Bucurii de sept-oct 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Xandrutza, !Atunci skimb lingurita! Caut una atragatoare. Merci de sfat!

Pentru cele interesate despre ursuletii Pampers.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!

Lili vezi ca sunt la farmaciile SensiBlue lingurite de la Primii pasi...in set cate 5...de diferite culori...
Eu pe Sebi ca sa il hranesc il hranesc in fiecare zi cu cate o lingurita.....si la fiecare masa schimbam culoarea.. si merge..

Azi sunt bucuroasa....am reusit sa il fac se Sebi sa bea 125ml de suc de morcov...nu imi vine sa cred...
Oricum cu lingurita i-am dat...ca daca il pun in bibe nici o sansa...deci sunt multumita.
Cristina...nu vreau sa mi-o iei in nume de rau...nu ma gandisem ca o sa ii dai la bb salam sau alte chestii....

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Auzi Mexxo, daca tot esti asa vorbareata, nu iesi la plimbare sa ai cu cine conversa?

Marina, nu, nu vreau sa aman diversificarea, am eu motivele mele intemeiate.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Fetelor, eu ii dau zilnic lui David care o jumatate de banana, pentru ca nu imi mananca mar fara, i se pare prea acrisor. El nu se impaca deloc cu manadrina sau portocala pentru ca sunt acre si la orice fruct ii dau trebuie sa adaug banana ca sa pape. Oare ii dau prea multa banana? Din toata seria aia de fructe, in afara de piersici pe care le mai gasesti, ce poti sa ii mai dai? La voi mananca lamai? sau kiwi?

Lili tu nu ai cu ce sa ii dai si eu nu am ce sa ii dau. Ce diversificati suntem .

mirabela situl arata tare bine. Hai mai mamici de bucurii, mai trimiteti poze sa umplem pagina cu puiutzi frumosi.
ramomar galbenusul fiert bine il amestec in supa de legume. Maxim 2 galbenusuri pe saptamana e indicat. Nici eu nu mai am timp de nimic de cand iesim cate 3 ore-3 ore jumate afara.
alina ti-am admirat puiutza.
Marina pupam fetitza cu rochita. Foarte frumoasa printzesa.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

ma duc sa pregatesc piureul de legume (acelasi...) si dupa aia o stergem afara ca e cam soare...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

na, ca nu m-am putut abtine...
ignatica, narcisa mea adora merele acrisoare... ma gandesc sa incep sa-i pun in supica lamaie, cateva picaturi... kiwi e prea devreme; eu cand am inceput sa-i dau sucuri de fructe (i-am dat si mandarine) ii dadeam diluate cu apa fiarta si racita, crescand treptat cantitatea de suc.

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Adelina si Maruca sunt niste scumpe - sa va traiasca.

Cristina cred ca e ok sa incepi diversificarea la 5 luni.Si eu tot asa am inceput chiar pe 4 luni si vreo trei saptamani ( cu cereale).Am intampinat ceva greutati la gusturi dar acum e ok si papa tot ce ii dau.Chiar papa mai bine si laptic.Mie mi s-a parut ca mesajul tau a fost f. clar. si bafta la diversificat.

De asemeni si puiutului Mattias de Mamilili.

Sephora sanatate lui Matteo.

Noi papacim si pe urma plecam un pic pe afara.Eu sunt in curatenia de Pasti si am un chef.....

la tot si O ZI BUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi ANi!!! Alesio si Rebecca Riana la implinirea celor 6 lunisoare, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri.

Lakioana
sa-ti traiasca frumusica, sa fie sanatoasa si sa creasca mare.

Bun gasit fetelor!!!! speram ca nu ne-ati uitat....si daca ne-ati uitat o sa va aduceti aminte de noi, ha ha nu-mi vine sa cred ce a trecut vremea si uite ca maine are si Ada mea 6 luni, altii bebei sunt si mai mari, vorbim deja de mancare si azi maine vom fi langa pitici cand vor face primii pasi.
Chiar nu stiu cum a trecut vremea si azi maine piticii nostri nu mai sunt bebelusi si mie tare rau imi pare, hmmm...

Noi crestem frumos, am inceput cu diversificarea cam pe la 4,5 luni, i-am dat putin suc de morcov, cereale, acum mancam dimineata pireu de fructe din mar, para, pruna, piersica, mango, banana si ne place tare mult...la amiaz i-am dat din borcanele si mananca dar de luni o sa incep sa-i fac eu supa cu legume si carnita si gata cu borcanelele...i-am dat si galbenus de ou, o data numai....cerealele le mananca tareee bine, cred ca nu este copilas caruia sa nu-i placa.....lapte de la mami nu mai bem ca nu mai vrem sa sugem... a supt 5 luni si-apoi inca 2 sapt numai noaptea si ziua ma mulgeam si-i dadeam cu sticluta...apoi din 4 martie nu a mai supt deloc si nu m-am mai muls nici eu si lapticul a inceput sa se cam duca...sunt multumita ca i-am dat sa suga 5,5 luni, mai mult ca la Alexia oricum. DAca mai sugea aveam lapte destul si inca pentru multa vreme dar asta e, ce sa facem.

Pufy imi pare rau pentru pierderea suferita si va doresc numai bine.

Sunteti norocoase fetelor daca bebeii nu se mai trezesc noaptea...si noi avem cam 2 treziri dar de aseara am inceput sa-i dau cerealele inainte de culcare si nu dupa-masa..si eventual si lapte daca mai vrea si a dormit mai mult azi noapte...sa vedem cum o sa dormim in noaptea asta....cica cerealele le fac si somnul lin, habar n-am daca asa e....voi ce le dati seara sa manance?????

va pupam cu toate cu mic cu mare si sper de-acum inainte sa fim mai prezente.

Am si eu o carte cu diversificarea si o s-o pun pe contul comum.

Avem Pozitze pentru cine vrea sa vada cat am crescut.

Pupici tuturor

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

sarbatoritilor de azi si celor de ieri.

Gargaritza este mucioasa rau, vad ca pe toti i-a afectat vantul asta groaznic. Azi-noapte am dormit juma de ora, ea cam o ora si juma...Sunt "chiaunel". Ne cu lingurita de panadol, nu ne place deloc nici in ceai/lapte/apa. Offffff....
De la 10-11 azi tot atipeste dar se trezeste ca nu poate respira. Am sunat dr si mi-a zis sa-i iau picaturi ZYRTEC. Voi ati dat la BB vreodata? De tusit nu tuseste, are doar nasul super infundat (de azi ii si curge) si tot stranuta. Nici febra (max 37.8) nu are...
Am citit pe alte forum despre mamici care folosesc pt BB pe timpul noptii Karvol sau Vaporub. Pe astea le-ati folosit?

Si nu va mai mirati atata de salam la 3luni ca io stiu pe una cu sarmale la 5luni...

I-am luat gargaritzei o salopeta noua si-i sta asa bine ca-mi vine sa o pap.
Avem aici dovada faptului ca stam in funduletz, amintire somnoroasa de la prima plimbare cu mami cu masina (numai noi 2 am fost si am murit de fricaaaaaaaa dar totul a fost ok) si pozitii ciudate 1, 2 si 3.

Pupam 2 frumoase Adelina si Maruca .

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Cecilia,eu ii dau cereale la ultima masa! ii fac biberonul din 240 ml de apa + 8 masuri de lapte parf + o masura si jumatate de cereale din orez simplu Nestle! mananca in jur de ora 21-22, mai scanceste un pic in jur de 5 dimineatza dar ii bag suzy si doarme pana pe la 7 de regula! mai sunt si exceptii cand chiar nu se linisteste la 5 si atunci ii fac biberon normal din 180 ml apa +6 masuri lapte praf!
(o masura= linguritza aceea care este in cutia de lapte praf!)

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Beatrix, mersi frumos dar eu din pacate nu pot sa-i pun in biberon cereale ca nu sunt asa biberoane prin care sa treaca cerealele..trebuie sa i le dau separat si atunci nu mai bea atata lapte.
Cu Alexia am incercat tot asa sa-i pun in bibe cereale, am gaurit niste biberoane sa fac gaurica mai mare dar ba mi-a iesit prea mare, ba prea mica....asa ca eu numai daca ii dau separat cerealele.
Pupici la toate

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput