Bucurii de sept-oct 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
GETY spune:
Noi ne pregatim de plecat afara.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
MamiLili - am o prietena care are un copil de 8 luni si are in cap numai idei de genul asta. Copilul ei mananca de la 3 luni salam si peste afumat, bea suc Santal, in conditiile in care acum are 11 kg (nascut vu 2,900kg), si mai nou a facut cateva tentative sa mearga in patru labe, dar ea nu-l lasa, ca cica o sa mearga mai tarziu (l-a pus in premergator de la 5 luni si doar acolo il tine toata ziua!!!). Si ce nu i-as zice, ea tot asculta tot felul de babe, iar pe mine nu... Si pe mine ma bate la cap cu tot felul de prostii, cica sa nu-i mai sterilizez biberoanele dupa fiecare masa ca o sa fie prea sensibil cand va fi mare si sa nu-i mai dau haine de bumbac, ca dupa aia toata viata o sa trebuiasca sa-l port doar in bumbac.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!

mexxa spune:
am trimis 2 carti cu retete...chestii de diversificare in e-mail comun.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
GETY spune:
Sunt tare curioasa ce scrie in ele, dar nu mai stau, plec cu Maria la soare. Ne citim mai tarziu.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:

Nici n-am apucat sa va salut in postarea trecuta, atat de tare m-a revoltat atitudinea acelei mamici.
Si ca veni vorba despre asta, eu cred ca s-a produs o neintelegere. CristinaGoji n-a facut decat sa exemplifice atitudinea acelei mame, nicidecum n-a zis c-o urmeaza.
Liduta, scrie-ne mai des!
Alina Morostes, ti-am admirat pozele!
Despre ursuletii Pampers este un subiect la "Discutii generale", va puteti lamuri acolo cum sta treaba. Am inteles totusi ca s-a incheiat campania de trimis plicuri cu ursuleti de prin ianuarie. Caut linkul si-l pun imediat.
Am fost si noi la controlul de 5 luni. Suntem in grafic, totul ok. De maine incepem diversificarea. Problema e alta: i-am dat copilului biberon, nu stie sa bea cu el. I-am dat canita cu cioc...nici din ea nu stie sa bea, mai ales ca trebuie sa traga el, pe cand din bibe curge de la sine. Lingurita n-o mai accepta fiindca-i dau picaturile de fier si calciul cu aceasta. Fierul i-l dau de-o luna...si mai avem inca o luna de tratament. Offf s-a inhibat de la lingurita. Nici Vigantolul nu mai pot sa i-l picur in gurita fiindca o inlesteaza tare si abia o pot deschide. Tare-s curioasa cum o sa-l diversific.
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!

xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by mexxa
am trimis 2 carti cu retete...chestii de diversificare in e-mail comun.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Andreea, mamica deSebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
le-am vazut; cartebebe am pus-o si eu in mailul comun... dar acum ma uit pe cealalta

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
mamilili, eu am patit asa cu narcisa, ii dadeam picaturile cu lingurita (una roz), si la inceput nu vroia sa pape ce ii pregateam, asa ca am schimbat lingurita, are una verde si pe aia o mananca si goala
, tot incearca ea s-o duca la gura...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
MamiLili spune:
Xandrutza,
!Atunci skimb lingurita! Caut una atragatoare. Merci de sfat!
Pentru cele interesate despre ursuletii Pampers.
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias

lakioana spune:
Mirabela ... am trimis alta poza pentru site...mersi frumos ca te ocupi!
Pupici
_
Lakioana mami lui
Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
matahut spune:
Ramo, galbenusul trebuie fiert tare, adica 20 de minute. Apoi strivit cu furculita si amestecat in piureutul de legume. Se da de 2, 3 ori pe saptamana, alternand deci cu carnitza.
Lili, grea dilema....Termina fierul si incepe dupa aia diversificarea. Sau da-i cu un alt tip de linguritza, desi....e clar ca Mathias nu vrea de fel sa deschida guritza fiindca tot ce ii baga mami in afara de tzitzi a observat el ca e cah ![]()
Am terminat zugravitul pe ziua de azi. Fug afara ca Maruca si-a pierdut rabdarea tot privindu-ma pe mine cu trafaletul ![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

.