Piticodromul de sept-oct 2005 (174)
Raspunsuri - Pagina 27
b_irina_c spune:

N-am avut timp sa intru de 6 zile si ma gandeam ca o sa am vreo 2 capitole de recuperat... si cand colo am doar jumatate de capitol... Ati fost cam lenese
.
Asa putine pagini si to n-am reusit sa recuperez
.
Vladut de vreo 3 zile si-a dat drumul la facut propozitii... mult spus... lipeste 2 cuvinte: "afara cald", "apa rece" stalcite pe limba lui care nu se prea poate reproduce in scris
. Insa cel mai mult il lipeste pe nu de una alta... Inainte zicea doar "nuuu" cand ii propuneam eu ceva, acum spune clar ca "aia nu!". Cel mai super a fost cand i-am zis eu ca "maine fcem baie" si el prompt "nu! acum!".
Si acum o tulesc acasa sa stau cu piticul la o sueta ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
BiuMil spune:
am uitat sa il laud pe Milan ca a primit o bulina albastra azi ca gradi pentru ca a fost atent 5 minute la "cercle time", si s-a uitat cu copiii pe niste planse cu cai![]()
ah, si am facut si vaccin si a plans raauu...acum e bine, nu a facut febra. Speram sa fie ok...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
codruta_grg spune:
irina, e clar ca la 18-19 luni incep sa lege propozitiile, asa a fost la voi, ca la noi 
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
kid2003 spune:
Andreeea, ca bine graiesti...de cand a descoperit Alex groapa cu nisip din parc lasa cada ca dupa plaja, stau sa spal nisipul de pe ea, exact ca la mare dupa o zi de plaja, hi hi. Are si in pampers nisip. In cap isi pune si se lipeste cel mai bine, trebuie sa o clatesc si sa o sapunesc de mai multe ori...
Bianca, nu am ajuns inca dar iti pove pe mes cate ceva de acolo. Nu te speria, e de bine, am niste prieteni care o cunosc pe directoare, eu habar nu aveam. Din vorba in vorba am aflat de la ei despre asta, au vrut sa o dea si pe copila lor dar, tot asa, era departe de casa. Despre gradinita si directoarea ei numai cuvinte de lauda am avut, stai fara grija. Mi-a mai zis ca si Oana Cuzino are fetita acolo si, ca o mica barfa, ca a facut o criza de nervi la gradinita ca astia i-au dat copilul acasa cu bluza Dolce & Gabanna (!!!!) patata de culori. Si cica i-ar fi zis directoarea ca educatia copilului e mai importanta decat haina (!!!!). M-am distrat tare! Dar e in grupa (daca o mai fi dupa episod) mai mare decat Milan.
Codruta si Irina, eu nu cred ca la 18-19 luni toti copiii fac propozitii, nu vreau sa cred ca sa nu ma panichez. Eu sunt sigura ca Alex nu o sa faca propozitii peste 2 luni, macar sa zica 5 cuvinte separate, asa ca zic mai degraba ca sunt exceptii, copii foarte precoce
media cred ca leaga propozitii dupa 2.3 ani. Oricum ii
si pe vorbareti cu drag. Cred ca sunt mortali!
BiuMil spune:
Kid, merci frumos!chiar aveam nevoie de ceva imbarbatari ca sunt cam depri ca Milan tot plange dimineata, si cum eu asta vad raman cu impresia ca sufera. Dar am vb cu doamnele si de maine schimbam tactica de lasat copilul, o sa facem pe cat posibil sa fie mai rapida si o sa il duc eu chiar pana la usa clasei de unde sa il preia repede educatoarea. speram sa mearga! in rest ele spun ca e super ok in timpul zilei si ca se adapteaza muuult mai usor decat alti copii. Mai este Naomi la gradi, e o fetita tare dragutza, dar ea e la grupa 3-4!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
ege, sanatate multa! bine ca ne mai scri, sa stim ce faceti.
nicole, sa fie intr-un ceas bun!
hihi, meme, sa-i fie de bine lui andrei!
mihaela, succes la mutat departe de socroshenie!
kid, eu sunt interesata de gradi! cum sunt educatoarele? ce dotari are gradi? curte? ce preturi au? pentru un program de 8-12 sau 8-14, sau cum? ca nu l-as lasa toata ziua.
mie imi place de pasti si de craciun sa stau pe acasa si sa colind rudele
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
cred ca schimb si eu o tactica: pana acum, dupa serviciu, mergeam si eu si sotul sa-l culegem pe radu din parc, unde se joaca cu soacra-mea. doar ca el a inceput ca in clipa in care ne vede ca ne apropiem sa planga, stiind ca-l luam acasa (de obicei ne e foame, suntem obositi, asa ca nu mai prea stam la joaca). astazi insa chiar s-a pus pe un plans de nu-mi venea sa cred. cand m-am apropiat de el sa-l iau in brate, m-a impins
. moama, si a plaaans... de se uita tot parcul la noi. zici ca-l taiam de viu, nu ca am venit la el
.
l-am lasat iar sa se joace, l-am urcat pe topogan, dar n-a mai vrut. a plans incontinuu pana in masina. in scaun a tacut, iar tot drumul i-am explicat ca sa nu mai planga, ca mami si tati se jaoca cu radu si acasa, ca s-a facut tarziu, ca trebuie sa papam, sa face baie etc etc. la inceput statea f ofensat, dar ma asculta. cand l-am scos din masina alta runda de plans, am trezit tot blocul
.
desi as avea impresia ca altceva il deranjeaza si-l irita destul de tare, nu pot sa nu ma supar ca plange copilu' cand ma vede ca ma apropii
.
plus ca am venit dupa o zi idioata la serviciu (ma si gandeam: sefii nemultumiti, copilul nemultumit...
).
m-am uitat in gura copilului, la propriu, si am vazut ditai afta
rosie. voi stiti de la ce poate aparea? ce trebuie sa fac? oare il deranjeaza asa de tare? de mancat a mancat toata ziua ff bine.
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
cu pusul la colt mi se pare un picut cam devreme. nu vreau sa isc polemici. dar eu as aplica time-out-ul in sensul ca daca ar fi cupilu' extrem de nervos si tracasat l-as rupe un pic de activitatea lui de moment, i-as distrage atentia, i-as vorbi calm etc. nu l-as pune la colt.
eu ma gandesc ca e extrem de important la varsta asta sa le cultivam increderea in sine. sa simta ca sunt iubiti, ocrotiti. nu pedepsiti.
a educa poate insemna simplist vorbind a incuraja comportamentele dorite si a le descuraja pe cele nedorite. piticotii nostri sunt la varsta la care trebuie incurajati.
mi-e prea somn acum. 
daca se mai dezbate tema, ma mai bag maine-poimaine la comentarii.
kristinutza spune:
m-a lamurit alina pe deplin cu afta lui radu
.
marinela79 spune:
Si noi avem afta sau ceva de genul pe limbuta si Iaris e tare marait,Alina vrem si noi sa ne spui ce i-ai spus Kristinutzei
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris