Bucurii de sept-oct 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

gety buna idee cu patutul pe roti, sa ne spui daca merge.

Pt. cartea de bucate cine are retete poate sa trimita pe bucurii2006@yahoo.com sa incropesc o pagina pe site cu retete "a' la' bucurii".

beatrix astept cu mare drag sa-mi trimiti datele pt. site, de altfel inca mai astept si de la alte mamici care probabil n-au timp sa trimita. De unde atata praf in Belgia?

Mamilili iti spun cum am facut noi cu bibe, la inceput nu-l voia deloc, tragea un pic si apoi il impingea afara, apoi i l-am dat sa se joace cu el, s-au imprietenit si acum parca trage mai mult, mai mult il mesteca uneori. Eu zic sa-l lasi mai intai sa se imprieteneasca cu el si apoi il va accepta.

Ignatica mie mi-a zis pediatra sa-i dau kiwi, inca n-am inceput dar o sa-i dau. Despre banana am citit si eu multe si prefer sa-i dau putina, cam un cm pe zi amestecata cu mar.

CeciliaC bine ai revenit, ti-am vazut frumusetile.

Microbu eu ii dau zyrtec pt. dermatita atopica, 5 pic de 2 ori pe zi, e antialergic. Si karvol am folosit, e foarte bun. Vazut gargarita frumoasa.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Crisnemes am vazut si baietii tai superbi si Rares al Tanimei scump de tot cu parul lui mare.

www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Beatrix, multumesc .

Tanima, ai incercat galbenele cu propolis? Nici la noi nu are efect cea de galbenele simpla.

AndraPG, in ce zona a Buc stai? Prin ce parc te plimbi?

Crisnemes, ce stim noi, ce nu stim...am vazut cu nu ajung solutiile simple si am sunat pediatra. Nu i-as da medicamente de capul meu niciodata, ba chiar antibiotice nu am de gand sa-i dau multi ani daca s-o putea...

Gety, noi folosim Humex. O sa incerc si Sterimar daca spui ca-i bun, insa nu mai suporta nici sa vada pompita...Am vrut mereu sa te intreb: nu i s-a vindecat nici acum ochisorul Mariei? Stiu ca ati facut o mica interventie de desfundare a canalului, nu a reusit?

Mirabela, cand se foloseste Karvol? Numai pe timpul noptii?

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Am venit de la plimbarica.

Sandra, Karvol e bun ptr nasuc, picuri pe-un servetel pe care-l pui langa gargarita.

Nu stiu de ce medicii recomanda medicamente contraindicate varstei copilului. Poate pentru un efect sigur si mai rapid.

CeciliaC, Beatrix, Meme, pe prima pagina avem linkuri tematice cu fotografiile bucuriilor, puneti si voi cateva. In plus avem si site, trebuie sa completam si pe-acolo cu multe date, deci puneti mana si scrieti. Detalii despre site gasiti la semnatura MirabeleiC, a mea sau pe prima pagina.

Fetelor, pregatiti-va sa va bombardez cu intrebari despre MAREA DIVERSIFICARE.

Abia astept sa citesc "Cartea de bucate a BUCURIILOR".

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!

Mergi la inceput

Sandra, ii poti pune Karvol ziua pe un servetel/batistuta si-l apropii de nas ca sa inhaleze. Noaptea se lasa batistuta langa copil, dar in asa fel incat sa nu ajunga la ea.

Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!

Mergi la inceput

Alimentarea cu lingurita
Administrarea hranei cu lingurita este un principiu de baza în cadrul diversificarii. Mama va începe sa-i dea micutului noul aliment înaintea unei mese si la patru ore dupa masa precedenta, pentru ca sugarului sa-i fie foame. În primele zile, se vor multumi sa dea câteva lingurite din felul cel nou si vor completa masa cu laptele pe care-l dau si la celelalte prânzuri.
Daca sugarului nu-i place nici lingurita, nici noul aliment, ar fi gresit sa perseveram într-o încercare ce nu are sorti de izbânda. De exemplu, este o greseala grava sa folosim forta pentru a obliga copilul sa manânce. Este de preferat sa se amâne introducerea noului aliment cu 1-2 saptamâni sau sa se încerce cu un alt aliment, daca am avut impresia ca sugarul nu refuza lingurita, ci refuza noul fel. Nu trebuie facuta nici greseala de a subtia prea tare noul aliment si de a i-l administra cu biberonul: diversificarea se face cu lingurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Am fost la dr a spus ca nu are nimic pulmorar,nici la urechi nici in gat,probabil e ceva viral,sau de la atatea tipaturi.
Am fost afara cam toata ziua,baiatu iar a dormit vreo 2 ore jumatate.
Acum insa vad ca a inceput sa-i curga mucisorii,si tuseste mai rau,o sa incep sa-i dau Panadol.MamiLili ce zici?
Nu m-a duc la sala vreau si io o ora sa m-a ocup de mine ca arat ca dracu....poate imi mai ridic nitel moralul,ca azi am pazit una naspa de am si plans,dar asa-i la noi....
Revin dupa 21.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Mira, cred ca era ptr mine mesajul de mai sus. Merci!

Varsta lui Mathias

Mergi la inceput

Trebuie sa va arat! Priviti cum arata Mathias dupa ce mi-a dat cu manuta peste lingurita in care aveam picaturile cu fier.

Varsta lui Mathias

Mergi la inceput

Da-i Panadol, Sephora!

Varsta lui Mathias

Mergi la inceput