceva. Pe prima pagina fetita ta e trecuta cu numele Anais Stefanie...desi nu-i numele ei real. Schimb? Daca da, zi tu prenumele complet.
Edit: am trecut-o la "Bucuriile stau in funduletz" cu numele Anais, ca asta ti-a placut tie. Daca vrei sa schimb ceva, spune-mi.
Sandra
gargaritza
microbu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Sandra, felicitari ca stati in fundulet!Ce grasunica-i gargarita!
Sanatate multa!

Sandra
gargaritza
microbu spune:
quote:Imi pare tare rau sa aud ca nu i-a trecut ochisorul. Va pup mult sa treaca
Originally posted by GETY
Sandra, ochiul stang i l-a vindecat intr-o singura zi, dar la dreptul m-a chemat, m-a rechemat, m-a rerechemat... Intr-o zi a zis ca-i gata si m-a trimis acasa sa-i fac masaj la canal, sa-i fac spalaturi si sa-i pun picaturi. Si nu i-a trecut. Dupa 24 merg la o dr. oftalmolog. Sper sa se termine cu bine.
. O sa merg si eu sa-i mai fac un examen de secretie si apoi daca nu se trece, mergem la dr. Mi-e teama sa nu ne cheme si pe noi de 7 ori
. Si gargaritzei ii curge ochisorul drept cand bate vantul, cand e frig, cand plange...dar nu a avut infectie sau puroi. Stangul i-a trecut cu masaj in 4sapt dar dreptul nu vrea si basta Sandra
gargaritza
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Eu nu am parola de la mailul comun...pls cine mi-o da PM.
Ce papam azi : - dimineata para cu banana si cereale .
- la prinz facem o mincarica de cartofi cu carnita de vacuta( cartofi, putin morcovel,patrunjel verde, putine rosii decojite si fara simburi si o idee de albitura) Stie cineva ceva de rosii...eu i-am mai pus asa prin mincarica fara pielita si simburi ca alea fermenteaza.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
microbu spune:
quote:
Originally posted by cucuoanceaquote:
Originally posted by AndraPG
Sandra, eu stau la Academia Militara si de plimbat ma plimb prin Cismigiu, Izvor, Tineretului, merg foarte mult pe jos iar pentru asta o pun pe bebita in marsupiu, ca mi-e mai usor. Avem sanse sa ne vedem prin vreunul din parcurile astea?
Andra, pana iti raspunde Sandra iti raspund eu. Eu stau pe langa Razoare....deci aproape de Academia Militara si ma plimb prin Cotroceni, parcul Romniceanu, Gradina Botanica...In Cismigiu ajung mai rar. Dar de la vara voi fi numai prin Cismigiu, Izvor, Carol...fiindca ma mut
Poate saptamana viitoare ne-om nimeri pe undeva.
Ce ciuda mi-e ca stati departeeeeee
...Dar la vara ne vedem sigur prin zone "neutre". Sandra
gargaritza
microbu spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
gargarita lui microbu arata foarte bine in salopeta, am stat si m-am minunat de pozitiile in care sta, eu cred ca as face torticolis

Sandra
gargaritza
microbu spune:
Monique, ti-am trimis PM.
cate mesaje, am umplut pagina...nu dati, va rooooog...
Asa un chef am sa ma urc in masina
si sa ma opresc la munteeeeeeeeee...
dar weekendul viitor acolo ma gasiti, sa se faca BB bine...
Intrebare: voi scoateti bucurii mucioase afara? Am uitat sa intreb dr, dar cred ca rasp este NU...
Sandra
gargaritza
Mirabelac spune:
Sephora sper ca nu s-a intamplat nimic cu Matti. Sanatate multa!
Lili da, pt. tine era mesajul, insa m-am grabit ca trebuia sa ies si n-am mai scris nimic. Simpatic foc Mathias si pare incantat de ce a facut.
gabitzica e mortala poza cu dintzucii.
Felicitari pt. toti bebeii care stau in fundic!
Am si eu doua probleme:
1. David se freaca tare la ochi mai tot timpul, nu-i curg, nu e rosu, nu se vede nimic deosebit. Pediatra a zis sa-l spal cu ser fiziologic si sa-i pun putin san. Ati avut asemenea probleme?
2. Coloana lui David este curbata in partea de jos, asta cand sta in fund, cand sta in brate drept nu mai este asa, lucru care ma ingrijoreaza mult, o sa merg sapt. viit. la dr. sa-l vada. Am observat asta mai demult am zis ca o fi normal, la voi cum este?
Multumesc anticipat!
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
floricel79 spune:
quote:
Am si eu doua probleme:
1. David se freaca tare la ochi mai tot timpul, nu-i curg, nu e rosu, nu se vede nimic deosebit. Pediatra a zis sa-l spal cu ser fiziologic si sa-i pun putin san. Ati avut asemenea probleme?
2. Coloana lui David este curbata in partea de jos, asta cand sta in fund, cand sta in brate drept nu mai este asa, lucru care ma ingrijoreaza mult, o sa merg sapt. viit. la dr. sa-l vada. Am observat asta mai demult am zis ca o fi normal, la voi cum este?
Mirabela, si eu am observat ca se freaca la ochisori Roxana dar nu m-am gandit ca ar fi vreo problema.... poate ai dreptate, o sa intreb si eu medicul.
In ce priveste a doua intrebare, o sa verific, nu am observat asta pana acuma; adevaru-i ca nici nu m-am uitat la coloana cand sta in fundic, ca sta rezemata de pernita sau la mine in brate si nu o tin mult asa. O sa verific oricum.
Pupici si un weekend insorit sa aveti!
Am pus poze noi in album.
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Ce grasunica-i gargarita!
Sanatate multa!
LA MULTI ANI bucurii de 17 ale lunii!