Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

acest subiect..aceste certuri sunt interminabile si se pot intinde pe capitole intregi

donia, asa voi face, voi trimite mesaj la admn

cris..un sfat..cauta mult mai in spate....cand fetele au raspuns..deja imi spusesem oful

aceste fiind spuse imi cer mii de scuze ca am suparat..imi pare bine ca v-am cunoscut si ca raman si vreau sa-mi ramana in minte perioada frumoasa dintre noi.

angi te rog mult sa stergi pozele mele...eu m-am sters din lista de pe prima pagina si am sters si albumul comun

v-am pupat si va doresc numai bine si sanatate si sa aveti grija de puiutii vostri cei scumpi pe care i-am asteptat atata timp cu multe povesti,lacrimi,bucurii etc...pa fetele

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pt ca aseara am stat la discutii cu fetele, domnul d mi a dat bataitza...si s a trezit la 3......si la 6 iar......si cu un chef de vorba...pana acum le a zis...aggg, eg, igi, ii, ggg, ng(asta mai spre sfarsit de abi acum si numai superrleganat si in scandal a adormit....

dar ce mi vad ochii...chef la constanta...ziue lu' motanu'... sa ne traiesti si pune blanitza aia la incretit pana nu se supara maica ta...

daphna lma pt pui

ehe...aseara ziceam ca neuronu s a culcat la 10, ora lui, da' bag seama ca doarme si acum buba...ar fi trebuit sa se trezeasca pe la 8 da' vad ca ...pauza...adica am uitat de fapt de ce intrasem...si uite ca tot am scris ceva...
era un banc destul de prost cu 'gata pauza, capul la fund...'merge...si va mai zic unu', asa de dimineata... un tip se duce la o prostituata si dupa ce tremina treaba ii zice: banii sunt falsi! ea: tu sa fi sanatos! hai ca a fost tare, v ati prins? nu? nu? hai ca e funny...nu va mai lasati greu...eu iar sunt pe aratura asa ca ma duc sa pun pisoiul in pat si sa incerc sa mai adorm...

de botez intrebam de local...

editez ca mi am amintit cris eu citisem ca nu ar fi bine sa o lasi sa si tina singura recipientul din care mananca...sincer nu mi amintesc de ce, ca nu prea m a interesat daca mai avem tzitzi am fost cam ignoranta la acest gen de probleme...si raspund asa nestiutoare pt ca asta e genul de intrebare la care, zic eu, e greu sa primesti raspunsuri...ca nu cred ca se confrunta multa lume cu problema asta...poate gresesc...ce bine ar fi..
mai aveam si niste intrebari dar...cine mai stie?
_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna de dimineata,
cum subiectul este inchis - nu-mi ramane decat sa-mi tin gura.
M-as bucura daca ati reveni la normal. Sper sa treaca repede.

Doar atat mai am de spus - imi pare nespus de rau de retragerea Loredanei. ma simt cumva ca si cand as face parte din motivul plecarii ei. mai bine-mi tineam gura(tastatura).

Ziua de ieri ne-a adus ceva nou - am planuit cu Dia o socializare a fetelor noastre. Avem pediatra comuna - asa ca la fiecare vizita vorbim si de Kara si de Oana. La ultima vizita m-a intrebat daca se joaca impreuna. Am ramas cam uimita de intrebare - dar cand am vazut ca si in parc interactioneaza cu piticii cand este scoasa din carutz si ii vede ... nu am mai stat pe ganduri.
Asa ca ieri am fost in vizita la Oana. A fost haios pt noi - mamele sa le privim, ele se jucau, se tineu si de manutza, se uitau care-i mai grasa si mai bucalata, s-au tras si de par (cine are - sa-i traiasca - cine nu - poate o sa-i creasca), a incasat si ceva palme Kara - dar asta e filmata faza - pun filmuletul cand il micsoreaza Dani si au mai stat si la o sueta.

Ideea e ca le-a placut - dar noi nu am realizat cat de repede a trecut timpul si am stat cu ele cam vre-o doua ore jumate - mult prea mult pentru ele - si capacitatea lor de concentrare.
cert e ca o sa repetam experimentul.

s-a trezit sefa - am fugit.
you all

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Neatza!
Chris azi bagam doua linguritze de morcov?!!Tare entuziasmata de diversificarea asta, parca vad ca-mi trece repede!

dianocica, bebinuta

dandusa super mesajul tau cu biciuirile...m-a distrat teribil!

Asaaa trec la problema mea diversificarea..mi-a venit sotul cu razatoare din sticla...o mare prostie nue buna de nimic asa ca azi dau frumos storcatoruk de fructe jos , il sterg de praf si fac suculetz de morcov pentru fi-mea si pentru mine! Si mai incolo vad eu cine l-o spala!

Va pup, o zi buna

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

neatza,
vad ca s-au mai linistit spiritele, .... a venit primavara, haideti sa ne bucuram de vremea frumoasa de afara....
si acum sa raspund la ce imi mai aduc aminte, ca in ultimul timp sint tare uituca:
dia, nucile se pun la baieti in vanitza, ptr a avea "bijuteriile" tari ca nuca
laura, si eu ma gandeam sa ridic spatarul pana la primul nivel, dar nu am facut-o.. luchitza oricum cam doarme cand sintem pe afara
dianocica, eu tin la tine la fel de mult, chiar daca nu am mai vorbit la fel ca pe vremea odiseeiei.. eu de fapt, acuma intru cam rar, si mi-e tare dor de multe mamici.. dar asta este.. nu mai gasesc timp deloc; imi place de tine ca esti fresh.. au fost tare tonice postarile tale, mai ales acuma in perioada asta de "gaura neagra"; dar eu stiu ca vom trece si peste asta; pupam dulce pe dmic (luchitza doar ii zambeste strengareste) si mamica lui scumpa
dandusa, unde pleci draga? crezi ca nu vin la mare dupa tine? luchitza o va "detecta" imediat pe crinutza.. ca doar e mare crai; si poftim acilea
si tot dandusa - sa vina luchitza sa dea lectii la papa cu bibe.. el apuca tetina din mers.. parca e catel; bafta in continuare.. cu cerealele.... o sa fie totul bine.. si acuma vad ca dai chef... nu-l voi rata.. VIN!!!! aoleu.... dans la bara???? o sa fie greu pentru mine ; nu ma ispititi...
miro, super Karina ta; ce frumos rade ea
asiza, pupici de la noi.... si haide afara ca e superb
carla, ce bine ca ne tii la curent cu diversificarea.. sa vezi ce te voi stresa peste vreo luna.. te pregatesc de acuma, ca sa stii..
s-a trezit luca si nu am terminat de citit
pupam dulceYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dolores

v-am pupat si va doresc numai bine si sanatate si sa aveti grija de puiutii vostri cei scumpi pe care i-am asteptat atata timp cu multe povesti,lacrimi,bucurii etc...pa fetele

...mie nu-mi vine sa cred...si imi pare nesups de rau...,pentru ca asta ai decis......o sa ne lipsiti tare si tu si Davidutzu'...,unde o sa mai vedem si noi poze cu voi?!?...,imi pare rau......da' eu stiu ca n-ai sa rezisti tu fara sa ne citesti...,eu iti dau doar citeva zile...,de stat departe de noi...,stiu ca ai sa te loghezi...,sa intri macar sa vezi ce mai facem...stiu ca n-o sa rezisti...,fara noi...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineataaaaaaaaa! E buna, nu?
Marair, si eu cu baietelul meu am trecut prin experienta asta cu mancatul mai bine in somn. Adica mai exact: in timpul zilei, treaz fiind, manca asa si asa, dar mai mult urla la fiecare biberon, noaptea insa, se trezea singurel de foame, plangea, eu fugeam repede sa prepar laptele, lua bibe si tragea cu putere, fara comentarii, de termina urgent biberonul, iar ziua ne chinuiam fioros. insa noaptea manca mereu cu ochii inchisi, deci banuiesc ca asta inseamna in somn. Am fost la dr si ne-a explicat ca bebe e un mofturos, nu-i mai placea gustul laptelui, iar noaptea somnoros fiind, si totodata flamand, nu mai avea chef de mofturi.Cam asta e experienta noastra. Totul s-a rezolvat pana la urma,acum David mananca bine, dar uitanadu-ma in urma regret ca m-am stresat atat de mult, ca pana la urma stiu ei cand le e foame, nu mor de foame cu sigurantza.
Dia, si david ar vrea sa-si scoata o masa, mai ales daca ne plimbam prin parc, doarme asa de bine, trece ora de masa, el nici vorba sa protesteze!!! Eu insa nu-i dau pace. desi cred ca gresesc : noi suntem inca la 6 mese, si nu ar fi o tragedie daca am trece la 5, nu?
Laura dragutzoooooo, cum sa nu ne pese de ingerasi??? Uite:
1. caruciorul meu are o pozitie intermediara intre orizontal si sezut, dar sincer, inca nu m-am incumetat s-o folosesc. Asa ca David calatoreste la orizontala.Doarme ce doarme, iar apoi cand il vad ca se foieste, il iau in brate putintel sa vada si el, vorba ta, soarele, copacii, cerul... Insa cel mai bine e in marsupiu, acolo nu se foieste niciodata, se uita cu ochii maaaaari la tot, si rade de se prapadeste. Il amuza lumea asta! Numai ca mie mi se rupe spatele, dar mai poposim pe-o banca ceva...
2. Nu iau jucariile afara. Ti-am scris, jucariile lui sunt noile descoperiri: albastrul cerului, babele din parc, copiii ce joaca fotbal, vanzatoarea de la magazin, etc.
Il pupam pe Daniel. si noi vom incepe cu cereale, ca nu suntem dolofanei.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

pt ca aseara am stat la discutii cu fetele, domnul d mi a dat bataitza...si s a trezit la 3......si la 6 iar......
_
diana si david din 03.12.06

...hahahaha,Crinutza s-a trezit la 2 si la 5...si urla de foame...,n-am mai patit asa ceva...,deci s-a dus somnul meu de frumusete...,azi sint urita...,ne-au pedepsit copii ca am stat pina tirziu...

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Si repede, ca am miscari de trupe....eu voi intra din ce in ce mai rar pe aici, desi o sa-mi fie tare dooor. Insa slava Domnului s-a facut frumos afara, asa ca o sa ne cam mutam la curte sau in parc. Iar seara, PC-ul este al lui tati! V-am zis asta asa, ca sa nu ma dati disparuta...macar la 2-3 zile, tot apar pe aici.

Ieri m-a speriat rau piticul. La 11.30 avea febra 38.5. I-am dat efferalgan, dupa o ora i-a scazut, nu a mai facut deloc pana acum. Mi-e tare frica de infectia aia urinara! Oare sa nu se fi vindecat????/

P.S.- ame ditat, ca m-a apucat scrisul inainte sa vad ca e inchis subiectul......

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yagmur

dia, nucile se pun la baieti in vanitza, ptr a avea "bijuteriile" tari ca nuca

...vaaaaiii saracii baietei...,pai cine vrea sa aibe non-stop erectie?Saracutii de ei...,auzi ce-au mai scos babele astea teroriste,ce babisme...,cred ca ele inventeaza din propriile dorinte...,pai cu sa umble baiatul cu cocosul "up",non-stop?!?

YAGMUR,
deci vii la party in pijamas?Pentru tine ...,special...,mai aducem un prieten...,care este striper mai cu experienta...,tot ce tre' sa faci,este sa dai pe git, o visinata...,de restul se ocupa organizatorii...,tanananananananam,tananananam,"you can live your bra on"...,tanananam

Poze Dandusa

Mergi la inceput