Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by madaluta

Azi iesiti la plimbare? tot acolo si tot in jur de 13.30? se pare k mucii nostri s-au oprit si cum eu nu am stare in casa am veni si noi...

...iesim,ca asa a ramas ieri...,pe la 13.30 sintem in fata la Zodiac.
Mersi de sfat,am sa ma duc sa iau si eu azi cereale si sper sa pape domnisoara mea,cea pretentioasa...Pooopam

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

A-DEJU,DAPHNA,
sa va traiasca bebelusii ,sa creasca mari si sanatosi
Haideti in parc sa sarbatorim...

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of, a mai dormit 5min, a mai supt 10....acum a adormit, sper ca mai mult de data asta...ca si mie mi se inchid ochii...da' il mai tin un pic asa, doar doar o adormi mai bine...

dandusa deci esti cat de cat mai bine...atunci nu te mai bipai azi....dar sa sti ca amenintarea ramane valabila...
ralumat mama nebuna -mama nebuna, dar eu tot in tine am incredere...simti tu ceva...ia faceti voi analizele ca tre sa planuim o iesire in herastrau si vreau sa vad flacaul...

alo, bucurestence!pe cand un herastrau?

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Buna dimineata
am aparut si eu dupa cateva zile bune de absenta .

La multe lunisore bb sa fie sanatosi
Ma bucur ca va trecut suprarea si este totul bine pe aici.
BB Nicole este bine multumesc lui DD nu mai vomita deloc de aproape 3 saptamani, Papa 120ml la o masa si are 5kg si 60 cm a luat 800 g intr-o luna.
Stiu ca ati mai discutat de diversificare si vroiam sa va cer parerea daca este bine sa se inceapa diversificarea la 4 luni direct cu supita.Noua asa ne-a spus doctorul sa facem.
Poate o sa credeti ca intru numai cand am nevoie de un raspuns,nu este asa din pacate am avut o problema de sanatate si nu am putut intra daracum am sa incet sa citesc tot sa ajung si eu la zi

Dolores imi pare tare rau ca nu mai vrei sa fi cu noi.

Va trimit cate un la fiecare.
Nu stiu daca ati vazut dar avem si niste pozici noi.
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Hai ca se pare ca e mai somnoros azi...tocmai azi, cand trebuie sa-l conving sa faca pisu' in punga! Am apucat de am mai dat un ochi in urma...Dianocica, noi am facut botezul la Casa Iancului pe Popa Nan. Cam inghesuit.....insa nu ne asteptam sa vina chiar toti pe care i-am chemat. Despre mancare nu stiu nimic....ca noi nu am mai avut locuri la masa, iar cu farfuria in brate nu mi-a venit sa stau...asa ca am "intretinut" invitatii.....

Ahaaaaa, nu m-ai uitat. Pai faza cu "mama nebuna" nu tine azi...chiar trebuie sa-i repetam urocultura dupa tratament, sa vedem ce am reusit cu antibioticul ala. Pe viitor, pana la 1 an, aceasta urocultura o vom face lunar, ca sa verificam daca recidiveaza infectia, Cat despre alte investigatii (la care ma refeream in mesajul cu Euroclinicul), mai bine sa nu stiti.....si sa nu stim nici noi .

Cred ca Lauraintreba de pozitia la carucior...noi am ridicat la treapta 1 (daca consideram 0 jos de tot) cam de la 2 luni, ca la treapta 0 statea cu capul mai jos decat restul corpului (asta am observat abia cand a inceput sa se vaite ca nu mai vrea in carut). oricum, regret ca am luat carut sport si nu m-am orientat catre ceva care sa aiba si landou....chiar daca ar fi fost o firma necunoscuta.....deocamdata exersam statul in casa in carut. I-am inaltat nivelul cu paturici si o pernuta, practic sta tot intins, dar mai sus, si poate vedea in jur. Am readaptat sistemul de prindere in centuri (sa nu-l scap pe drum), si se pare ca ii place asa.....mai vedem .....s-a trezit, merg sa il pacalesc cu un biberon....

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of, neuronu'asta cred ca vrea scandal...am uitat sa zic de pozele cu oana si kara. foooarte tari...sa mor cand am vazut cum o trage pe oana de par... mama ce misto tre sa fi fost, voi la taclale si fetele cu ale lor...mai dar nu au fost deloc geloase? ca d cand l-a vazut pe ala mic...parca murea...ce i drept cand am vizitat un baietel mai mare...n a fost asa rau...va pe toate 4
hai ca in dimineata asta ma misc greu de tot...dandusa, claudiu la bara zici..? pai de ce nu scri domn'le cu rosu, sa vada tot chioru'...hai, trece ma pe lista...of, iar n ai fost atenta ieri...mai tu iar vrei bataitza? din aia cu biciul? cristina miorlaita nu e oaia, e aia mare cu papion si fund urias...of of of...mai iar pun biciul...fi atenta...

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Oanacat, daca dau click pe "poze nicole" mie imi deschide outlook....

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaCat

Stiu ca ati mai discutat de diversificare si vroiam sa va cer parerea daca este bine sa se inceapa diversificarea la 4 luni direct cu supita.Noua asa ne-a spus doctorul sa facem.
Poate o sa credeti ca intru numai cand am nevoie de un raspuns,nu este asa din pacate am avut o problema de sanatate si nu am putut intra daracum am sa incet sa citesc tot sa ajung si eu la zi

Oana,nu-ti face griji cu intratul si cititul pe forum...,unele mamici au mai mult timp,altele nu...,nu se supara nimeni pe tine,stai linistita,cum te simti?,esti bine acum?
Despre diversificare...,mie mi-a spus pediatra initial, sa incepem tot cu supa,dar la 5 luni sau 5 jumatate...,acum ca avem probleme cu greutatea,zicea ea...,sa incepem de acum,adica 4 luni si jumatate...,eu n-am sa incep ,pentru ca nu o va ajuta sa ia in greutate...,asa ca am sa mai astept mult si bine,pina isi va reveni cu cereale,sper ...si apoi vom incepe si noi tot cu supa,probabil pe 5 luni si jumatate...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Relumat incearca acum...nu stiu ce are ca adresa este buna
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

...dandusa, claudiu la bara zici..? pai de ce nu scri domn'le cu rosu, sa vada tot chioru'...hai, trece ma pe lista...

...ai inebunit?,pai cum sa scriu domne' cu rosu...,sa se vada din tot unghiu', o-r sa sara toate calare...,vin si"piersicute","stelute"si mai stiu eu ce "burtici"...,las' asa sa fim in familie...,sa-l impartim frateste...shshshshshs,sa n-auda lumea toata ca atunci il convocam si pe Alex al tau sa dea din buric...,pina una,alta ,baga ceara la incalzit si pregateste podoaba"capilara",ca poate avem nevoie de intariri...,tu nu vezi ce inghesuiala-i aici

Poze Dandusa

Mergi la inceput