Piticodromul de sept-oct 2005 (174)
Raspunsuri - Pagina 24
Gavrilia spune:
Meme sa-ti traiasca copilashii! Sunt asa de dragalashi!Sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna de tot ce ne inconjoara!E frumos Andrei si fara carlontei!
E bine ca e diferenta asa mica pentru ei insa e greu pentru parinti!
Multa curaj si rabdare
!
locca spune:
Si Matei se mai constipa cand ii ies dinti, adica exact inainte sa sparga gingia. Nu stiu de ce, nu stiu daca asta e cauza, dar asa se intampla.
Meme, am vazut copilul. Este superb si cu si fara carlionti.
Eu cred ca sunt singura care abia asteapta sa tunda iar copilul, mie mi se pare mult mai simplu cu par scurt. Nici nu mai transpira asa tare, e mai simplu si la spalat si uscat ...
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Gavrilia spune:
Inseamna ca si Casian de asta se constipa? Insa el se constipa de la 3luni jumatate si dintii i-au iesit la 11 luni jumatate...tare mult av vrea sa aflu cauza
!
Ma opresc aici caci acusica umplu pagina
daca nu am umplut-o deja!
codruta_grg spune:
Gavrilia, ieri la pranz a facut kk normal. Dar azi n-a mai vrut (la fel mi-a mai facut de 2 ori). Noi asteptam caninii, ca din ianuarie, cand ne-au iesit 4 masele si incisivii de jos laterali, n-a mai "venit" nimik. Eram la Vatra Dornei atunci si am pus pe seama schimbarii de mediu ca nu facea kk decat rar (eu sper sa fie d ela dinti). Nici pediatra noastra nu pune in discutie kk moale sau tare ca ar avea legatura cu eruptiile dentare. E interesant ca mananca in fiecare zi furnte: mere, pere rase si ii mai dau si unul din care musca. Alimentatia nu am schimbat-o cu nimik, de asta mi se pare fff curioasa constipatia ei. Daca vrei iti trimit piesa dupa care danseaza Petra.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Gavrilia spune:
Da, as vrea daca ai putea multumesc frumos! Am vazut ca ii place si lui casian da din picioruse de zici ca a luat foc parchetul
!
codruta_grg spune:
Gavrilia trimite-mi un PM cu adresa ta de mail, ca vad ca tu nu ai activat PM-ul.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
ege spune:
meme ,v-am admirat si noi si sa sti ca ii sta chiar bine tuns.
codrutza,tare dulce petra
.te rog daca poti sa-mi trimiti si miee cantecelul
mihaela,succes.sper sa gasiti ce va doriti
gavrilla,felicitari pt intarcat.eu inca nu am reusit.daca se face ege bine,incepem si noi operatiune asapt viitoare.
ege inca tuseste,ii curge nasul.in rest e vioaie,are pofta de mancare.nu stiu ce sa fac,sa o mai duc la dr?tusea este sparta.
fetele din buc,cand mergeti la baby expo?in ce zi?
venim si noi la targ
poate ne vedem![]()
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
alexuta2005 spune:
Nicole bafta multa, sa fie puiutii bine!
Sofia sanatate multa Nukai!
Meme, Andrei e frumos foc si cu parul lung dar si tuns!
Mihaela sanatate multa sotului, sper sa nu fie ceva grav!
Ioana si eu am dorit ca Alexia sa fie libera si independenta si se pare ca e prea independenta.
Nici gand sa o pot tine de manuta pe strada, se pune pe urlat daca nu-i dau ce vrea sau daca nu o las sa mearga unde vrea.Oricum ea face numai ce are chef, mananca numai cand are chef si la fel si doarme.
E drept ca se joaca si cate o ora singura fara sa se plictiseasca si nu sta chiar tot timpul lipita de mine, ii este suficient sa ma stie prin preajma.Afara nici nu zici ca e cu mine se duce singura la copii si incearca sa se bage in seama .
Partea proasta e ca nu stiu ce pedeapsa sa folosesc la ea.Rar se intampla sa accepte o interdictie.Chiar nu stiu ce sa fac.
Am incercat sa o pun la colt, dar e egal cu zero.Am inteles ca genul asta de pedeapsa il pot aplica doar parintii,ca sa nu fie umilitor pt. copil.
Chiar voi fetelor ce pedepse folositi?Care au mai mult succes?
alexuta2005 spune:
Gavrilia felicitari pt. intarcat!
Multumim pt. urari 
Eu nu m-am inscris in Colegiu.Si ca mine sunt multi colegi din Directie.Nu mi se pare ca fac mare lucru pt. noi si de aceea prefer sa mai astept.De fapt pana acum nu au facut nimic!
In Arges sunt doar 3 persoane inscrise.
Daca vrei sa afli amanunte despre Colegiul Asistentilor Sociali uite site-ul lor http://www.cnasr.ro/
andreeeea spune:
Gavrilia, felicitari pt adormitul fara tzitzi! Deci ai baiat mare!
Sofia si Ege, sanatate fetitelor!
Nicole, felicitari ca esti "bortoasa" si tinem pumnii sa fie bine puiutii!
Meme, Andrei tot dulce foc a ramas, deci lupul si-a schimbat doar parul...![]()
Mihaela, succes cu locuinta si sanatate sotului!
Codruta, desi Maria are doar 8 dinti iesiti, am observat si eu o usoara tendinta spre constipare in preajma zilei in care-i pocnea gingia, adica o zi nu facea deloc, desi in rest e cam setata dimineata.
Ioana, pt ca te stim ca fiind foarte bine documentata in domeniul legislatiei pentru gravida si mamica, ne poti informa, pe scurt: o mamica proaspat iesita din CIC peste cate luni poate ramane gravida ca sa poata benefica de indemnizatie, deci cate luni e nevoie sa contribuie la fondul asigurarilor de sanatate pt a primi indemnizatia? (prietena mea termina CIC in octombrie si naste iarasi in noiembrie 2007, deci teoretic nu va beneficia de indemnizatie?, ca am auzit pareri diferite)- sunt convinsa ca raspunsul tau va fi in folosul mai multor mamici.
De cateva zile, Maria rosteste foarte des si cu mare satisfactie primul ei cuvant de 3 silabe, "bunica", si doua inimi se tot umfla de mandrie
! Si din acelasi capitol, de progrese, arata unde ii sunt urmatoarele parti ale corpului: gamba, antebratul, talpa, calcaiul, genunchiul (e aportul lui tati
).
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)