Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
dianocica spune:
cu regret va anunt ca, desi tare as fi vrut sa stau pana la ora inchiderii...pic de somn...si copchilu' doarme si parca vad ca la 5 iar se trezeste pt un kk care o sa l tina 2 ore...si ghici cine nu mai adoarme dupa...nu, nu el...concentrati-va!!! ce pisici...EU.EU NU MAI ADORM!!! deloc nu sunteti atente...ntz ntz ntz...mai e juma de ora...hmmm...ce se mai poate intampla...eu una, daca as avea musca pe caciula si as vrea s o fac lata as scrie la 12 fara 1-2 minute si as arunca matza in curtea vecinului...[:-)))}] stiu, sunt in mare forma azi...
mi au murit laudatorii ca in rest sunt fresh...
va
pe toate si noapte buna...
_
diana si david din 03.12.06
dandusa spune:
Si eu,si eu....
Nu stiu cit este ceasul si in cot ma doare...
,vreau sa-mi bag si eu nasul si sa va spun ca,daca pina miine dimineata ,nu va reveniti la normal...,plec si eu
!!!
Da',plec si nici ca ma mai intorc...si daca nu ma credeti eu tot plec![]()
Pai ce mama masi' se-ntimpla aici?!?Dau militaria jos,ca nu se mai poate...
Pai noi in loc sa ne bucuram de bucutze si falcutze...,ne certam pe niste prostioare?...,pai mie imi vine sa va bat tare la kuru' gol...,da si mai tare imi vine sa bat pe altcineva...,stiti pe cine?ia ghiciti,pe cine?...,pe cine a avut ideea cu slide show-ul...si chiar acum ii trag o mama de bataie...,sa-i ajunga si sa nu mai faca vreodata...,na...,o data
si mai na' o data
si nu taci..?,mai ia o data
,pai fir-ai tu sa fii...,de rautate...,cin' te-o fi pus? sa vii cu astfel de ideei?
Trimise - 16/02/2007 : 19:09:10
--------------------------------------------------------------------------------
DANITA,
acum am inteles ce spuneai tu de sarbatorit ziua de 27 Febr...,pai si cum facem fetelor?Sarbatorim ori nu?
Eu as avea o propunere ...,sa facem un album al fulgultilor care sa fie pe prima pagina a fiecarui capitol si in care sa postam o singura poza,cea mai frumoasa poza a piticor...,dar problema este ca EU,nu stiu cum as putea sa fac asa ceva...,,doar propun...,ce ziceti?
Pentru cine vrea sa mai bage o tura cu "ia de aici
"...,inca mai sint disponibila
...,doar ce m-am incalzit singura...
,nu exista limita orara...,deci bagati fetelor...,ca merit cu virf si indesat...![]()
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
danita spune:
bueeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiii PUN LACATUL !!! SALUTARE !!! inchid tot aici si termene si suprarari TOTOTOT , bag intr-un seif, inchid cu cheile turzii si apoi arunc totul in marea neagra ... cine este dispus sa prinda ceva din istorie trebuie sa innoate in noapte ca o balena si sa aduka misterul la suprafata ! nu stiu ce va face balena daca se va intalnii cu pestisorul auriu .....dar asta e din alta poveste ;) hehe ...... si-am incalecat pe sa ...
buuuuuei va pupaaaaaaaaam noi de aici ca voi ati uitat sa va pupati ! asa pe obrajor, nu va ganditi aiureaaaa !!
BeBelusca
dianocica spune:
dandusa is back!!! bravo!!!deci de asta era nevoie...
hmmm... bine mai, daca o ceri...uite
si de la mine...sa nu zici ca nu te iubesc... acum chiar ca fug, efectiv imi pica ochii de somn si nu ma las...daca n am barbatu' acasa...sa ma traga de maneca...nu pe bune, dandusa, ce dor mi era de un mesaj din asta...
_
diana si david din 03.12.06
angi_m spune:
quote:
Originally posted by asiza
Offf, ti-am scris un mesaj lung, dar mi-am dat seama ca nu merita osteneala, asa ca am decis sa nu-l trimit. N-ai inteles nimic, ba mai si ironizezi si interpretezi cele scrise de mine...Doar un lucru mai vreau sa-ti spun: nu am "muscat" DUPA aparitia site-ului, ti-am spus cred inainte sa te apuci de el ce nu-mi convine, dar tu ai decis sa dai IGNORE la asta!
Fetelor, Madalina are dreptate...cine are ceva cu cineva s-o faca pe PM sau mail sau mess, in fine, astfel nu s-ar mai ajunge aici! (eu asa am intentionat sa fac cu angi, careia i-am trimis mail, dar ea continua sa ma faca de doi bani aici)
Importanti sunt bb-ii nostri!!!! Imi pare rau ca tot ce am cladit in atata timp s-a dus naibii in doi timpi si trei miscari!
O sa ne linistim si vom continua sa scriem...E absolut regretabil ca s-a ajuns aici!
Donia, m-am incadrat in timp?...
quote:
Originally posted by dianocica
ziceam sa va mai zic una buna, ca tot sunt in forma...intre timp a crapat si exploreru', mozilla nu mai vrea da' eu nu ma las...deci: alex e la birou ca are predare si zice ca vine pe la 1-2...si eu ce-i zic?las' ca am timp sa ma cert cu fetele pe forum pana la 12.30...idioata de mine...am uitat ca se inchide la 12...
asiza (mai e timp?) diferentza de clasa e vizibila de la 2 poste...ia hai sa fim noi vesele...ce zici, te bagi la o
? sau mai bine un
, zic eu... si ia da-i tu si lui monsieur denis un pupic apasat de la mine...(d nu se baga, doar la fete...)
editat pt almanahe
Consider problema rezolvata si incheiata X.
Noapte buna tuturor.
Cu bine
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
dandusa spune:
...astea fiind zise...,sa va mai povestesc de "dusmanul bibe",cel urit...,toata ziua am incercat si degeaba...,de doua ori a incercat Claudiu si ce credeti...,Crinutza a urlat cit a tinut-o gura...,dar culmea cind nu mai incerca nimeni sa-i bage "dusmanul" in gurita...,pur si simplu...,statea la tati in brate,ii cinta tati cu drag...si dintr-o data a inceput sa urle de ziceai ca a intepat-o careva sau ...ceva de genul asta...,am luat fata ,am calmat-o...,se uita la tasu' de ziceai ca vrea sa-l bata nu alta...si apoi a mai repetat o data faza ,cind a luat-o tasu' iar in brate...,de m-am speriat...,nu mai stiam cum s-o impac...Cred ca a asociat persoana lui cu "dusmanul bibe"...,ca altfel nu inteleg ce a avut...si de ce se uita asa urit la tasu'...Culmea este ca eu am venit cu bibe,i l-am dat lui tasu' ,care aranja fetita in pozitia de alaptare...si cind a VAZUT pitika "dusmanul bibe",a inceput sa urle...,mare mi-a fost mirarea sa vad ca ea stia ce urmeaza sa se intimple...,este incredibil,dar ei chiar stiu ce se intimpla...,m-a lasat cu gura cascata...
,ce sa mai...
...asadar...si prin urmare...,am spalat frumuseste de "dusman" si l-am bagat la naftalina...,ce rost mai are sa-l tin la vedere,daca supara fata asa tare...,la batut mami...si gata...![]()
...am mai sunat pediatra o data...si i-am spus mai rastit de data asta ...,ca nu se poate domne' cu acest obiect sa pacalesc pitika...si i-am propus sa introducem cereale cu lingurita ,cum m-ati sfatuit voi...,a fost de acord si ne-a sfatuit sa incepem cu cereale de orez...,ca sa inceapa pitika,sa faca muschi...,c-am ramas de caruta...,fotomodel,fotomodel...,da' nu vreau sa ajunga anorexica(parca asa-i spune)![]()
Voi ce ziceti...?BAMBO,voi Milupa folositi,nu?,pina imi zice si LAURA...,haideti cu sfaturi,ca tare bine este sa ai umeri pe care sa te bazezi...,altfel...,eram de mult in pom...si-nca cum..,in cel mai inalt pom...,dar...,nu sint...
,pentru ca va am pe voi...,dragele mele ,dragi...si tare bine este sa simti pamintul sub pishere...,doar datorita VOUA....,Va iubesc ...,chiar si cind sinteti nervozate...,ca sinteti simpatice oricum...,dar mai mult NEnervozate...![]()
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
DIANOCICA,
socrela sforaie de zor...,nu este forumista ...asa ca am adormit-o si pe ea si pe Crinutza ,ca sa ma intretin cu voi...,ce conteaza ca eu nu mi-am facut baie la cap?...,sau ca n-am spalat vasele?...,o bag si-o p-aia..."n-a mai curs apa aseara...,ce era sa fac?",doar n-are cin' sa ma pirasca...![]()
Io',vreau sa propun un toast...
Pentru toate fetele,foste gravidute ,actuale mamici fericite si viitoare soacre...,Mai fetelor...,haideti sa ne dam mina...si sa ne bucuram de viata asta asa cum este ea...,haideti sa fim la fel de unite...,haideti sa lasam un pic,pic,foarte pic... de la noi...,sa fie bine...,faceti un efort...,ca merita ,sincer...si voi stiti asta foarte bine...,sa ne respectam ca si pina acum...si sa incercam sa ne intelegem ,fiecare cu ce stres are...si ce bizdici are...,va rooooog io' din sufletelul asta mic al meu...
Daca va incalzeste cu ceva...,am sa va spun ca si eu am avut citeva momente in care "m-am suparat" putin ,pe cineva ,sau pe ceva...,dar n-am reactionat ,cum as fi facut-o daca ne-am fi cunoscut personal...,pentru ca n-am simtit ca vorbesc cu cineva...,pentru mine ...,este dificil sa transmit de fiecare data ce simt ,noroc cu icon-urile astea,ca-l mai pun pe rinjila sau pe setila...,ca altfel..,chiar ca nu ne-am fi inteles...ASIZA
,daca te ajuta ,sa intelegi mai bine...,vreau sa-ti spun ca si mie mi-a fost schimbata poza...,din fericire...,mi-a placut cea noua
,apoi si linkul meu a fost atasat...,fara ca eu sa-l trimit...,dar i-am scris luiANGI
si s-a rezolvat...,nu vreau sa iau apararea nimanui ...,ci doar sa incerci sa intelegi ca si punctul ei de vedere este plauzibil..,pentru ca a vazut pozele la semnatura...si la mine si la tine...si a considerat ca nu-i un secret...,asa ca ,intr-un fel o inteleg si pe ea...,dar si pe tine...si ce-i mai important este ca sincer,chiar nu-i motiv mare de suparare...,zau...,va rog mult fetelor...,sa nu va mai suparati...,ca si daca inchidem subiectul si voi stati tot nervozate...,tot nu-i bine...Miine seara,dau o petrecere in pijamale...si vreau sa va invit si pe voi doua?Astept confirmare...

Fetele...

,va anunt oficial...
Petrecerea mare,petrecere...,in pijamale...sau ce vreti voi...,numai sa veniti...,cu bebici,dar fara tatici...,caci aveti o surpriza din partea casei...Claudiu ne va face un numar special pentru noi toate...,va dansa la bara

...(el ,iarasi nu stie...,dar ce conteaza?...), conteaza doar ca tre' sa-l pun sa se epileze...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
Donia spune:
quote:
Originally posted by mormelvio
Datorita voua, eu sunt azi mamica fericita cu acte in regula!!
Deci e oficial? Gata, ati rezolvat?
Ei, asta da veste buna, numai buna sa ne faca pe toate bucuroase de bucuria voastra! Uraaa!
Felicitari si numai fericire de acum inainte!Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia spune:
Felicitari si bebelusilor care au mai crescut ieri cu 1 luna: Darius, Daniel, David si Rares. Cei patru muschetari! 
Si felicitari sarbatoritilor de azi: Eric si Elisa. 
madaluta, multumesc pentru ghidul de alimentatie. Am studiat azi noapte, interesant.
ruxandra, multumesc pentru felicitari. Dar de ce esti depresiva? Sper ca ati trecut cu bine peste vaccin.
chris, mi-a placut de Alex... cel cu reactie intarziata
quote:
Originally posted by lavyada
Dar sa va spun ce s-a intamplat:am papat astazi piure de urzici,a mancat cu pofta si, ce ziceti,dupa ce a dormit o ora afara s-a trezit si a inceput sa urle de se uita tot Pitestiul la noi.
N-am prea inteles... i-ai dat Adei pireu de urzici?
dianocica, ai crescut un spion la usa
Bravo lui ca a inceput sa boxeze animalele!
aelita, am rezolvat linkul la cap.24, bine ca ai observat. Ochi de soim!
marair, si Cristi al meu adormea imediat la san una-doua, ba o mai face si acum cateodata. Pe mine m-au invatat in maternitate sa il dezbrac la pampersul gol cand il alaptez si sa il sterg cu un prosopel ud pe cap, pentru ca senzatia de rece sa il tina treaz. Poate ajuta si la voi.
Si cum a spus si Dia, e tare important sa ii dai de mancare cand e treaza, sa fie constienta de faptul ca mananca.
dianocica, ai stofa de strateg in afaceri
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
doradora spune:
`mneata!
vad ca donia mi-o ia inainte, cu postari la ora 5 si la 6, dar stau linistita gandindu-ma ca de fapt e seara la ea si tot eu sunt mai matinala!
intrebare: in ce conditii pot sa ii dau lui bebe din cana cu tetin a de formare? ei zic ca de la 3 luni. de la 3 luni cand stie deja sa apuce (am impresia ca incepe deja sa invete si chestia asta) sau pot sa o folosesc ca biberon pur si simplu? adica sa o tin eu ca si pana acum. ca de luat am luat-o, nu stiu daca sa o si folosim deja sau nu.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri

? sau mai bine un
, zic eu... si ia da-i tu si lui monsieur denis un pupic apasat de la mine...(d nu se baga, doar la fete...)