Bucurii de sept-oct 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 21
Ignatica spune:
Lili ce poza super, poti sa o adaugi la haiose.
Bine ai revenit Cecilia, am vazut pozele cu cele 2 puiutze. Sa va bucurati de ele.
Mira nici eu nu am indraznit sa ii dau kiwi, dar cred ca voi incerca. Vreau totusi sa mai reduc ratia de banana.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
gabitzica spune:
Am vazut o gramada de poze frumoase..
Cecilia bine ai revenit. Tare scumpe fetitele tale. mi se pare ca Ada semana cu tati si Alexia cu tine.
Sandra ti-am vazut gargarita care sta in fundulet.
Crisnemes ce tare se iubesc fratiorii! ce fain e asa chelut Victor! pare baietel mare
Tanima amvazut un iepuras cu niste ochi negri!
Am mai vazut bucurii scumpe din albumele teamtice, dar nu mai nominalizez pe nimeni.
am reusit si astazi sa-i pozez dintisorii Ioanei aici
ne chinuim si noi cu diveresificarea..Legumele nici nu vrea sa le vada, am incercat tot felul de combinatii... am pus si carne dar degeaba.Fructele le mananca asa si asa , nu mai mult de 50-100 g. Cerelele le mananca cu placere , dar daca sunt cu lapte de la mine. ce sa fac, sa mai incerc si alte combinatii? sa o las in pace o vreme? Asteapta cu nerabdare sa ii bag lingurita in gura , dar cand simte ce este se enerveza si incepe sa planga. Cu Tudor nu am avut nici un fel de probleme cu diversificarea . A fost deschis la tot ce a fost nou. Desi sunt la al doilea copil , acum ma simt neajutorata. 
Sanatate bucuriilor bolnavioare!
Poze
MamiLili spune:
Sandra, la ce varsta a stat gargarita in fundulet? S-o trecem pe panoul de onoare de pe prima pagina.
Alexutza a scris azi?
Flavia Ramona ce-o fi facand?
Danidani? Mephala? Susa? Osna? Cata14? Princess? Aramona? Lyana? Alinache?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!

microbu spune:
quote:Sar'naaaaa! La 5luni si 3zile.
Originally posted by MamiLili
Sandra, la ce varsta a stat gargarita in fundulet? S-o trecem pe panoul de onoare de pe prima pagina.
Sandra
gargaritza
AndraPG spune:
Sandra, eu stau la Academia Militara si de plimbat ma plimb prin Cismigiu, Izvor, Tineretului, merg foarte mult pe jos iar pentru asta o pun pe bebita in marsupiu, ca mi-e mai usor. Avem sanse sa ne vedem prin vreunul din parcurile astea?
Mami Lili, te rog trece-o si pe bebita mea ca a stat in fundulet prima oara la 4 luni si 3 saptamini fix.
Am descoperit iubirea adevarata, cea a unei mame pentru copilul ei!
Poze Carina
MamiLili spune:
Sandra, inca ceva. Pe prima pagina fetita ta e trecuta cu numele Anais Stefanie...desi nu-i numele ei real. Schimb? Daca da, zi tu prenumele complet.
Edit: am trecut-o la "Bucuriile stau in funduletz" cu numele Anais, ca asta ti-a placut tie. Daca vrei sa schimb ceva, spune-mi.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!

beatrix spune:
...gata, m-am mobilizat si am trimis datele pt site! de asemenea am pus poze in albumele de pe prima bagina, la stat in funduletz, degetele delicioase, haioase si cred ca si stat pe burta!
Cine se ocupa de lista de pe prima pagina rog frumos sa-l stearga pe Eric de la iepuras ca ne-am inselat atunci! N-a mai aparut dintisorul!
Dar ne puteti trece cu 5 luni si 3 saptamani la stat in funditic!
Merci mult!
Noapte buna bucuriilor si mamicilor lor!
Beatrix si Eric
alinamoro spune:
Marina,Mirabela,Lilina, Ramomar,MamiLili, Ignatica,Roxanae, Sandra, multumim pentru aprecieri, pupici!
Mirabela, Adelina are ochi albastri, au fost mai deschisi, dar acum parca s-a mai inchis, poate vor fi caprui ca ai mei.
Ramomar, mie mi-a zis pediatra sa-i dau galbenus fiert tare de 2 ori pe saptamana, in pireul de legume cand nu pun carnita. A zis sa incep cu un sfert, apoi jumate si apoi unul intreg.
Sephora, sanatate lui Matti!
MamiLili, succes cu diversificarea! 
Ce haios ii Mathias stropit cu fier! ![]()
Ignatica, nici Adelina nu vrea mar deloc si de 2 zile incercam banana, asta o mia accepta cumva, primele lingurite isi face greata si apoi o vrea, azi a papat jumate de banana.Intrebai daca-i mult jumate o data, nici eu nu stiu cat sa-i dau, dar jumate nu cred ca-i mult, totusi cat se poate da, daca ea vrea o banana sa-i dau?
Cecilia, bine ai revenit, ce mari sunteti!
Sandra, felicitari ca stati in fundulet!
Ce grasunica-i gargarita!
Sanatate multa!
Crisnemes, scumpi foc fratiorii! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
GETY spune:
MamiLili, dar a stat dupa aia la pozat.
Sandra, ochiul stang i l-a vindecat intr-o singura zi, dar la dreptul m-a chemat, m-a rechemat, m-a rerechemat... Intr-o zi a zis ca-i gata si m-a trimis acasa sa-i fac masaj la canal, sa-i fac spalaturi si sa-i pun picaturi. Si nu i-a trecut. Dupa 24 merg la o dr. oftalmolog. Sper sa se termine cu bine.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Gabitzica, si Mariei ii plac mult cerealele, dar eu i le prepar cu lapte praf, si-i servesc numai un biberon seara, atat, ca se-ngrasa dupa aia. Ii plac si ei fructele, a servit si branzica ccc calcica, dar din pireuasul de legume a mancat doar vreo 3-4 linguritze, n-a vrut mai mult. O sa i le introduc treptat, nu o fortez. Maine ii fac pireuas de cartof cu galbenus de ou, sau numai cu unt, dar sa ma gandesc cu ce-i combin galbenusul de ou fiert tare...
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA