Bucurii de sept-oct 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
tanima_i2002 spune:
Intram si noi numai sa salutam. Rares are gingiuta umflata si sangeranda si de cateva zile e jale mare. Plange tare mult si am avut si ceva nopti albe, dar azi a fost tare cumintel si chiar si noaptea trecuta. face cacuta foarte subtire si se uda pana la gat, asa ca toata ziua spalam cacaceala. A facut si o iritatie la fundulet si pe burtica de la scutec, probabil si de la aceste scaune cam moi. Cu siguranta este de vina si dintucul care sta sa apara. Acum doarme dezbracat complet pe scutec impermeabil (din ala cu dos de plastic) ca sa se mai aeriseasca pielicica. Am incercat toate cremele posibile si nimic: crema de galbenele (care era crema noastra de zi cu zi), crema de la mustela cu zinc, uleiul de masline, uleiul fiert, o crema cu antibiotic, crema de la niveea cu zinc. Nimic nu a ajutat. Daca in cateva zile nu va trece va trebui sa dam o fuga la dermato.
La dr pediatru am fost de 2 ori si ptr ca era aglomerat ne-am suparat si am plecat, asa ca o sa incercam si in seara asta, ca nu e rau sa mai facem si noi o vizita pe acolo. Deja avem o luna jumatate de cand nu am mai fost.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni
AndraPG spune:
Sandra, buna intrebare asta referitoare la medicamentele prescrise de medici pt. bebicii nostrii si pe al caror prospect scrie clar ca e contra-indicat copiilor sub 1 an, si eu am avut nelamuriri si multe ezitari mai ales in sensul asta, dar nu am avut incotro, alte medicamente sau remedii nu au ajutat-o deloc.
Cel putin cred ca, imediat cum incepe sezonul estival, poti merge linistita cu bebita la mare pentru o cura heliomarina, si Carina are indicatia asta, si poate sa o ajute pe termen mai lung. Altceva nu stiu ce sa-ti mai spun din pacate, ca sa te ajute. Dar cred ca Zyrtecul o sa te ajute, sa ne tii la curent cu problema asta.
Sanatate multa si poate ne vedem la o plimbarica cu bebitele, ce zici?
Am descoperit iubirea adevarata, cea a unei mame pentru copilul ei!
Poze Carina
tanima_i2002 spune:
Si ptr ca asteptam dintisorul, mai furam si cate un morcovel de la mami cand face mancarica.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni
Crisnemes spune:
quote:
Originally posted by microbuquote:Eu abia azi incep cu Zyrtec, mi-a spus sa-i dau 3pic/zi doar cateva zile (pana va putea respira usor). Si eu folosesc Humex, dar nu ajunge crede-ma. Abia dupa ce am chinuit-o cu ser fiziologic (de mica nu-l suporta) a reusit sa atipeasca cate o juma de ora; si s-a obisnuit sa respire pe gura, macar nu se mai sperie ca are nasul infundat.
Originally posted by AndraPG
Sandra, eu ii dau bebitei mele Zyrtec, cite 5 picaturi/zi timp de 1 luna, pentru dermatita atopica, picaturile sint bune pentru alergii de tot felul, mincarimi, conjuctivita si altele, le tolereaza bine si doarme noaptea, nu se mai scarpina.
Pentru nasucul infundat, poti incerca spray-ul nazal de la Humex cu apa de mare, este foarte bun, bebitei mele cind are nasucul infundat si fornaie, ii bag cite un puf in fiecare nara si imediat respira usor si nu mai are probleme pentru citeva saptamini bune.
Sper sa functioneze si la tine.
O chestie ciudata este ca dr. a zis sa-i diluez Olynth pt copii cu ser fiziologic. Insa pe prospect scrie ca este indicat dupa varsta de 2ani?!?. Si la Zyrtec scrie dupa 1an, parca (sa nu spun prostii). De ce ni se recomanda astefl de medicamente pt copii de 5-6-7 luni?
Sandra
gargaritza
Sandra imi pare rau ca e bolnavioara gargarita ta , eu stiu ca pana la un an se pune in nas doar ser fiziologic si apa de mare.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Mirabelac, ai avut dreptate. Maria nu a mai dormit tot timpul cat am stat cu ea afara. Poate de acum incolo o sa stea si ea de vorba cu baieteii cu care se intalneste. Zic eu.
Sandra, cum sa nu doarma bebelusha in masina daca era pe maini bune. Si eu am avut probleme cu mucisorii, dar numai cu ei si i-am rezolvat cu Sterimar si pompita pt mucisori.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
LA MULTI ANI BEBEILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 16!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Tanima_2002, poti sa suni dr. sa vina acasa.
Multa sanatate puiutilor bolnavi.
Si Maria mea a inceput sa planga cand ii sterg cu ser fiziologic la ochi ca sa-i curat puroiul. S-a saturat si ea, mititica. Acum astept sa treaca ziua de 24 martie sa mergem din nou la spital.
Cecilia, bine ai revenit!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Crisnemes spune:
Xandruta - ma bucur ca ai trimis documentul cu diversificarea dar nu te supara din start am 2 obiectii- la KIWI care stiu ca face parte din categoria fructelor alergogene si para care poate face pietre la rinichi si amandoua se dau dupa un an.
Cineva intreba de conopida? Am gasit intr-o carte cum ca se poate da , nu stiu ce sa spun de brocholi.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Cecilia C spune:
Crisnemes pupam si noi voiniceii

In iulie venim la Cluj asa ca poate ne vedem cu copilasii. Mai povestim pana atunci. Am vazaut pozele, sunt super toate si voiniceii niste frumusei...imi place de Dragos ca face ca si Alexia...se pune in leganusul lui Victor, ha ha si Alexia vrea tot ce-i a lui Ada.... Pupici

Gety pupam pe Maria cea frumoasa.
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Cecilia C spune:
Mai fetelor, eu nu stiam de para ca poate face pietre la rinichi....la Ada mea ii place tare mult...acum ma mai gandesc daca sa-i mai dau.
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada