Piticodromul de sept-oct 2005 (174)
Raspunsuri - Pagina 28
cge spune:
Bianca, dar daca il duce tati pe Milan, ati incercat ? Tot plange ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
ege spune:
kristinutza,noua ne-a dat dr.hexoral spray pt afte.a fost bun desi scrie ca e interzis copiilor asa mici.
joi suntem si noi la baby expo.abia astept.
cine mai merge joi la baby expo?
puteti sa-mi dati si mie adresa exacta a salii polivalente?o sa luam gps ul si ne cere adresa.sper ca ati inteles ceva,ca sunt beata de somn
pupici
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by ege
kristinutza,noua ne-a dat dr.hexoral spray pt afte.a fost bun desi scrie ca e interzis copiilor asa mici.
joi suntem si noi la baby expo.abia astept.
cine mai merge joi la baby expo?
puteti sa-mi dati si mie adresa exacta a salii polivalente?o sa luam gps ul si ne cere adresa.sper ca ati inteles ceva,ca sunt beata de somn
pupici
ege siarzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu" se afla in Parcul Tineretului
Adresa: Parcul Tineretului, Bucuresti, Romania
Tel: 021.317.40.07
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
kristinutza spune:
glicerina cu stamicin (nu boraxata!) de 3-4 ori pe zi direct pe rana. nu fortat sa manance si de evitat alimentele "zgrunturoase" (gen biscuiti) care pot rani - radu are afta pe gingie; alimentatie semisolida. daca este dureroasa, mi-a recomandat o reteta, sper sa nu fie cazul si sa ne descurcam cu glicerina, radu nu da semne ca l-ar deranja f tare, cel putin nu la mancare, ca baga-n el de zici ca l-am infometat 1 an de zile.
acum lasati-ma, ca am treaba la scarbiciu
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
a, si ca sa va dati seama cam cat de zapacita sunt: eu oraganizez de zor team buildingul ala fix cand isi boteaza nasa lui radu fetita
. acuma stau sa conving lumea ca nu e buna data pe care pana acum o dadusem ca fiind perfecta. 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
kristina, daca vorbesti cu soacra sa fie acasa cu Radu cind ajungeti voi, nu o sa mai plinga, ci o sa se bucure
.
Irina, ce ginerica vorbaret am, vezi sa-l inveti cum sta treaba cu poeziile de dragoste
. Trebuie sa ne vedem pentru ca Miruna a inceput sa se pupe cu baieteii straini prin parcuri
.
Eu o sa ajung la spital daca nu iau copilul de la Acorns cit mai repede
. E din ce in ce mai clar ca o pedepsesc - iar directoarea nu raspunde la mailuri si nici nu poate veni la intilniri. Editez sa spun ca as da-o in judecata, dar nici asta nu pot pentru ca nu mi-a dat "acordul cu parintii" semnat si stampilat.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
country girl spune:
'neata! a mai aparut si pe la Briusel soarele!
Ioana, ce povestesti tu acolo despre cresa aia suna cam a casa de corectie. Dar probabil deja s-au adunat cam multe si daca crezi ca e mai bine pentru Miruna si pentru linistea ta, retrage-o de acolo.
Eu inclin sa cred ca noi parintii suntem subiectivi si, cand ni se pune pata pe ceva, greu ne trece. Dar la varsta pe care o au piticotzii nostri, cum inca nu vorbesc, cel mai bun barometru sunt starile lor. De aceea, repet, daca nu-ti place cum evolueaza Miruna renunta la locul ala, mai ales ca functioneaza la limita legii in raporturile cu voi.
country girl spune:
Bianca, cred si eu ca daca il duce pe Milan la cresa cineva de care nu e atat de legat cum e de tine, nu va mai plange. Si poti eventual sa-l recuperezi tu, iar bucuria reintalnirii va fi mai mare.
Ioana75 spune:
Ina, deci tu ne-ai furat soarele
. Ca aici a inceput ploaia ... Multumesc pentru suport
.
Bianca, vorbim pe YM cu plinsul - dar eu zic sa nu disperi, Milan e "in grafic"
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Neata mai spre pranz
Sper sa fie bine la bran. Si noi petreceam pastele in familie pana acum, dar de data asta mi-am convins sotul sa plecam. Sper sa se comporte civilizat copilul ca sa mai pup si alta data ![]()
Irina, ai zis propozitii? Bravo lui Vladut, eu nici nu visez inca la asta.
Kristinutza, si noi il preluam in parc pe Matei, dar e musai sa mai stam macar 10-15 minute cu el, nu putem pleca imediat acasa pt. ca, ghici, face un scandal cat casa. Acum ca se face cald si se mareste ziua chiar stam mai mult pe-afara.
Bianca, imi pare rau ca plange Milan. Nu stiu cum ai rezolva daca il duce altcineva pt. ca oricum va plange la despartirea de tine, chit ca e acasa sau la gradi. Dar pun pariu ca nu dureaza mult lacrimile, e suficient insa ca sa te intoarca pe tine pe dos. La noi Matei nu mai plange deloc cand plec eu de acasa, in schimb cand pleaca taica-su produce niste lacrimi si niste strigate sfasietoare de ti se rupe inima. Dar dupa nici 30 de secunde e ok si rade.
Kid, si pe mine ma tenteaza gradinita la toamna, la program redus, dar inca negociez cu ta'su care il vede prea mic. Ar fi frumos sa fie colegi. Noi avem cateva foarte aproape, una e chiar la cateva case distanta, se cheama healthy children, dar am impresia ca e fitoasa rau.
Ioana, mie mi-e clar ca trebuie sa-i schimbi gradinita, pur si simplu nu sunteti pe aceeasi lungime de unda cu personalul de acolo si cu metodele lor. Cred ca o sa se acomodeze repede in alta parte si acum e destul de mare ca sa gasesti si alte variante, nu?
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)