Piticodromul de sept-oct 2005 (174)
Raspunsuri - Pagina 26
locca spune:
Ce liniste...
Hai sa va aduc pe prima pagina spunandu-va ca ne-am hotarat sa mergem de paste la bran. Cu copilul, of course.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Diana30 spune:
Ce fain ca plecati de acasa,Ruxi!Si la Bran e super.O sa-i placa Mateiului.
As face si eu ceva altceva decat in mod obisnuit de Paste.Adica mers la parinti si bunici.Dupa o zi de vizite is rupta de oboseala.
Mucii lui Mihnea s-au agravat vineri noaptea,s-a apucat de tusit "metalic" si a facut putina febra,asa ca sambata dimineata am fost la medic si ne-am apucat de luat medicamente.A avut faringo-laringo-bronsiolita sau cam asa ceva.Noroc ca si-a revenit destul de repede fara sa i se agraveze starea si fara sa mai faca febra.Azi am fost la control si mi-a zis ca-i bine,mai poseda oarece secretii,dar nesemnificativ cantitativ.
codruta_grg spune:
Diana, sanatate lui Mihnea 
Noaptea si Petra striga de un timp: mami, mami. Oare de la dinti
...si asta![]()
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
cge spune:
Semnam si noi condica pe ziua de azi.
Anca e acasa, are rosu in gat, ieri a facut 38.7 la cresa.
De atunci, nu a mai facut febra, dar am hotarat ca azi si maine sa muceasca acasa.
Sta cu fosta bona, ar fi vrut si Victor sa stea acasa.
In rest, am o groaza de lucru la scarbiciu.
Ruxi, cred ca o sa fie frumos la Bran de Pasti.
Noi mergem la bunici, n-am mai fost de la Craciun.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kid2003 spune:
Ce bine, Ruxandra! Bravo! Eu duc munca de lamurire in fiecare an cu al meu barbat sa iesim si noi in casa in momentele astea festive..si el nu si nu, ca Pastele si Craciunul se fac cu familia
Traditionalist, ce sa-i faci. Si mai are si pretentia sa gatesc eu macar pentru noaptea de Inviere cand imi umple casa de prieteni si sa vezi pana la 4 ce se lasa cu baute si cu mancare si a doua zi trebuie sa fim fresh sa incepem colindatul pe la rude, ooofff.
Dar mi-a promis, in schimb, ca mergem la Fundatica de 1 mai (care pica marti si putem sa o facem punte cu luni, 30 aprilie). Si in weekendul asta evadam tot acolo cu tot cu maimutza din dotare.
De data asta, insa, nu ma mai car cu patul ei, o pun sa doarma intr-un pat de acolo, cu noi in camera, sper sa fie ok...
Am gasit si eu o gradinita, langa casa, in spatele Pietei Domenii, pe strada cu spitalul Elias- Sanatescu, se numeste Hansel und Gretel si o primesc de la 2 ani...taman bine ca tati nu e de acord sa mearga fii-sa din primavara asta la gradinita, cica e prea mica...Si am noroc ca acolo se ajunge in 3 minute pe jos, deci e f usor pentru bona sa o ia. E o vila frumoasa, cu 2 nivele, se preda in germana si arata f cochet. Daca mai sunt doritori va astept...Preturile nu sunt nici foarte sus nici foarte jos, sunt destul de ok.
cge spune:
De la 2 ani e o oferta mult mai mare ptr. gradi.
Kid, distractie placuta la munte si bafta din toamna la gradi.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
codruta_grg spune:
M-am intalnit ieri cu o prietena care cauta gradinita pentru fetita ei, din toamna. Nu sunt locuri libere
. Deci eu ma duc sa rezerv de acum pentru 2008?
Ma asalteaza cu emailuri Baby Expo din Bucuresti
. Astept sa vina invitatiile de la Cluj
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
kid2003 spune:
Multumesc mult, Cristina!
Voi ce faceti? Ramaneti la Acorns si dupa 2 ani? Sau vrei sa o muti? Eu am cochetat mult cu Little One si Wonderland, unde merge Milan...dar pana la urma conteaza cel mai mult sa o poata lua bona pe jos de la gradi, iar acestea 2, desi super bune sunt mai departe de casa. La bona nu renunt, chit ca pot sa ii micsorez programul, am mare nevoie de ea, mai ales ca la anul chiar il vreau pe bb 2.
andreeeea spune:
Ioana, multumesc frumos pentru raspuns!
Dupa cateva zile de vreme super si stat mai mult pe afara, Maria e mai mereu plina de nisip pana si in pamapers, si asta pentru ca inainte si dupa somnul de pranz face adevarate show-uri la groapa cu nisip si cel mai haios e momentul in care escaladeaza un muntisor, asemenea celui mai pasionat alpinist
. si se arunca la fel ca pe pat, pe perne, radiind de bucurie. Despre numarul de spalari ale masinii, nu mai spun...
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
BiuMil spune:
Simona ai vizitat gradi lui Milan? super ca ai gasit langa casa. Chiar am trecut prin Fundata si m-am gandit la tine
!
Bravo Ruxandra ca v-ati hotarat sa mergeti la Bran!noi cred ca vom sta acasa, desi si pe mine ma enerveaza ca trebuie sa colind pe la toata lumea....poate ramane Milanul cu bunicii si plecam doar noi![]()
da cu ocazia BE nu prestam nimic???!!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005