Bucurii de sept-oct 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 22
festina spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Pentru cele interesate despre ursuletii Pampers.
Mersi MamiLili[/b], din link-ul dat de tine reiese ca totusi nu e teapa dar au o mare intarziere la livrari ... mai astept ... Gety am inteles ca a primit jucaria
GETY spune:
Mirabelac, si Maria a mancat branza calcica bine, chiar m-am mirat, dar cred ca-i era si foame, tocmai venisem de afara. Mariei ii place sa apuce lingurita si sa si-o duca si ea la gura. Chair daca se cam murdareste, eu o las, sa fie si placerea ei.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by beatrix
...gata, m-am mobilizat
M-am mobilizat si eu. Am modificat listuta!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!

GETY spune:
Festina, eu am primit o jucarie corespunzatoare a 12 ursuleti.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
MamiLili, i-am cumparat si eu o canitza Mariei. O sa vad cum o folosesc.
In legatura cu diversificarea, metodele sunt diferite. Mie, dr. Mariei mi-a recomandat sa-i dau luna asta (a cincea): galbenus de ou, branza calcica, legume pireuas sau supa limpede, pireuas de cartof cu putin unt. Atat.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
Festina, ziceau unele mamici ca au sunat la Pampers ca sa afle daca plicurile lor au fost luate in evidenta. Altele au zis c-au sunat distribuitorul dupa jucarii, ca daca n-ar fi sunat nu le-ar fi adus. Succes!
Hai ca azi sunt calare pe forum. A reinceput "Dansez pentru tine". Anul trecut pe vremea asta, la prima editie, visam c-o sa dansez cu copilul meu in brate. In toamna, la a doua editie, Mathias era prea mic si fragil sa-l iau la dans. Dar in seara asta nu mai scapa.
Isi face incalzirea prin rostogoliri spate-burta si retur.
Danseeeeeeeez, pentru tine danseeeeeeeeeeez!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!

GETY spune:
Mamicile care se pricep, va rog sa o treceti si pe Maria Diana in listutza bebeilor care stau in funduletz. A reusit acest lucru la 5 luni si 3 zile.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
MamiLili, pe mine a doua editie a concursului m-a dezamagit. Nu a castigat cine merita, a castigat concurentul care avea mai mare nevoie de bani. Asa s-a intamplat si la "Big brother".
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
matahut spune:
quote:
Originally posted by AndraPG
Sandra, eu stau la Academia Militara si de plimbat ma plimb prin Cismigiu, Izvor, Tineretului, merg foarte mult pe jos iar pentru asta o pun pe bebita in marsupiu, ca mi-e mai usor. Avem sanse sa ne vedem prin vreunul din parcurile astea?
Andra, pana iti raspunde Sandra iti raspund eu
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
CristinaGoji spune:
Mexxa - stai linistita, ca nu ma supar din atata. 
MamiLili - si noi ne diversificam de maine!
Fetelor, daca auzit maine alarma, sa stiti ca MamiLili si cu mine am inceput bombardamentul virtual cu intrebari diversificatoare.
Felicitari la toate Bucuriile care stau in fundic!!! (scuze dar nu voi mentiona pe fiecare in parte sa nu cumva sa scap pe cineva, ca prea multe v-ati adunat)
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea