Bucurii de sept-oct 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
Meme1 spune:
Cecilia, la voi nu exista tetine variabile? De la fisher price (taiate in X) sau de la avent (cu forma triunghiulara)??? Prin cele variabile curge fara probleme laptele amestecat cu cereale, iti spun din proprie experienta.
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Cecilia C spune:
Meme o sa caut cu siguranta asa ceva....stiu ca unele paharute care au tetine sunt asa taiate in x....daca au astia de la Avent atunci o sa gasesc sigur. Mersi frumos si pupici

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Meme1 spune:
Cecilia, uite www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-1&productId=90313&N=24 &nvalue=24" target="_blank">aici.
Tot din proprie experienta iti recomand tetinele variabile de la avent, eu am avut si de la fisher price dar au tinut f putin, andrei tragea tare din biberon si dupa 2 saptamani erau compromise...cele de la avent insa sunt fff rezistente fiind taiate triunghiular...practic nu au moarte, andrei a reusit sa le distruga dupa ce a implinit un an de-abia....
Pupici
Cecilia C spune:
Mersi Meme o sa merg sa-mi cumpar si eu...tu cate cereale puneai la 180ml lapte????? ca daca pui prea multe cred ca nu mai curge asa bine...banuiesc ca maxim vreo 3 lingurite...
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
beatrix spune:
Cecilia, asa cum zice si Meme, eu folosesc o tetina taiata in X! Pana atunci ma chinuisem si eu cu gauritul si taiatul gaurii pt ca ori era prea mica ori prea mare gaura! Peste cea care o folosesc acum cu taietura in X am dat cand am cumparat o sticla pe care scria ca este de la 4 luni+! Eu folosesc firma Doddie! Am cumparat-o din farmacie! Incearca sa te uiti sa vezi daca totusi nu exista si la voi!
Cantitatea de cereale pe care o folosesc eu este destul de mica si laptele nu se ingroasa! Normal pe cutia de cereale scrie ca sa pui 3 masuri de cereale la 100 ml apa deci ar trebui sa folosesc 6-8 masuri de cereale la 240 ml apa pe cand eu folosesc doar una si jumatate!
Mie asa mi-a zis pediatra sa folosesc ca ideea e sa ramana totusi laptele de baza iar cerealele doar cat sa-i mai tina un pic de foame ca sa treaca noaptea!
Daca as respecta cantitatea de cereale scrisa pe cutie cu sigurantza ca nu ar trece nici prin tetina actuala ca se formeaza asa ca o pasta sau ca un piuree nu stiu cum sa ma exprim si atunci le dai cu linguritza!
Beatrix si Eric
Meme1 spune:
Cecilia, cred ca la biberonul de 240 ml puneam 2-3 masuri (scoops). Eventual puneam un pic mai multa apa pt ca imi era teama sa nu ii solicit rinichii prea mult (mi-era teama sa nu aiba acelasi efect ca atunci cand pui mai multe masuri de lapte decat necesarul de apa)...deci daca aveam 240 ml de apa puneam doar 7 scoops de lapte si 2-3 de cereale.
Oricum aici nu se recomanda a se pune cereale in lapte, se considera ca bebe o sa inceapa sa doarma noaptea cand isi va face necesarul de mancarica in timpul zilei...eu lui andrei i-am dat fff putin timp cereale in lapte, si asta cand era mai marisor...iar de dormit noptile fara sa se trezeasca sa pape a inceput la aproape 6 luni...
Pupici
AndraPG spune:
Sandra, eu ii dau bebitei mele Zyrtec, cite 5 picaturi/zi timp de 1 luna, pentru dermatita atopica, picaturile sint bune pentru alergii de tot felul, mincarimi, conjuctivita si altele, le tolereaza bine si doarme noaptea, nu se mai scarpina.
Pentru nasucul infundat, poti incerca spray-ul nazal de la Humex cu apa de mare, este foarte bun, bebitei mele cind are nasucul infundat si fornaie, ii bag cite un puf in fiecare nara si imediat respira usor si nu mai are probleme pentru citeva saptamini bune.
Sper sa functioneze si la tine.
O mamica fericita si implinita!
microbu spune:
quote:Eu abia azi incep cu Zyrtec, mi-a spus sa-i dau 3pic/zi doar cateva zile (pana va putea respira usor). Si eu folosesc Humex, dar nu ajunge crede-ma. Abia dupa ce am chinuit-o cu ser fiziologic (de mica nu-l suporta) a reusit sa atipeasca cate o juma de ora; si s-a obisnuit sa respire pe gura, macar nu se mai sperie ca are nasul infundat.
Originally posted by AndraPG
Sandra, eu ii dau bebitei mele Zyrtec, cite 5 picaturi/zi timp de 1 luna, pentru dermatita atopica, picaturile sint bune pentru alergii de tot felul, mincarimi, conjuctivita si altele, le tolereaza bine si doarme noaptea, nu se mai scarpina.
Pentru nasucul infundat, poti incerca spray-ul nazal de la Humex cu apa de mare, este foarte bun, bebitei mele cind are nasucul infundat si fornaie, ii bag cite un puf in fiecare nara si imediat respira usor si nu mai are probleme pentru citeva saptamini bune.
Sper sa functioneze si la tine.
O chestie ciudata este ca dr. a zis sa-i diluez Olynth pt copii cu ser fiziologic. Insa pe prospect scrie ca este indicat dupa varsta de 2ani?!?. Si la Zyrtec scrie dupa 1an, parca (sa nu spun prostii). De ce ni se recomanda astefl de medicamente pt copii de 5-6-7 luni?
Sandra
gargaritza
beatrix spune:
Sandra, imi pare rau de gargaritza ca e bolnava! eu nu te pot ajuta pt ca efectiv nu stiu nimic de medicamentele acelea!
stiu ca am intrebat pediatra o data cand eric a facut febra 38.5 ce sa-i dau in caz ca raceste si mi-ai zis doar de ser fiziologic in caz de nas infundat si pt temperatura sa-i dau perdolan baby.
insanatosire grabnica!
ce fain e sa ai de lucru la birou! una doua mai arunc un ochi pe dc! de luni iar ma duc pe teren!
Beatrix si Eric
Crisnemes spune:
Buna la toata lumea!
Azi si ieri nu am reusit sa intru deloc nici macar sa citesc ce ati scris , am fost cu Dragos la analize si dupa aceea afara si cu 2 copilasi credeti-ma ca nu a fost chiar usor. Azi am dus-o si pe o nepotica cu noi iar acum sunt terminata pt ca Dragos nu a mai vrut sa ma asculte defel.
Am pus niste poze noi Aici.
Victor e afara la soare iar eu merg sa citesc din urma.
Cecilia
de la voinicei pentru domnisoare.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album