Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
saftoiu_gina spune:
Carla eu am dat ieri morcovul pe razatoarea de sticla si a mers ,din morcov a iesit sucul iar la mar l-am pus intr-o fasa si l-am stors.
Aseara am cumparat cereale de la Milupa de orez ,o cutie albastra,sa vedem acum daca le mananca,dar pentru asta mai asteptam doua saptamani.
Azi incercam iar sucul si supraveghem indeaproape.
Ma bucur ca s-au terminat disputele
.
Noi am fost ieri la cumparaturi la carrefour impreuna cu Ana ,aaaa... dar nu e prima data ,pentru ca nu am cu cine sa o las ,am vrut sa o plimb si in Bulgaria dar nu am stiut ca-i trebuie pasaport.Soacra mea nu stie sa aiba grija de un copil se pricepe numai la jucat si sa intrebe ,azi a facut kk ?
Sarbatoritilor de azi Mirela Briannasi Elisa Cristiana
---------------------------------------------------
GINA
printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Ieri m-a speriat rau piticul. La 11.30 avea febra 38.5. I-am dat efferalgan, dupa o ora i-a scazut, nu a mai facut deloc pana acum. Mi-e tare frica de infectia aia urinara! Oare sa nu se fi vindecat????/
Ralucalui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
Da' de ce te gindesti tu repede la infectia urinara?Ati terminat tratamentul?Ce te face sa crezi ca inca mai exista infectia?Doar febra?Alt simptom,care sa te ajute sa intelegi...de la ce a fost febra?Pooopam tare sa treaca

Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
mayaione spune:
Mirona mare dreptate ai avut, chiar vor exista discutii, asa ca renunt la ideea cu site-ul. Lucrurile ar trebui sa fie simple, se stabilesc niste reguli, cine e de acord, bine, cine nu, nu apare pe site si gata. E nasol cand la inceput esti super incantat, apoi te razgandesti si nu mai esti de acord, stresezi si mananci timpul persoanei care se ocupa cu asa ceva. Suntem mamici si ar trebui sa discutam numai despre cum ar trebui sa ne perfectionam aceasta postura, nu sa ne certam, sau daca o facem sa fie doar un schimb de pareri, fie ele si contradictorii, intr-o maniera eleganta, nu jignitoare. Altfel pierdem aiurea din timpul acordat bebelusilor nostri.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
auras_v spune:
marair cred ca ar tb sa incerci sa-i schimbi obiceiurile...cu siguranta nu va fi usor ,inarmeaza-te cu multa rabdare si incearca sa-i dai sa manince doar cind e treaza ...e mai usor sa faci acum o schimbare de cit cind va fi bb mai mare ...gindestete ca va veni si diversificarea ...ce veti face...tot in somn si alimentele semilichide si solide ...depinde doar de tine...incearca mai intii cu mesele din timpul zilei...succes si mai intra sa ne spui cum merge
dianocica noi am facut botezul pe 27 ian si am ales un restaurant din cartieR pt a fi cit mai aproape de casa ,ancuta a stat la restaurant pina pe la 7 si apoi acasa pe rind cu cele doua bunici ...petrecerea a tinut pina la 1 iar acasa am venit o singura data sa o alaptez in rest a papat la bibe ...despre suzi nu prea am experieta ,la noi nu e primita de cit rareori afara si atunci cind dormea ,am in casa vreo cinci suzete de la diverse firme diverse forme ,le tot fierb ca poate poate o sa accepte vreuna dar deocamdata suge de zor la miini ,jucarii, paturici si scutecele ...tot ce prinde mai putin suzeta ![]()
carla razatoarea de sticla poti sa o folosesti la mere, piersici ,pere...pina una alta bucurate de storcator
stiu ca-ti palce...
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
doradora spune:
azi i-ai luat temperatura? cum e?
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by saftoiu_gina
Carla eu am dat ieri morcovul pe razatoarea de sticla si a mers ,din morcov a iesit sucul iar la mar l-am pus intr-o fasa si l-am stors.
Aseara am cumparat cereale de la Milupa de orez ,o cutie albastra,sa vedem acum daca le mananca,dar pentru asta mai asteptam doua saptamani.
Azi incercam iar sucul si supraveghem indeaproape.
Ma bucur ca s-au terminat disputele.
Noi am fost ieri la cumparaturi la carrefour impreuna cu Ana ,aaaa... dar nu e prima data ,pentru ca nu am cu cine sa o las ,am vrut sa o plimb si in Bulgaria dar nu am stiut ca-i trebuie pasaport.Soacra mea nu stie sa aiba grija de un copil se pricepe numai la jucat si sa intrebe ,azi a facut kk ?Sarbatoritilor de azi Mirela Briannasi Elisa Cristiana
---------------------------------------------------
GINAprintesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)

asta cu soacra e tare...si a mea intreaba tot timpul "da nu o fi ud, mama?" Dar eu o banuiesc de ce intreaba......ca de cate ori ma prinde la schimbat scutec, sta cu ochii bagati la bietul nepotel...stiti voi unde, oare ce o vrea neaparat sa vada? Daca seamana fiul cu tatal????? 

Si cred ca moare de nerabdare sa prinda si ea un schimbat de pampers....Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a treia
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Ieri m-a speriat rau piticul. La 11.30 avea febra 38.5. I-am dat efferalgan, dupa o ora i-a scazut, nu a mai facut deloc pana acum. Mi-e tare frica de infectia aia urinara! Oare sa nu se fi vindecat????/
Ralucalui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
Da' de ce te gindesti tu repede la infectia urinara?Ati terminat tratamentul?Ce te face sa crezi ca inca mai exista infectia?Doar febra?Alt simptom,care sa te ajute sa intelegi...de la ce a fost febra?Pooopam tare sa treaca
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Pai tocmai asta e buba....nici un fel de alt simptom, decat lipsa poftei de mancare. Ieri a mancat la 4 120 ml, la 8.30 40 ml si tocmai pe la 13 inca 100 ml. In rest, nimic- nu muci, nu tusit, nu stranut, nu agitatie, nu apatie.....total normal, numai febra. Am terminat tratamentul de 5 zile, azi ducem noua proba pentru urocultura.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a treia
Ralumat spune:
Chris, cred ca pe mine ma itnrebai de temperatura....azi era 36,7. Ieri am luat cam la doua ore....tot in jur de 37. Precizez ca e luata rectal cu termometru de la Chicco care se seteaza pentru rect, deci indica temperatura adecvata, nu mai trebuie scazut ceva.....Oricum, se simte foarte bine la mana. Cand avea temperatura ardea, apoi a fost rece tot timpul pe frunte. Si azi-noapte la fel. Pediatra banuieste si ea acelasi lucru....sper totusi ca a fost numai o supraincalzire....stiti voi ca eu sunt optimista.
Si cu tot optimismul meu, ma duc sa sun pentru un abonament de sanatate la Euroclinic. Daca va trebui sa facem investigatii mai amanuntite, prefer sa fie acolo.....![]()
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
madaluta spune:
a-deju[/red:]Azi pupicii se intorc in sens invers:

de la naparstoc spre motan...
[red]dandusa : noi am luat aseara cereale de la Milupa (orez simplu) pt 4 luni.Aveau si de la nestle numai cu orez dar scria k sunt pt 6 luni.Acum nu stiu care o fi diferenta daca ambele sunt doar orez curat...Bafta multa si la papatul cu lingurita...ca mie mi se pare f greu. Nici nu veeau sa man gandesc la perioada in care vom incepe si noi...
Azi iesiti la plimbare? tot acolo si tot in jur de 13.30? se pare k mucii nostri s-au oprit si cum eu nu am stare in casa am veni si noi...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
dandusa spune:
quote:
Pai tocmai asta e buba....nici un fel de alt simptom, decat lipsa poftei de mancare. Ieri a mancat la 4 120 ml, la 8.30 40 ml si tocmai pe la 13 inca 100 ml. In rest, nimic- nu muci, nu tusit, nu stranut, nu agitatie, nu apatie.....total normal, numai febra. Am terminat tratamentul de 5 zile, azi ducem noua proba pentru urocultura.
Ralucalui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
Bafta mult la analize,sa fie bine.
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa