Piticodromul de sept-oct 2005 (174)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata!
Si Alexei cred ca ii ies caninii , si este constipata, nu stiu daca asta este cauza caci noi avem problema asta de cand avea 2 luni , acum ia-m facut piersica cu para si biscuite rase, poate o ajuta la digestie, sper sa manance ca iesi nu a vrut sa vada mancarea de nici un fel, ea asa face de regula cand ii ies dintii, nu mananca.

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata!
Multumesc mult pentru urari!
Meme, ii sta f. bine lui Andrei. E frumusel foc.
Codruta si eu vreau par lung la Ioana ! I-am pus o clamuta, dar i-a alunecat imediat. Sunt bucuroasa doar ca da semne de incretire parul ei, ca nu as fi vrut sa aiba parul lui tacsu (si asa in rest cam are tot).
Mihaela bafta multa, sa va gasiti casuta si sotul sa fie ok.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata!
Am trimis piesa pe adresa comuna.

Alexutza, cand s emai razvrateste Petra la ceva, la pus pampers, ii dau o palmuta peste fundicul gol. Dar mi asa mila de ea ca ffff rar ii aplic asa ceva.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Buna dimineatza

am admirat un Andrei fara bucle, dar la fel de frumos

Vad ca va "incearca " dintisorii si constipatia...Of, of...Noi am terminat cu capitolul dinti pina la 2-3 ani cind vor iesi maselele

Aseara iar a vomat Luca Ceva nu mai e in regula asa ca azi fac iar programare la Cj si mergem sa-l vada pediatrul care s-a ocupat de el cind avea probleme de reflux gastro-esofagian...K nu mai stiu ce ar putea fi...

GAVRILIA- felicitari pt operatiunea reusita cu intzarcatul
Nici eu nu m-am inscris in colegiu...M-am rupt total de servici recuperez cind ma intorc
CODRUTA-imi spui un loc frumos pt joaca pt copii in CJ? K data trecuta am mers la Mc Donald's in M Viteazul si am iesit dupa 2 minute...Era oribil...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Ruxandra, si mie mi se pare mult mai usor cu par scurt si o tund mereu pe Miruna, asa ca nu esti singura.
Casiana, spre deosebire de Alexuta, Miruna isi doreste de cele mai multe ori sa ne tina pe amindoi de mina (nu pleaca pina nu ii dam cite o mina). Dar din cind in cind tot ne da drumul si pleaca spre rotile masinilor parcate, care o atrag ca un magnet. Eu incerc sa-i impun ceva Mirunei doar daca e foarte important, si atunci folosesc o voce ferma; de obicei tine. Daca face ceva ce ma supara ma arat ca-s suparata si se opreste si vine la mine.
andreeea, pe scurt, prietena ta poate ramine oricind gravida, dar sa nu aiba nici o zi "pauza" intre CIC si reintoarcerea la munca. Pe lung: e vorba de Legea nr. 7 din 9 ianuarie 2007 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului. La art 1 alin (2) lit. g se specifica si persoanele care "au beneficiat de indemnizatia lunara pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani, respectiv pana la varsta de 3 ani in cazul copilului cu handicap;". Felicitari pentru vorbareata Maria!
meme, l-am Admirat pe Andrei in ambele versiuni. Si pe Ana care se sprijinea de el.

Am promis ca numar dintii copilului, dar nu am reusit, in schimb am vazut ca i-au dat coltii tuturor celor 4 canini. Nu stiu cind, sper sa creasca repede fara sa ma trezeasca noaptea.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Mihaela, succes cu mutarea! O sa va fie mult mai bine singuri, fara socrosenii.
Ioana, esti o fericita daca nu ai stiut cand i-au iesit coltii. De-acum nu mai are de ce sa se trezeasca, mai greu e pana pocnesc.

Da, rotile masinilor parcate sunt magneti. Matei nu da mana decat cand ii spun ca trebuie sa traversam, in rest isi plimba demn caruciorul propriu cu mingea de fotbal . Iar eu trebuie la randul meu sa imping caruciorul mare, altfel nu se poate. Noi inca iesim cu carucior pt. ca atunci cand oboseste vrea in carucior.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mihaela, mult succes sa va mutati de la soacra cit mai repede, ca stiu citi nervi ti-a facut!

Noi tot nu i-am luat carucior de papusi, cred ca am ramas printre ultimii fara acest accesoriu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Salutare tuturor !

Tocmai am venit de la plimbarea de dimineata cu Tudu si a adormit in masina in drum spre casa.Asa ca am ceva timp la dispozitie pina se trezeste .

Raportam si noi iesirea celei de-a patra masele si inceputul unui somn mai linistit noaptea .In sensul ca nu se mai trezeste urlind .Acum se mai trezeste ,iar daca nu sunt linga el doar ma striga "mama" ,insa nu mai plinge .Sper ca urmatoarele eruptii dentare sa tina mai putin ,nu o luna si ceva cum a tinut la maseaua asta .Acum doarme si la amiaza mai bine ,2-3 ore legat . Asa da

Mihaela spor la gasit apartament si sa scapati cit mai repede de soacra .

Eu fac parte din categoria minoritara a celor care vor sa locuiasca impreuna cu soacra Daca ar fi sa aleg intre mama si soacra ea are citeva puncte in avantaj .Asa ca probabil in momentul in care ne vom muta la casa o vom lua la noi .

GABI28+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna dimineata,

Multumesc dragele mele pentru sustinere.

Meme, asa tuns Andrei arata ca un adevarat baietel. Si eu ma inscriu in clubul mamelor care abia asteapta sa-si tunda odrasla, spre disperarea soacrei . Alexandru transpira foarte repede, si cum au inceput caldurile, ar fi mai rau sa fie cu carliontii uzi tot timpul; asa ca jos cu ei.

Am fost ieri la Iordachescu. Pasiune la a doua vedere, ca sa zic asa. L-a zapacit pe doctor, care a zis ca e o schimbare radicala intre copilul pe care il vazuse acum o luna si cel pe care l-a vazut ieri. Pe scurt, mie mi-a zis back-off,s a o las pe mama sa ii dea sa manance atunci cand vrea. Iar daca nu vrea, sa il lase sa planga de foame. Cat am stat la doctor in cabinet - 45 min - ca nu ne mai lasa sa plecam, doctorul s-a jucat cu Alexandru, si l-a si laudat cum a participat el la consultatie (ii indica doctorului unde sa-l consulte si avea gura pana la urechi de fericire). Chiar a fost dragut doctorul, care este un pontos de fel, si a incercat sa ma linisteasca aratandu-mi parti bune ale "slabiciunii" lui Alex: Lasati doamna, ca daca va fi cazul vreodata de o radiografie, nu mai iradiem copilul, il ridicam in lumina si gata, ii vedem plamanii.

Cu nasul infundat, el banuieste ca este o forma usoara de rinita, pe care o mosteneste de la mine. In rest copilul nu are absolut nimic. Vrea sa-i investigheze evolutia, motiv pentru care trebuie sa-i transmit graficul de crestere pana la 1 an si analizele pe care le am eu acasa.

Despre alimentatie, mi-a spus ca sa-l trec pe lapte normal Milli de 3,5% (acelasi lapte il da si copiilor lui), sa nu-i dau oua de prepelita, si in rest acelasi meniu ca al familiei, evident fara condimente puternice. Cam asta a fost tot pentru ziua de ieri.

Va pupicesc pe toate si sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diplo, loc de joaca afara ar fi in Parcul Mare, e cel mai curat, poate si in Parcul Babes (dar anul acesta inca nu am fost). Iar in interior nu prea stiu, noi mergem la Big, sus, unde sunt saltelute de sarit, casuta, tobogan, bazin cu mingi.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput